UFC Undisputed 3
X360

1 199
Nákupem získáte 36 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Štítky: Boxování
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 16821
  • Slavná bestsellerová MMA série se vrací, aby vás opět zavedla do osmiúhelníkové zápasnické arény. UFC akce se soustředí především na přímý boj, efektní vizuální ztvárnění a co nejlepší dostupnost. Kromě zbrusu nového režimu PRIDE přichází i nový systém submise. Ten přináší nové způsoby, jak zasazovat závěrečné údery, a lepší přístupnost díky tradičnímu a zjednodušenému ovládání. Můžete se těšit na intenzivní boje a neustálé napětí, které vás bude v aréně provázet na každém kroku. UFC si nyní můžete lépe vychutnat díky výrazným vizuálním vylepšením, která mění všechny herní aspekty, od vysílání až po hlediště. Nové pozice kamery a hlavně dlouho očekávané nastupování borců dodává hře zcela nový rozměr.Skvělou atmosféru UFC ještě podtrhují výrazně vylepšené funkce online režimu, jako jsou například nové a aktualizované nabídky. V UFC Undisputed 3 prostě můžete se soupeřem změřit síly tak, jak jste to dosud v této sérii nezažili.
    Obsahuje Rising Star Pre-Order PackSlavná bestsellerová MMA série se vrací, aby vás opět zavedla do osmiúhelníkové zápasnické arény. UFC akce se soustředí především na přímý boj, efektní vizuální ztvárnění a co nejlepší dostupnost. Kromě zbrusu nového režimu PRIDE přichází i nový systém submise. Ten přináší nové způsoby, jak zasazovat závěrečné údery, a lepší přístupnost díky tradičnímu a zjednodušenému ovládání. Můžete se těšit na intenzivní boje a neustálé napětí, které vás bude v aréně provázet na každém kroku. UFC si nyní můžete lépe vychutnat díky výrazným vizuálním vylepšením, která mění všechny herní aspekty, od vysílání až po hlediště. Nové pozice kamery a hlavně dlouho očekávané nastupování borců dodává hře zcela nový rozměr.Skvělou atmosféru UFC ještě podtrhují výrazně vylepšené funkce online režimu, jako jsou například nové a aktualizované nabídky. V UFC Undisputed 3 prostě můžete se soupeřem změřit síly tak, jak jste to dosud v této sérii nezažili.
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (3)

    • smol

      Novy system submission je pekny humus,vubec se mi to nelibi,vyhozene penize.

    • Cuky

      Super hra!! A při vyšší obtížnosti Vás to vtáhne jak svině :-D Hrál jsem asi 20 hodin v kuse :-) Doporučuji

    • DanyiCZ

      demo je super i včetně Pride. Teším se na akci ... box je nuda, ale tohle je pecka ... nový systém submission je taky skvělej

  • Recenze (0)

Mohlo by se vám líbit

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly