Nintendo DS Silver
NDS

3 699
Nákupem získáte 30 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Kód produktu: 12015
  • DALŠÍ VLASTNOSTI PictoChat pro chatování až 16 lidí, budík, kalibrace dotekového senzoru.
    S fantastickou 3D grafikou a řadou inovativních prvků se Nintendo DS stává špičkou na poli přenosných herních konzolí. K tomu si připočtěte elegantní a stylový design, a výběr z herních novinek, což vám spolu se zpětnou kompatibilitou s hrami na konzoli GameBoy Advance otevírá bezkonkurenčně nejširší herní nabídku!
    Nintendo DS s naprosto unikátním ovládáním pomocí dotykové obrazovky poskytuje hráči zcela novou zkušenost. Konzole dále disponuje nejnovější bezdrátovou komunikační technologií, která umožňuje multiplayer až pro 16 hráčů, nebo za využití nainstalovaného softwaru PictoChat si mezi sebou posílat textové zprávy a obrázky. Nintendo DS představuje skutečnou revoluci v hraní na přenosných herních konzolích.

    Dvě obrazovky
    Se dvěma LCD displeji nabízí Nintendo DS pro hraní zcela průkopnický přístup. Každá z 3 palcových obrazovek je schopna zobrazit kvalitní a vyváženou 3D grafiku; DS má přitom výkon, díky němuž dokáže předvést pokrokovější vizuální ztvárnění než tomu bylo v případě konzole N64. Možnosti jsou neomezené - jedna obrazovka může být využita pro zobrazení hlavní akce, druhá pak jako mapa, inventář, nebo alternativní pohled na hru. Obě obrazovky mohou být teoreticky využity i současně - pro vyobrazení nějakého olbřímího bosse! Spodní obrazovka Nintendo DS je dotyková. Tato technologie se na herní konzoli objevuje vůbec poprvé!

    Dotykový displej
    Nyní je možné ovládat hru pomocí vašeho prstu nebo DS stylusem (perem), který je nedílnou součástí každé DS konzole. Můžete nakreslit obrázek nebo napsat zprávu a následně ji poslat svému kamarádovi. Můžete hrát hru s mnohem větší přesností a šikovností než kdykoliv předtím, vedle samotného hraní lze pochopitelně i hbitě operovat v menu pouhým dotykem konečku prstu. Dotykový displej znamená, že ať již ovládáte Samus Aran v nejnovější Metroid hře nebo hladíte psíka v zatím posledním Miyamotově díle (hra Nintendogs), budete hrát hry zcela novým způsobem! Stylus je uschovaný v zadní části konzole a dotyková obrazovka je potažena tuhou fólií pro větší trvanlivost. Nintendo DS disponuje vestavěným portem pro mikrofon - takže budete moci ke konzoli hovořit pro ovládání dané hry.

    Mikrofon
    Při využití téhle funkce budou vývojáři schopni připravit hry reagující různým způsobem na různé zvukové podněty. Takové tlesknutí a hlasový povel budou interpretovány zcela odlišným způsobem a pochopitelně také výsledek bude jiný. Představte si svět, v němž můžete vést hlavního hrdinu skrze daný level doslova tak, že mu řeknete, kam má jít - s DS se tato koncepce může snadno stát realitou. V budoucnu se pak očekává komunikace mezi uživateli po lokální síti.
    Zabudovaný port pro mikrofon v DS už teď nabízí další inovativní cesty pro vaše hraní.

    Bezdrátová technologie
    Díky bezdrátové síti se může na DS propojit až 16 hráčů najednou. Vzdálenost, na kterou je to možné, má rozpětí od 9-ti do 30 metrů. Je důležité předeslat, že u některých titulů pak stačí pouze jedna kopie hry pro započetí multiplayerových hrátek.

    Stereo zvuk
    Zvukové dispozice Nintendo DS umožňují bohatší a mnohem hlubší herní prožitek. Stereo reproduktory zprostředkovávají virtuální surround zvuk a připojíte-li k DS sluchátka, budete konfrontováni se stereo zvukem. Zaslechli jste právě něco v levém sluchátku? Audio podněty vám mohou napovědět, že se k vám blíží nepřítel, nebo že je poblíž nějaký tajný bonus. Zvuk může být u videoher stěžejní element a Nintendo DS nabízí skvělou audio kulisu v malém balení.

    Zpětná kompatibilita
    Nintendo DS má dva separátní vstupy, jeden pro DS karty, druhý pro existující GameBoy Advance herní média (cartridge). DS je plně kompatibilní se všemi hrami pro GameBoy Advance, takže skrze DS lze hrát jakýkoliv GBA titul, ovšem pouze v singleplayerovém režimu.

    Technické parametry:
    CPU ARM9 (67 MHz) a ARM 7 (33 MHz)
    PAMĚŤ 4 MB RAM, 32k pro každý procesor, 656k VRAM
    DISPLEJ Vrchní dislej: podsvícený, TFT LCD s rozlišením 256x192 bodů a 0.24 mm jemností
    Spodní displej: stejné jako vrchní obrazovka, ale s anologovým dotykovým senzorem
    Grafika: až 120 000 polygonů za sekundu ve 3D, až 260 000 barev
    VELIKOST Délka: 148 mm
    Šírka: 28.9 mm
    Výška: 84 mm
    ZVUK u podporovaných titulů simulovaný prostorový zvuk v CD kvalitě, stereo sluchátka, mikrofon
    BEZDRÁTOVÁ KOMUNIKACE IEEE 802.11, až 30 metrů, multiplayer více hráčů z jedné herní kazety
    OVLÁDÁNÍ doteková obrazovka, vestavěný mikrofon rozeznávající příkazy, tlačítka A/B/X/Y, směrový kříž, dvě boční tlačítka, START a SELECT
    FORMÁT kazety Nintendo DS i GameBoy Advance
    BATERIE Li-Ion, až 10 hodin hraní, 4 hodiny nabíjení, možnost adaptéru do zásuvky
    DALŠÍ VLASTNOSTI PictoChat pro chatování až 16 lidí, budík, kalibrace dotekového senzoru.
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (4)

    • PRD

      Dodo. fakt? nespletl sis to s psp

    • jirka

      bude na ds gta?

    • Dodo

      Ja vim o pul roku ma vyst liberti city.

    • blazen

      nevite nekdo jestli na nintendo ds bude nejake
      gta??

  • Recenze (0)

Mohlo by se vám líbit

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly