CashFlow 101 + kniha Cashflow kvadrant

1 879
Nákupem získáte 75 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Merchandise: Desková hra
Jazyk: České titulkyČeské titulky
Kód produktu: 21800
  • Cashflow je hra, která Vás naučí jak se stát finančně nezávislým.

    Ke hře dostanete knihu od autora stolní hry R.Kiyosakiho Cashflow kvadrant v ceně 220 Kč.


    Hra Cashflow učí současně, jak nakládat s osobními financemi, jak investovat do nemovitostí i jiných firem a jak porozumět ekonomice. Učí, jak mohou lidé ovládat svou finanční budoucnost, učí tajemství bohatých jak zbohatnout. Nejedná se však o návod zbohatni-rychle-nejlépe-za-měsíc. Hra byla spíše vytvořena k tomu, aby se lidé naučili zacházet s penězi a aby zvýšili svoje finanční IQ. Naučí vás rozeznávat příležitosti, které se nabízejí dnes a denně kolem vás.

    Zajímavé je, jak se při hře projeví vaše investiční nebo peněžní znalosti, jak se při hře bude odrážet vaše skutečné chování. Jste-li hazardér, i v této hře budete hazardovat. Jste-li opatrný investor, i zde budete opatrně investovat. Krása hry ale spočívá v tom, že vše probíhá v bezpečném prostředí hry, kdy nejsou přímo ohroženy vaše osobní peníze. Nicméně znalosti, které hrou získáte, vám pomohu vaše reálné peníze rozmnožit. Naučíte se něco, co budete moci použít ve skutečném každodenním životě.

    Opravdu bohatí a úspěšní lidé vědí, že odložený smyslový požitek je klíčem k bohatství. Bohatí uvažují: „Jak mohu získat více aktiv, která zaplatí moje hračky?“ (což jsou ve skutečnosti pasiva)

    Když hru budete hrát, prakticky si šáhnete na to, jak se aktiva vytvářejí. Opravdu se vám otevřou oči. Opakovaným hraním této hry vyvinete návyky, které vám pomohou bohatnout.

    Na této hře se mi také líbí nesoupeřivá atmosféra. Když například poradím něco jinému hráči v jeho prospěch, svoje postavení tím neohrozím a stále mám stejné šance dostat se z onoho pověstného krysího závodu. Zároveň se učím jak já, tak spoluhráč, kterému radím. Krásně se zde projevuje týmová práce.

    Pokud pochopíte pravidla hry Cashflow, učiní vás finančně disciplinovanějšími. To, že se jí (v anglické verzi) prozatím prodalo více než 300 000 kusů také svědčí o tom, že si ji spousty lidí pořídily, aby zvýšili svou finanční gramotnost.

    Na závěr bych rád citoval Roberta Kiyosakiho, když říká, že Cashflow není pro každého:

    „Moje hra nezmění člověka z ulice. Moje produkty jsou určeny pro lidi, kteří jsou sami od sebe aktivní. Pamatujte si, všichni máme schopnost dosáhnout finanční nezávislosti bez ohledu na to, v jakém postavení se právě nacházíme, ale cestu k finanční svobodě si vybere pouze několik jedinců. Je nabízena všem, ale ne všichni jsou odhodláni jednat, aby dosáhli ve svém životě změn. Nečekejte a vydejte se na cestu.“

    Na závěr bych vám chtěl poradit, abyste měli vždy na paměti, že není důležité, kolik peněz vyděláte, ale jak s nimi naložíte poté, co jste je vydělali. Více peněz vás udělá pouze více tím, čím už jste. Jste-li lakotní, více peněz tuto vaši vlastnost ještě více utvrdí. Jste-li marnotratní, získáte-li více peněz, ještě lehčeji je rozházíte. Jste-li velkorysí, s větším množstvím peněz budete ještě velkorysejší.

    Autor článku Turija Kempe (- překladatel knihy Bohatý táta, chudý táta)

    Obrázky :
    • obrázek CashFlow 101 + kniha Cashflow kvadrant
    • obrázek CashFlow 101 + kniha Cashflow kvadrant
    • obrázek CashFlow 101 + kniha Cashflow kvadrant
    • obrázek CashFlow 101 + kniha Cashflow kvadrant
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly