PlayStation Vita + Assassins Creed 3: Liberation Voucher + 4GB Memory Card
PSVITA

5 490
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Štítky: Herní konzole
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 17279
  • Ve hře Assassin's Creed III Liberation se můžete těšit na klíčové pilíře série, které všichni její fandové znají a milují. Čekají vás souboje, svobodný pohyb v prostředí a propracovaný příběh plný intrik a zvratů. Na Sony PlayStation® Vita tak zažijete vše, čím je série Assassin's Creed proslulá. Vůbec poprvé bude hlavní hrdinkou hry žena, Aveline. Neústupná Aveline bojuje v 18. století za svobodu v New Orleans, městě na pokraji povstání proti útlaku španělské říše. Assassin's Creed III Liberation také vytěží ze specifik ovládání zařízení Vita. Využívat proto budete přední i zadní dotykové panely, kamery a gyroskop. Těmito prostředky budete ovládat charakteristické boje, interakci s dalšími postavami, dešifrování a pohyb. Vše dohromady pak tvoří úchvatný zážitek, který si můžete užít na své kapesní konzoli. Assassin's Creed III Liberation představí také unikátní hru pro více hráčů ušitou přesně na míru konzolím Sony PlayStation Vita.
    Akční cenová nabídka platí jen do vyprodání zásob.

    Akční bundle PlayStation Vita WIFI se hrou Assassins Creed 3: Liberation ke stažení a 4 GB paměťovou kartou za jedinečnou cenu! Další příslušenství a hry pro PS Vita najdete zde.

    Jedná se o verzi s WIFI, nikoli 3G sítí!!

    Ve hře Assassin's Creed III Liberation se můžete těšit na klíčové pilíře série, které všichni její fandové znají a milují. Čekají vás souboje, svobodný pohyb v prostředí a propracovaný příběh plný intrik a zvratů. Na Sony PlayStation® Vita tak zažijete vše, čím je série Assassin's Creed proslulá. Vůbec poprvé bude hlavní hrdinkou hry žena, Aveline. Neústupná Aveline bojuje v 18. století za svobodu v New Orleans, městě na pokraji povstání proti útlaku španělské říše. Assassin's Creed III Liberation také vytěží ze specifik ovládání zařízení Vita. Využívat proto budete přední i zadní dotykové panely, kamery a gyroskop. Těmito prostředky budete ovládat charakteristické boje, interakci s dalšími postavami, dešifrování a pohyb. Vše dohromady pak tvoří úchvatný zážitek, který si můžete užít na své kapesní konzoli. Assassin's Creed III Liberation představí také unikátní hru pro více hráčů ušitou přesně na míru konzolím Sony PlayStation Vita.
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (6)

    • Big

      bude PSVita u vás v nabídce?

    • Mortonar

      dobry den mohli by jste mi vysvětlit jak maam dat do vity hry z psp?? děkuji

    • worvel

      A kdy bude zase na skladě odepište mi prosím na email worvel@seznam.cz

    • DemonInHimself

      Vejde se vůbec assassin na tu 4gb kartu ? :)

    • milhaus

      na letosni E3 byl oznamen bundle bila VITA a AC. tohle u nas v prodeji nebude?

    • Janner7110

      Dobrý den v popisku máte napsáno že Assassins Creed Liberation ke stažení.Balení nebude obsahovat samostatnou hru v obalu s kartou?

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly