Call of Duty: Advanced Warfare (Day Zero edition)
PS3

1 649
Nákupem získáte 33 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Doporučený věk: Od 18 let
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 20977
  • Day Zero edice obsahuje bonusové zbraně AK-12G a CROSSBOW-B2 a balíček Advanced Arsenal (kvantovou pušku EM1 a Bullet brass exoskeleton).

    Call of Duty: ADVANCED WARFARE se odehrává v blízké budoucnosti, v níž vojáci maximálně využívají technologické vymoženosti, ať už ve zbraních a nebo v taktice boje. Většina zemí už nemá vlastní armádu a bezpečnost řeší pomocí soukromých vojenských korporací. Jonathan Irons je zakladatel a prezident největší vojenské korporace na světě - ATLAS corporation, která je v pozadí celého příběhu. Moc a peníze podle něj mohou změnit cokoliv.

    Vojáci v budoucnosti jsou vybaveni výkonným exoskeletem (brněním) EVOLVE, které vylepšuje vojáka ve všech aspektech boje, zvyšuje jejich odolnost, sílu a eliminuje potřebu specializace vojáků (známou z předchozích dílů Call of Duty).
    Tento mechanizmus nejen že hráče informuje o dění na bojišti, ale umožní využívat superskoky, uchycení tam, kde by to normálně nebylo možné, maskování a díky biomechanice také neskutečnou sílu, vytrvalost a rychlost.

    Hru vyvíjelo studio Sledgehammer Games (podíleli se např. na vývoji Modern Warfare 3) už od doby, kdy byly známy možnosti nových herních konzolí. Hra vás pošle na bojiště v budoucnosti, kde budete využívat nejmodernější bojovou techniku a taktické prvky. Příběhem vás bude provázet herec Kevin Spacey, který si zahraje roli Jonathana Ironse.
    Call of Duty: ADVANCED WARFARE přenáší hráče na bitevní pole budoucnosti, kde budou moci využít nové Hi-Tech zbraně a schopnosti. Vyzbrojí vás novými vozidly, vznášedly a drony. Hráči si také mohou vybrat mezi klasickou municí a energetickými zbraněmi. Exoskeleton poskytuje obrovské zvýšení síly a bezprecedentní taktickou svobodu.

    Obrázky :
    • obrázek Call of Duty: Advanced Warfare (Day Zero edition)
    • obrázek Call of Duty: Advanced Warfare (Day Zero edition)
    • obrázek Call of Duty: Advanced Warfare (Day Zero edition)
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly