Call of Duty: Modern Warfare 3 - Hardened Edition
X360

2 899
Nákupem získáte 58 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Štítky: FPS
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 16592
  • Modern Warfare 3 naváže na závěr dvojky invazí ruské armády na Manhattan (jako v Crysis 2), k čemuž jsou povolány jednotky Delta Force. Hrát budete za jejich člena jménem Frost (jeden ze dvou nováčků v sériii), který se proletí nad New Yorkem v Blackhawku nebo zkusí potopit ruskou ponorku v řece Hudson. Na monotónnost si ani u dalších čtrnácti misí singleplayerové kampaně určitě stěžovat nebudete: vystřídáte role federálního ruského agenta nebo třeba člena britských SAS. Dostane se vám odpovědí na nejpalčivější otázky, které v hlavě uvízly z minulých dílů.
    Kusově omezená speciální edice obsahuje navíc: roční členství zdarma v Call of Duty Elite (co všechno bude obsahovat zde), sběratelský plechový steelbook obal, bonusový disk s arty, více jak 100stránkový Field Journal s náčrty, arty a plánky, Special Ops Juggernaut oblek pro avatara na Xbox Live, Founder status na Elite účtu s bonusovými ingame věcmi. Obrázek balení zde.

    Modern Warfare 3 naváže na závěr dvojky invazí ruské armády na Manhattan (jako v Crysis 2), k čemuž jsou povolány jednotky Delta Force. Hrát budete za jejich člena jménem Frost (jeden ze dvou nováčků v sériii), který se proletí nad New Yorkem v Blackhawku nebo zkusí potopit ruskou ponorku v řece Hudson. Na monotónnost si ani u dalších čtrnácti misí singleplayerové kampaně určitě stěžovat nebudete: vystřídáte role federálního ruského agenta nebo třeba člena britských SAS. Dostane se vám odpovědí na nejpalčivější otázky, které v hlavě uvízly z minulých dílů.
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (5)

    • BazookaCZ

      Bude to někdy?

    • Tomáš Pavlata

      Momentálně jsou kusy vyprodané, ale ještě je šance, že nám přijde nějkaý ten kus, pak by se to nahodilo do vyprodání.

    • soty

      Da se jeste predobjednat ?

    • Jarda

      To je neskutecna cena... Nenarazim na to o kolik to stoji u nas vice, to jsme si zvykli, ale za tuto cenu clovek preci jen ceka neco jako Prestige edici nebo jine sberatelske kousky a ne jen hru v plechove krabicce...

    • Martin

      Ta cena za Hardened je konečná nebo je to jen návrh? Mněl bych o ní zájem ale skoro trojku Vám za to nedám, koukal jsem se na předobjedenávky v anglii je v nabídce za 79.99 libry, aktuální kurz je u KB 28,9 kč za libru pokud to vynásobím mám 2312,- kč jsem ochotný jít na 2500,- ale víc ne to si radši nechám poslat z venku.

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly