Rocksmith + kytara
X360

4 599
Nákupem získáte 92 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Štítky: Párty, Hudební
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 17065
  • Nic není z plastu, nic není umělé. Přinášíme skutečný kytarový zážitek do hudebních her. Po připojení nástroje budete rozvíjet skutečné dovednosti a skutečné styly a budete hrát zcela reálnou hudbu. Hra se automaticky přizpůsobí vašim schopnostem a díky inovativnímu designu se hudba stane vizuálně intuitivní. Rocksmith bude bavit zkušené hudebníky i ty, kteří v životě kytaru v ruce nedrželi. Díky jednotlivým minihrám si budete procvičovat jednotlivé dovednosti. Na výběr bude široká škála písní různých stylů. A tím vším vás provede naprosto skutečná kytara. Hraní na opravdovou kytaru se nevyrovná nic kromě Rocksmith. Když říkáme jakákoli kytara, myslíme jakoukoli kytaru.Ať už se jedná o kytaru, která vám leží na půdě, o vašeho věrného souputníka, nebo o kytaru, kterou jste si zatím nekoupili, můžete ji připojit a Rocksmith si plně užít. Nezáleží na tom, jestli máte elektrickou nebo elektroakustickou kytaru. Pokud má váš nástroj konektor, bude se hrou fungovat. Že vaše kytara konektor nemá? Zamiřte do nejbližších hudebnin, kupte si levný snímač a problém je vyřešen.Úprava obtížnosti v reálném čase: od začátečníka po rockovou hvězdu!
    Obsahuje hru a kytaru.

    Nic není z plastu, nic není umělé. Přinášíme skutečný kytarový zážitek do hudebních her. Po připojení nástroje budete rozvíjet skutečné dovednosti a skutečné styly a budete hrát zcela reálnou hudbu. Hra se automaticky přizpůsobí vašim schopnostem a díky inovativnímu designu se hudba stane vizuálně intuitivní. Rocksmith bude bavit zkušené hudebníky i ty, kteří v životě kytaru v ruce nedrželi. Díky jednotlivým minihrám si budete procvičovat jednotlivé dovednosti. Na výběr bude široká škála písní různých stylů. A tím vším vás provede naprosto skutečná kytara. Hraní na opravdovou kytaru se nevyrovná nic kromě Rocksmith. Když říkáme jakákoli kytara, myslíme jakoukoli kytaru.Ať už se jedná o kytaru, která vám leží na půdě, o vašeho věrného souputníka, nebo o kytaru, kterou jste si zatím nekoupili, můžete ji připojit a Rocksmith si plně užít. Nezáleží na tom, jestli máte elektrickou nebo elektroakustickou kytaru. Pokud má váš nástroj konektor, bude se hrou fungovat. Že vaše kytara konektor nemá? Zamiřte do nejbližších hudebnin, kupte si levný snímač a problém je vyřešen.Úprava obtížnosti v reálném čase: od začátečníka po rockovou hvězdu!
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (8)

    • Vilda

      v popisu jste psali, že obsahuje hru a kytaru. je možné si koupit verzi bez kytary? jestli ano, kolik stojí, a prodáváte ji tu?

    • Jirka

      Ještě jedna věc ono 28. bude zrovna svátek takže to asi nebude chodit pošta takže to znamená že hru dostaneme až v pondělí?

    • Roman

      Děkuji az odpověď, musím teda vydržet.

    • Jirka

      Romane obchody co mají 14.9 ještě uvádí starou informaci buď o tom neví že je datum vydání posunuté nebo mají neaktuální eshop... Taky mě ten posun štve ale nic s tím nenaděláme musíme si počkat, díky Xzone aspoň budeme hrát už v pátek a o víkendu budeme mít co dělat.

    • Roman

      Dobrý den,
      prosím o info kdy bude hra v prodeji a k vyzvednutí. Uvádíte 28.9. a jinde jsem četl, že datum vydání je 14.9. a nebo 13.9.
      Předem děkuji za odpověď.
      Roman

    • Jirka

      Díky to mi naprosto stačí, že v den vydání již budu moct hrát nebo v tomto případě se spíš učit hrát :)

    • Tomáš Pavlata

      Platí že budeme posílat tak, aby v den vydání byla hra u Vás, dříve nesmíme díky dodavateli.

    • Jirka

      Na toto se hrozně těším, je tu nějaká šance že by se expedovalo den před vydáním abychom už v pátek mohli hrát a nečekali do pondělí?

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

fallout, falloutseries, vault, falloutlucy
hracversusprisery, hernicteni, jaroslavsvelch
playstation5, playstation4, jarnislevy, springsale
starwarsoutlaws, starwars, hvezdnevalky, darek
valak, figurky, horor
pochmurnykraj, harrowcounty, deskovahra, komiks