Pro Cycling Manager 2006
PC

49
Nákupem získáte 2 Kredity
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Jazyk: České titulkyČeské titulky
Kód produktu: 11973
  • Kategorie

    PC / PC hry / Sportovní
    Nový ročník oblíbeného cyklistického manažeru - Pro Cycling Manger 2006. Hra vám umožní stát se součástí největších světových závodů, a to rovnou v čele některého z profesionálních cyklistických týmů. Úplně poprvé se tvůrcům podařilo získat licenci na Tour de France, takže chybí už ani tato prestižní akce. Pro Cycling Manager 2006 ovšem nebude oproti předchozím hrám své řady perlit pouze po stránce obsahové. Neméně pozornosti studio věnovalo zdokonalení série i co do hratelnosti. Například během 3D závodních sekvencí probíhajících v reálném čase se dočkáte mnohem barevnějšího, pestřejšího a detailnějšího prostředí. Dále diváci poběží podél cesty doprovázeje cyklisty, dočkáte se také nové kamery z pozice helikoptéry a motorky a v neposlední řadě i pořádného resumé po skončení závodu (s možností shlédnout celé jeho dění ze všech možných úhlů). Vylepšení postihlo rovněž AI a manažerskou sekci hry, kde byl přepracován interface. Hra je v češtině.
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (11)

    • Medic

      Sakra...........předobjednávku mam také,jak to že ten patch tam žadnej nejde???To mě teda sere....nerad bych to rušil.....

    • misak

      ofic. patch mi taky nejede!

    • blekyna

      Tak do české verze nejde vložit žádbý ofic. patch.Kdo to zase kde posr... Vždyť na to,aby hru udělali u nás pořádně měli pouze 3 a 1/2 měsíce od jejího ofic. vydání ve světě.Nepochopitelné!?

    • blekyna

      Tak jsem dnes na jednom fóru četl příspěvek,že si jeden člověk dnes zakoupil orig. českou verzi a nejde mu nainstalovat oficiální patch.Jestli se to potvrdí i u dalších lidí během SO a NE,tak zruším předobjednávku a stáhnu si z netu originální anglickou verzi.Stojí jen 40 doláčů a ta fungovat bude.Tak lidi,pokud to tu někdo čte,tak pište.

    • Eleison

      Opravdu je to jen za 300 KČ nespletli se nahodou

    • bestwxw

      Proč až v říjnu? Doufám že to urychlí. Co na tom budou tak dlouho lokalizovat? Já bych stejně s ohledem na funkčnost patchů a addonů radši orig.verzi. Už se na to těšim.

    • Marek Tichý

      Sezóna je v plném proudu a říjen je dost dlouho a hra má vyjít před sezónou a né po ní pak se nemůžou divit,že je tu i kritika nebo malý zájem.Mě to sice neodradí,ale jíné možná ano!

    • rkd

      Bral bych hned, ale čekat do října? To ne.....

    • Anonym

      Chyba v ceně není.Dotazoval jsem se již i jinde.Je to skutečně jen 299,-.Ale problém vidím spíše v české lokalizaci hry.Nedokážu si představit jak budou fungovat opravné patche,které jistě budou vycházet a různé updaty soupisek,jmen,trikotů a pod.,jako to v pohodě funguje na anglické verzi.A říjen,to je dost dlouho na lokalizaci hry,v níž příliš textů není.

    • Anonym

      spis neni mozny aby to dali do obehu AZ V ZARI!!! to je nakey ftip!?!

    • King

      To neni mozne ze tato hra sa tak lacno bude predavat musia tu mat chybu !!!

  • Recenze (0)

Mohlo by se vám líbit

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly