Dračí Oko + Knightshift
PC

999
Nákupem získáte 20 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Štítky: Fantasy
Jazyk: Český dabingČeský dabing
Kód produktu: 11379
  • Kategorie

    PC / PC hry / RPG
    Exkluzivní komplet dvou RPG her Dračí Oko a Knightshift obě kompletně v češtině. Koupí tohoto kompletu ušetříte 999 Kč. Akce platí jen do vydání hry Dračí oko v Česku.



    Pokud máte zájem o samotné hry : Dračí Oko a Knightshift

    Dračí Oko - The I of the Dragon

    The I of The Dragon je založen na příbězích vyprávějících o přátelství lidí a bájných draků. Tato idylka mezi zdánlivě neslučitelnými tvory skončila v momentě, kdy do mírumilovného světa pronikly ohavné zlopáchající nestvůry. V tomto akčním RPG máte tři draky s různými schopnostmi (na výběr máte oheň, kyselinu a led). 12 jedinečných oblastí s pestrými krajinami tvoří úžasnou mapu fantasy světa. Každý drak má k dispozici přes 50 kouzel s dech beroucími speciálními efekty pro boj s více než 40 druhy monster. Na Direct3D založený grafický engine s T&L technologií a podporou multitexturování stejně jako nasvícení v reálném čase vytvářejí fascinující efekty při západu slunce, ale i na nádherné hvězdné obloze. Formování krajiny v reálném čase umožňuje zmizení celých pohoří a jejich objevení na jiném místě. Řízení času umožňuje efekty zpomalení pohybu s fascinujícím účinkem. Mystický hudební doprovod vás provede světem Nimoas. Hra je kompletně v češtině.

    Knightshift

    Kdesi velmi velmi daleko, kdysi velmi velmi dávno, žil, byl králevic. Byl to vladař spravedlivý a čestný, vznešený a uznávaný. Báli se ho jen ti, jejichž srdce ovládalo zlo. Jednoho dne se proti králevici temné síly spojily. Toužily uchvátit zemi, uvrhnout ji do pekelné tmy a našeho králevice sesadit z trůnu a vyhnat z myslí jeho poddaných. Skoro se to těm bídákům podařilo, dobrý vladař skutečně zmizel. Avšak díky nezdařenému kouzlu se ocitl pouze v jiné dimenzi a žádný člověk na něj nezapomněl. Všichni, kdo ho měli rádi, si ho nosili v srdci. O několik let později se náš králevic znovu vrací do svého světa. A to díky dobrosrdečnému kouzelníkovi, jehož umění dokázalo otevřít bránu mezi dimenzemi. Čeká ho však dlouhá a trpká cesta plná nástrah, než vymítí zemi od zla a získá opět svůj vladařský trůn... Hra vám nabízí tři kampaně. Každá z nich se odehrává v jiném prostředí a je naplněna různými úkoly a misemi. Z počátku ovládáte pouze kralevice, ale už během první mise naberete do své party pár dalších postaviček. Později se dostanete až k budování vlastní vesnice, přičemž musíte dbát i na její hospodaření. Zároveň se pokusíte svého hrdinu dostatečně trénovat, abyste pak spolu s ním dosáhli vítězství a získali zpět jeho trůn. Jednotlivé mise nejsou lineární a můžete najít i více způsobů, jak je vyřešit.Hra je kompletně v češtině.

  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (1)

    • RiOT

      Blbosti! A za tu cenu....no lol....

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly