WRC FIA World Rally Championship (PC) DIGITAL
Digital

199
Nákupem získáte 2 Kredity
Lze objednat max. 1 ks na zákazníka.
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 5878
  • Cesta do WRC: Pusťte se do výjimečného režimu kariéry, který vám dovolí projít se ve stopách skutečného jezdce WRC! Začněte vybudováním svého vlastního týmu a účastí v regionálních šampionátech, posunujte se krůček po krůčku až k nejprestižnějším kategoriím a získejte kontrakty s oficiálními týmu soutěže WRC Závod s časem: Vyberte si svoje oblíbené auto a vytvořte s ním rekord na vaší oblíbené časové zkoušce! Váš nejlepší výkon budete moct nahrát na internet a pochopitelně si můžete stáhnout i jízdy světových rekordmanů! Online žebříčky: Soutěžte v online sekci a střetněte se s ostatními hráči po celém světě. Budete moct organizovat a zúčastnit se úplně nastavitelných jednotlivých zkoušek, samostatných rally závodů nebo celých šampionátů. Získávejte zkušenosti a zvyšujte vaše online hodnocení, abyste se stali světovou jedničkou! Úžasně zpracované počasí: Od zasněžených tratí ve Švédsku, přes technické asfaltové cesty ve Španělsku, až po prašné pouště Jordánska!

    World Rally Championship se po dlouhé době zase vrací na obrazovky našich strojů!

     

    Jde o jediný titul, který na PC přináší oficiální auta, skutečné napětí závodů s časem a skutečné vzrušení z driftování a zatáčení přes ruční brzdu!

     

    Hlavní vlastnosti:

    Cesta do WRC: Pusťte se do výjimečného režimu kariéry, který vám dovolí projít se ve stopách skutečného jezdce WRC! Začněte vybudováním svého vlastního týmu a účastí v regionálních šampionátech, posunujte se krůček po krůčku až k nejprestižnějším kategoriím a získejte kontrakty s oficiálními týmu soutěže WRC Závod s časem: Vyberte si svoje oblíbené auto a vytvořte s ním rekord na vaší oblíbené časové zkoušce! Váš nejlepší výkon budete moct nahrát na internet a pochopitelně si můžete stáhnout i jízdy světových rekordmanů! Online žebříčky: Soutěžte v online sekci a střetněte se s ostatními hráči po celém světě. Budete moct organizovat a zúčastnit se úplně nastavitelných jednotlivých zkoušek, samostatných rally závodů nebo celých šampionátů. Získávejte zkušenosti a zvyšujte vaše online hodnocení, abyste se stali světovou jedničkou! Úžasně zpracované počasí: Od zasněžených tratí ve Švédsku, přes technické asfaltové cesty ve Španělsku, až po prašné pouště Jordánska!
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly