The Legend of Zelda: Spirit Tracks
NDS

859
Nákupem získáte 17 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Doporučený věk: Od 7 let
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 20078
  • Fantastické audiovizuální zpracování spolu s podporou bezdrátového multiplayeru činí z nové Zeldy titul, jehož pořízení je pro fanoušky série zcela nezbytné, pro všechny ostatní pak ideální šancí, jak se oddanými příznivci „Zeldy“ stát!
    Děj nového linkova dobrodružství předchází Legend of Zelda: Phantom Hourglass. Tentokrát se náš známý hrdina vydá na cestu vlakem místo lodí. Stylizace a grafika hry vychází z předchozího Phantom Hourglass, což zaručuje líbivý vizuální styl. Samozřejmostí jsou nová dobrodružství, zbrusu nové lokace, zbrusu nové předměty a nové postavy.

    Ovládání stylusem je přesné a elegantní, obzvláště pak při řešení nespočtu miniher a logických rébusů. Dotykové pero je navíc možné použít k pořizování poznámek, rychlé navigaci po drážní mapě a samozřejmě i práci s bohatě zastoupeným zbrojním arzenálem.

    Fantastické audiovizuální zpracování spolu s podporou bezdrátového multiplayeru činí z nové Zeldy titul, jehož pořízení je pro fanoušky série zcela nezbytné, pro všechny ostatní pak ideální šancí, jak se oddanými příznivci „Zeldy“ stát!
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly