Blitzkrieg Anthology
PC

(5x)
149
Nákupem získáte 6 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Doporučený věk: Od 12 let
Štítky: Real-time strategie, Světová válka
Kód produktu: 11419
  • Blitzkrieg je realtime strategie z období 2. světové války. Staňte se velitelem ruských, německých nebo spojeneckých jednotek. Připravte se na strategické bitvy v realistickém 3D terénu, ve kterých je nejdůležitějším prvkem promyšlená taktika. Historicky přesné bitvy se odehrávají v různých ročních obdobích a za různých přírodních podmínek v interaktivním 3D prostředí. Více než 150 druhů vozidel a techniky. Více než 40 druhů pěšáků. Přes 250 typů budov a objektů. Tři válečné kampaně zahrnující období v letech 1939 až 1945. Obrovské jednotky (vlaky, pobřežní dělostřelectvo). Armády různých národů (francouzská, italská, polská, německá...) Všechny objekty ve hře se dají zničit. Možnost stavby mostů, stavba valů, pokládání min, povolání záložních jednotek a vzdušné podpory. Editor scénářů.

    Kategorie

    PC / PC hry / Strategie
    Tento komplet obsahuje hru Blitzkrieg a datadisky Burning Horizon, Rolling Thunder, Iron Division.

    Blitzkrieg je realtime strategie z období 2. světové války. Staňte se velitelem ruských, německých nebo spojeneckých jednotek. Připravte se na strategické bitvy v realistickém 3D terénu, ve kterých je nejdůležitějším prvkem promyšlená taktika. Historicky přesné bitvy se odehrávají v různých ročních obdobích a za různých přírodních podmínek v interaktivním 3D prostředí. Více než 150 druhů vozidel a techniky. Více než 40 druhů pěšáků. Přes 250 typů budov a objektů. Tři válečné kampaně zahrnující období v letech 1939 až 1945. Obrovské jednotky (vlaky, pobřežní dělostřelectvo). Armády různých národů (francouzská, italská, polská, německá...) Všechny objekty ve hře se dají zničit. Možnost stavby mostů, stavba valů, pokládání min, povolání záložních jednotek a vzdušné podpory. Editor scénářů.
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (8)

    • Furi

      Ahoj,takže iron division najdete v B. rollin thunder a burning horizon pod vlastními misemi nebo kapitolami....no a pak-nespustí se mi ten blitz s rolling thundrem a tím druhým dílem..jenom se objeví úvodní obrázek a zůstane nevíte proč???

    • Milan L.

      Pokud vím, čeština je pouze na kmenovou hru t.j. "Blitzkrieg" v.1.2. Navíc je tu vážný problém - na nových počítačích sice jdou i mnohem starší hry, ale tahle se neumí ukládat ani znovu nahrát. Save je nepoužitelný. Většina černých obrazovek po startu nebo po vstupu do další kapitoly je způsobena tím, že většina nás už používá dvou-a vícejádrové procesory a to hra neumí. Na to je nejlepší v zástupci na ploše v kartě kompatibilita zvolit spustit v kompatibilitě s Win 98/ME, to vypne další jádra a hra se rozběhne, ale to savování to nevyřeší a podpora Cenegy mlčí.
      Zatím jsem na nic nepřišel.

    • Rizek18

      Ahoj,nevíte někdo o češtině na Blitzkrieg anthology?? Díky F.

    • VRB

      Potřeboval bych poradit, dřív sem hrával normál Blitze a teď sem vyděl v obchodě tuhle edici, tak sem si ji koupil a krásně šlape, jen mám problém najít složku, kde jsou mp mapy. Pokud hrajete mp, tak určitě znáte, že stahovat od někoho je to nesmysl, takže chci všechno z netu, ale nevim kam, nenašel sem žádnou příslušnou složku a když dám vyhledat mapu, která se mi již od někoho stáhla, tak ji to nenajde. Když si v editoru chci otevřít nějakou mapu, náhle se objeví složka maps, kterou normálně nevidím. Když dám zobrazit skryté složky, tak se nic nestane. Nemá někdo zkušenosti s touhle edicí a složkou maps či scenarios, už si to přesně nepamatuju. PS: Mám Visty, tak jestli to dělaj ony? Poraďte plz.

    • RedDwarf_Cz

      Pro p.Schovance
      Dobrý den.Mám od vás B. anthology,ale mám na DVD jen Burning Horizon a Rolling Thunder,kde je Iron Divizion?Ta se objeví,až po dohrání těch předchozích?Na DVD už jiná instalace není

    • benko

      Mám dotaz,povedlo se někomu nainstalovat na Blitzkrieg Anthology češtinu?

    • Dede

      Já ji mám taky po zapnutí černou a nenainstaloval se datadisk Iron Division.

    • Tom

      Nevíte někdo, proč mám po spuštění černou obrazovku?

  • Recenze (5)

    (Xzone.cz)
    Ověřený nákup
    • Správná strategická řežba,jak si ji představuji.Mohutné dělostřelecké přípravy,minová pole spolu se zátarasy,bitvy panzerů,zkrátka tohle je hra her
    • nic

    Hra ke které se vracím a hraji ji stále dokola + multiplayerové řežby.Jinak pro majkla co psal recenzi pode mnou.Opravný patch funguje,takže chybu hledej jinde,po opatchování hra jede bez sebemnších problémů

    (Xzone.cz)
    Neověřený nákup
    • mohla by být dobrá kdyby fungovala
    • ani přes všechnu snahu se mi nepovedlo rozběhnout druhou část hry,jede jen prví polovina,patch nefunguje!!!!!

    mohla by být dobrá kdyby fungovala

    (Xzone.cz)
    Neověřený nákup
    • Boje, různorodost misí, velký počet druhů jednotek, datadisky přináší další hodiny zábavy, herní provedení.
    • Chyba fungovaní ale ta je vyřešan stáhnutím patchu.

    Skvělé vydání Blitzkriegu s jeho datadisky.

    (Xzone.cz)
    Neověřený nákup
    • Skvělá hra,slušná grafika,nízká cena a hlavně,4 hry v jedné,paráda prostě
    • Asi jen to že to je vše na jednom DVD,jinak odpovím na problém s tím seknutím....také se mi to stalo ale vše vyřídil Opravný Patch..;-)Zde ke stáhnutí
    • http://www.usaction.cz/topcd/patch/BKAPatch1.exe

    Za tu cenu 4 hry je fantastické...takže nadprůměr.

    (Xzone.cz)
    Neověřený nákup
    • Slušná grafika i provedení
    • Byl bych opatrný při jejím nákupu. Nevím, zda jde o vývojářský či jiný problém, ale mise Burning Horizon se mi kousla někde uprostřed hry a mise Roling Thunder se mi sekla pro jistotu ihned při spuštění, v obou případech vždy na nějakou adresu se sdělením, že nejde provést oparci read. Bez probklémů jsem odehrál jën kmenovou hru Blitzkrieg. I přes úpornou snahu jsem podstatu problému nerozkryl. Byl moc rád, kdyby se našel odvážlivec se stejným či obdobným problémem, aby mi poradil jak na něj.

    Vzhledem k popsaným problémů - průměr

    Celkové hodnocení vypočítáváme z ověřených i neověřených hodnocení.
    Ověřený nákup - zákazník prokazatelně zakoupil produkt u nás v obchodě.
    Neověřený nákup - nemůžeme ověřit, zda zákazník produkt zakoupil.

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly