Far Cry 4 - Kyrat Edition
PS4

2 699
Nákupem získáte 81 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Doporučený věk: Od 18 let
Štítky: FPS
Jazyk: České titulkyČeské titulky
Kód produktu: 19070
  • Far Cry 4 nás zavede do Kyratu, nezkrotném regionu, jež představuje jiný svět, svět plný možností, intrik a zlata, hodně zlata, má to však jeden háček, nic totiž není zadarmo a to kór, když zde vládne samozvaný král. Připravte se na spoustu dopravních prostředků, od motocyklů až po slony, připravte se na divokou zvěř, zbraně, hromadu zbraní a akci, která má za úkol překonat Far Cry 3.
    Objednejte si hru včas a získejte zdarma stylovou propisku ala náboj s logem hry a dárkovou krabičkou. Více o dárku zde.

    Objednejte včas a získejte ke hře bonusové DLC - Krvavý rubín. Obsahuje bonsuovou zbraň pistole 1911 a misi. Ajay se dozvídá, že Pagan Min objevil v místním dole vzácný drahokam, Krvavý rubín. Vzhledem k jeho nesmírné hodnotě ho rebelové nechtějí Minovi přenechat a raději by ho získali pro sebe. Ajay se vydává na misi s cílem rubín získat, ozbrojí se a vyráží do dolu.

    Far Cry 4 - Kyrat Edition je extrémně limitovaná edice. Obsahuje navíc: figurku hlavního padoucha Pagan Mina o velikosti 20 cm, cestovní deník, herní mapu, propagandistický plakát, DLC balíček Hurkovo vykoupení s novýma misema a exkluzivní zbraní. To vše ve stylové sběratelské krabičce. Celé balení zde.

    Far Cry 4 nás zavede do Kyratu, nezkrotném regionu, jež představuje jiný svět, svět plný možností, intrik a zlata, hodně zlata, má to však jeden háček, nic totiž není zadarmo a to kór, když zde vládne samozvaný král. Připravte se na spoustu dopravních prostředků, od motocyklů až po slony, připravte se na divokou zvěř, zbraně, hromadu zbraní a akci, která má za úkol překonat Far Cry 3.
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (3)

    • DroyD

      Zdravím, chtěl bych se zeptat jaké rozměry má krabice Kyrat Edice ? Dočetl jsem se, že soška má 20 cm ale zajimal by mě spíše ten dekorativní obal chci si ho dát na pozadí za sošku ale nevím zda se mě vleze do police zkrze výšku. Děkuji

    • Draken

      Karel, mužu tě ujistit že na 100% jdou nastavit komplet v celé hře CZ,tit. včetně menu.

    • Karel

      Dobry den chtel bych se zeptat jestly se da v menu nastavit čeština? Děkuji.

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly