GamerPack: Adventury 2
PC

399
Nákupem získáte 16 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Štítky: Hororové
Jazyk: České titulkyČeské titulky
Kód produktu: 11110
  • Kategorie

    PC / PC hry / Adventury
    GamerPack je jedinečný balíček her stejného žánru nabízený jen naším obchodem.

    Obsahuje hry :
    Post Mortem
    Gabriel Knight 3
    Jazz and Faust

    Post Mortem (české titulky) - více o hře

    Série mystických vražd, podvodů a zrad... Připravte se na to být hlavní součástí napínavého vyšetřování. Nevěřte nikomu! Jste v roli amerického soukromého detektiva Gustave MacPhersona, který byl najmut, aby prošetřil dvojnásobnou vraždu v Paříži roku 1920. Toto napínavé dobrodružství plné hádanek vás nakonec přivede k objevu esoterického artefaktu, Hlavy Baphometa, který nabízí svému nálezci nesmrtelnost. Temná a paranoidní atmosféra podobná noir filmům zasazená do Paříže roku 1920, 3D realtime postavy v nádherně graficky zpracovaném prostředí, vylepšený engine pro rozhovory vám umožní poznat emoce i motivace všech postav, budete ovládat 2 postavy během toho, jak se příběh vyvíjí.

    Gabriel Knight 3 (české titulky) - více o hře

    Vítej ve vzdálené francouzské vesničce Rennes-le-Ch´teau, kde spočívá tvůj osud zahalen temným a zlověstným tajemstvím. Tisíce let bylo drženo v skrytu, ale nyní se blíží chvíle, kdy bude vyneseno na světlo. Přijel jsi do vesnice v honbě za uneseným dítětem, avšak jak povedeš Gabriela Knighta a Grace Nakimuro v jejich pronásledování, odhalíš mnohem hlubší a hrozivější záhadu. Šeptající stopy svaté krve, upíři a nezměrný poklad tě nasměrují na cestu, z níž není úniku. Dávej pozor na svůj život, svou víru a svou duši. Až bude pravda konečně odkryta, nebude už co tajit.

    Jazz and Faust (kompletně v češtině) - více o hře

    V této nádherně zpracované adventuře na vás čekají : 3D realtimové efekty (oheň, magie, kouř, mlha atd.), reálné stíny z několika světelných zdrojů, 59 3D postav se kterými můžete komunikovat, cyklus dne a noci, dvě varianty jak projít hru závisející na volbě postavy, 70 obrazovek včetně speciálních nočních lokací, stovky předmětů s rozdílnámi parametry a atributy, kvalitní stereo zvukové efekty a jednoduché uživatelské rozhraní.

    Všechny hry jsou v češtině.
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly