F.E.A.R. 3 - sběratelská edice
PS3

399
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Štítky: FPS, Hororové
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 14725
  • F.E.A.R. 3 pokračuje v odkazu zavedené značky jménem F.E.A.R. Jedná se o paranormální hororovou střílečku z pohledu první osoby, v níž dostávají prostor líté souboje zakotvené v realitě. F.E.A.R. 3 celou sérii dále rozvíjí tím, že představuje Divergentní kooperaci pro dva hráče: obsáhlé, společné hraní, ve kterém jsou hráči vybaveni výrazně odlišnými schopnostmi, jež mohou ovlivnit jak jejich vlastní hru, tak i zážitek spoluhráče. Hráči mohou převzít roli Point Mana, geneticky upraveného vojáka s nadlidskými reflexy a schopností manipulace s časem, nebo nemrtvého ducha jeho bratra Paxtona Fettela, paranormální entity, která disponuje neuvěřitelnými mentálními silami. Zážitek ze zuřivých soubojů je ve F.E.A.R. 3 ještě umocněn díky silným prvkům, mezi něž se řadí např. aktivní 360stupňové krytí, propracované módy zpomaleného pohybu, skórovací systémy, které podněcují vlastní herní styl, a prvotřídní mechanický boj. Hráči čelí armádě vojáků a paranormálním nepřátelům, pro něž nemají pravidla naší reality žádný význam.
    Tato sběratelská edice navíc obsahuje figurku, komiks, in-game bonus a hra je ve zdařile provedeném STEEL BOOKu.

    Objednejte hru včas a získáte ingame bonus ve formě bonusového kodu ke hře. Ten vám přidá do hry novou zbraň - The Shredder. Pistole je zbraní speciálně vyvinutou Armacham Technologies pro jejich elitní gardu. Obrázek zbraně zde.

    F.E.A.R. 3 pokračuje v odkazu zavedené značky jménem F.E.A.R. Jedná se o paranormální hororovou střílečku z pohledu první osoby, v níž dostávají prostor líté souboje zakotvené v realitě. F.E.A.R. 3 celou sérii dále rozvíjí tím, že představuje Divergentní kooperaci pro dva hráče: obsáhlé, společné hraní, ve kterém jsou hráči vybaveni výrazně odlišnými schopnostmi, jež mohou ovlivnit jak jejich vlastní hru, tak i zážitek spoluhráče. Hráči mohou převzít roli Point Mana, geneticky upraveného vojáka s nadlidskými reflexy a schopností manipulace s časem, nebo nemrtvého ducha jeho bratra Paxtona Fettela, paranormální entity, která disponuje neuvěřitelnými mentálními silami. Zážitek ze zuřivých soubojů je ve F.E.A.R. 3 ještě umocněn díky silným prvkům, mezi něž se řadí např. aktivní 360stupňové krytí, propracované módy zpomaleného pohybu, skórovací systémy, které podněcují vlastní herní styl, a prvotřídní mechanický boj. Hráči čelí armádě vojáků a paranormálním nepřátelům, pro něž nemají pravidla naší reality žádný význam.
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (7)

    • boban

      chci se zeptat obsahuje tato edice figurku almy jako je na obrazku?

    • Salis

      F.E.A.R. 2 je taky česky... (titulky)

    • Tomáš Pavlata

      Velice se omlouvám, zde byl překlep

    • Majlob

      To by me taky zajmalo :-)

    • Elo

      To opravdu vyjde s ceskymi titulky nebo je to preklep? :)

    • Majlob

      Foto bonusů a mate tam obrazky z Assassina

    • Tomas

      Spatny obrazek :)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly