Fallout 3 - bazar
X360

249
Nákupem získáte 7 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Doporučený věk: Od 18 let
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 20685
  • Bazar - otevřená, použitá hra

    Nástupce postapokalyptického RPG na enginu hry Oblivion, v reálném čase a s 3D pohledem zasazeným v příběhu, který pojednává o „probuzení“ do radioaktivitou zpustošeného světa, kterému vládne krutost, beznaděj a pravidlo silnějšího.

    Po hrozivé atomové válce je z USA i zbytku světa pustou zemí nikoho, po níž se prohání zbytky lidstva, ale i mutantů a dalších monster. Tím nejcennějším a zároveň nejvíce nedostatkovým zbožím je voda, po níž všichni pasou. Samozřejmě ale nechybí ani další cennosti, které se vždycky hodí. Fallout 3 své události nastartuje třicet let po poslední klapce druhého dílu, a to konkrétně ve Vaultu 101, jehož obyvatelé nevyšli před těžká vrata od chvíle, kdy vypukla atomová přestřelka.

    První zastávkou ve hře je destinace Tenpenny Tower, komplex luxusních apartmánů pro snoby, kde dostanete za úkol vyčistit podzemí od ghoulů. Pak následuje cesta do zničeného města Washington DC, mezi jehož troskami se v ulicích pohybují skutečně nepříjemní nepřátelé, jako super mutanti a podobně přerostlé kreatury. Poslední zastávkou se stalo Rivet City, které tvoří letadlová loď, v jejíchž útrobách se nachází především početná lidská komunita, dávající na vědomí, že tenhle apokalyptický svět plný ošklivých mutací stále ještě obývají zástupci homo sapiens.

    Fallout 3 je v zásadě realtime záležitost, čistě tahové boje tu tedy nejsou. Vždy lze však využít pauzovací funkce, která zastaví hru a umožní vám rozdělit určitý počet akčních bodů. Opět je možné útočit na jednotlivé části těla, tudíž se zase až tolik nemění. Jakmile budete s rozdělením spokojeni, hru opět odpauzujete a budete sledovat jednak akci protivníka, jednak doplňující se počet akčních bodů. Přes lehce pozměněný systém se tak nevyhnete taktizování, jež by mělo být jednoznačně preferováno na úkor prostého bušení do myši.

    Obrázky :

    • Fallout 3 [bez pečeti] (XBOX 360)
    • Fallout 3 [bez pečeti] (XBOX 360)
    • Fallout 3 [bez pečeti] (XBOX 360)
    • Fallout 3 [bez pečeti] (XBOX 360)
    • Fallout 3 [bez pečeti] (XBOX 360)
    • Fallout 3 [bez pečeti] (XBOX 360)
    • Fallout 3 [bez pečeti] (XBOX 360)
    • Fallout 3 [bez pečeti] (XBOX 360)
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly