Quake 4 eng
PC

(4x)
249
Nákupem získáte 10 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Štítky: FPS, Sci-Fi
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 11429
  • Kategorie

    PC / PC hry / Akční
    Quake IV je mnohem dramatičtější. Zahrnovat agresivnější nepřátele, dočkáte se v ní velkých bitek na otevřeném prostranství, soubojů s vozidly, a mnoha dalších věcí. AI (na straně kolegů spolubojovníků i monster) je zdokonalená. Monstra si budou uvědomovat sama sebe navzájem, stejně jako své okolí a budou různě reagovat na váš způsob hraní a navzájem se podporovat. A když už jsme u těch potvor, tak byste měli vědět, že se znovu setkáte s některými svými starými známými z Q2 (Gunners, Grunts, Berzerker, aj.). Některé budou vybaveny ničivějšími schopnostmi. Z původního Quaka zde ale žádné příšery nebudou. Pokud jde o zbraně, samozřejmě se dočkáte své oblíbené rail-gun, avšak trochu pozměněné. Základem Quake IV je mimochodem engine z Doom 3. Tvůrci na něm provedli pár úprav, aby vyhověli některým zvláštním požadavkům své hry. Zejména jde o kód hry v částech, kde se střetávají hráči s monstry a naskriptované události. Ovšem vzhledem k tomu, že základ technologie zůstává prakticky stejný, bude možné vytvářet mody pro Quake IV stejně jako pro Doom 3.
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (84)

    • Lukas

      Víte co mi nejvíc vadí na CZ verzi? Že díky dabingu postavy neotevírají pusu.. Diky tomu by snad Cenega měla dávat slevu na produkt..

    • Kyng

      Quake 4 je jedna z nejlepších her co sem kdy hrál (a že sem jich hrál hodně) :), ale bavim se o multiplayeru... singl je takový normální průměr, nepřekvapí ani neurazí..

      Pokud by někoho zajímal multiplayer víc aď skoukne www.vseoQ4.luxeria.eu

    • zběratel

      nevíte nikdo jestli bude nějake pokračování

    • Kyng

      Mozna je to tim ze Wolf nezi na idTechu 4 (doom3, prey, Q4, ETQW) a Rage je idTech 5 - nový engine

    • dodatek

      Sorry, překlep 'Quake4'

    • Rozmázlý textury pro FraterOmega

      To bude asi tím, že Raven Software to s grafikou zas až tak neumí.
      Na textury uvnitř budov v Q4 si na nějakém herním webu si tuším někdo stěžoval přímo v recenzi a skutečně, i mě připadají textury v Q4 co do barev divný a takové máznuté.

      Navíc porovnej si screeny z Rage a z Wolfensteina (obě zatím ve vývoji), na první maká id, druhou hru svěřili zase Ravenům jako Qake4 a někdy to vypadá, jako kdyby obě hry neběžely na idtechu. Jinými slovy nový Wolf vypadá zatím mnohem hůře.

    • kubo3 odpoveď pre Frater Omega

      Ja mám podobný problém s textúrami lenže v hre doom3(koniec koncov quake4 beží na doom3 engine),ešte som ho nevyriešil ale keď dáš reset deafults(ak tam je taká možnosť) hru vypneš a znovu spustíš maly by byť textúry už normálne len nesmieš nič meniť v nastaveniach hry,alebo ak dačo zmeníš musíš dať znovu pred vypnutím reset deafults,veľa štastia

    • David

      A taky to ma dost nevyvazenou obtiznost a-nemohu si poct- pomerne pochybnou ucinnost zbrani. Abych radoveho prumerneho strogga nedostal na stredni obtiznost na ranu raketometem nebo "headshot" s granatometu tak to je moc (spise tak na 3-4), nejde se ani moc vyhybat v tech omezenych prostorech, tezko se da vyhnout zraneni (mluvim o posledni tretine hry az jejim konci)... Chvilema jsem se sice bavil dobre, ale tyhle veci nelze nevidet a kazi to dojem z hratelnosti a dojmu ze hry...

    • David

      Cekal jsem od hry o dost vic (SP, MP jde mimo me), interiery ala kopirka D3, stereotyp, linearita, po case az nuda. Plusem shledavam tech par boju v mechu ci tanku venku, ale celkove tomu neco co do hratelnosti chybi. Jinak docela uchazejici cz dabing.

    • Frater Omega

      Nemuzu si pomoct, ta grafikla je proste divna a neodpovida tomu co mam nastaveno :( V exterierech to jeste jde, ale jakmile jsem uvnitr tak to je bida ty rozmazly textury a spol. Setkal se s timto nekdo???

    • Frater Omega

      Zdravim, mel bych dotaz na hrace teto hry jak se jim zda graficka stranka ve srovnani (paklize je hrali) s D3 ci dokonce Prey?, coz jsou hry na stejnem engienu. Presto, ze hraji (mam tuto ceskou originalku s dabingem) na 1280x1024 a vysokych detailech se vsim na "ON" a dokonce 16x AA, tak mi v nekterych usecich hry prijde ze snad ony detaily nemuzou odpovidat tomu jez mam nastaveno... Zejmena ruzne kovove povrchy a steny v interierech mi prijdou takove mdle a rozmazane jakoby ty textury nemely pozadovanou a nastavenou ostrost ci co atd. Na druhou stranu zase vojaci i monstra ci zbrane vypadaji docela dobre a myslim ze i nastavenym detailum odpovidaji, ale celkove mi prijde svet Q4 takovy nedostatecne ostry jako kdybych hral na nejakych nizsich detailech ci rozlisenich nez co mam zkratka nastaveno. Prijde Vam to ostatnim take tak??? Podotykam ze D3 i Prey jsem hral takrka na stejnem nastaveni a ve srovnani s nimi vypada Q4 rozhodne nejhur. Nevi nekdo cim to je nebo ze by se mi to jen zdalo? Dik za pripadny dojmy ci info.

    • KKing

      Mam dotaz,vcera jsem si koupil anglickou originalku a stahnul si na ni patch 1.3.Chtel jsem si to vyzkouset v mltiplayeru, ale nenaslo mi to zadny serwer(ani neopacovana nic nenasla). To to vazne nikdo nehraje, nebo neco delam spatne? poradte :(

    • quake

      kurva je to teske

    • Pirát

      Až budete u posledního kola bězte nahoru a tam nad takovím srdcem je malá tyčka.Do ní střílejte protože to na rušuje štít srdce.Ale ten štít se dobíjí tak než se nabije střílejte do srdce.Dokud to srdce nezničíte. Je to pořádná pařba

    • pirát

      Je to hustá hra.

    • ZC 4 Akeauq

      Je to velmy dobre a aj vojaci otváraju pusu.

    • Resp.

      Opravdu neni nějaký patch, na to aby vojáci hýbali pusou?

    • Pavel

      Opruz: No to je prostě daň za to že to Cenega modifikovala o český dabing a češtinu celkově.

    • Opruz

      Co to je, mam CZ originálku a postavy mi neotvírají hubu. Graf. kartou to není zkoušel jsem to na 6800 a 7950 a to samí. Navíc v anglické verzi mi to žádné problémy nedělalo. Nevíte co s tím, docela to štve.

    • Tomáš Duchan

      má cenu kupovat tuto hru?

    • hexor

      ja s cekou verzi problemy nemam naprosto zadne, multiplayer jde paradne, single taky, mody mi do toho jdou, editor jakbysmet
      hele nevim co to mate za verzi jestli piratskou tak to bude problem jinde, kdyz koupenou tak jste to museli blbe nainstalovat nebo co, jak rikam jde to bez nejmensich problemu,
      ps.: pouzivam i patche, (vse v poradku)
      jinak jestli chcete patch tak jdete klidne treba na official stranky id softu a stahnete tam patch, pri instalaci patche se vas to zepta na verzi nebo si to samo zvoli podle toho jakou mate, uz nevim presne, ale kazdopadne cestina je podporovana i v officialnim patchi, takze tady problem nevidim...

    • Pavel

      V popisu u hry, je zde na Xzone uvedeno že půjdou vytvářet mody jako v Doomu 3, ale jak je vidět z příspěvku pode mnou. Tak když nejde u české verze hry Quake 4 spustit editor, tak jak by tedy měli ty mody do Quake 4 jít vytvářet?

    • Choosen

      A ani žádný mod se mi nepodařilo rozjet. Vážně je tahle česká verze tak dobrá? O_o

    • Choosen

      intermes: tak přesně po tomhle zorvna pátrám. A patch na originální angl.veri u té české nefunguje :( .Navíc u té české verze nemůžu rozjet multiplayer a ani editor. Mám za to, že je to kvůli absenci patche .

    • intemes

      Je k dispozici patch do české verze ? (patch na angl. verzi by asi nešel)

      děkuji za odpověď

    • František Brdečka

      Cau lidi me to njede rozjet, objevi se mi bezova obrazovka a hra je zamrzla pri spusteni hnedka ani zadny intro nic.Prosiiim pomoc.mam ATI X1600pro a anglicka verze mi behala v pohode.

    • dust

      tak mohu rict ze se cekani na ceskou verzi opravdu vyplatilo, dabing je velice kvalitni a i vsechny textury prevedeny do cestiny. je to zajimava volby i pro anglicky dobre mluvici, jelikoz takhle dobra hra s takhle kvalitnim rodnym dabingem se jentak nevidi, takze rozhodne doporucuji i pro ty co se jeste nerozhodli:)

    • lama

      to bude grafarnou..taky se mi to stavalo u hry Punisher kdyz sem mel jeste starou grafarnu.

    • bukaj

      Tak jsem si to včera koupil. Nevím zda to není jen můj problém, ale postavy při dabingu nehýbou ústy. Hodně mě to zklamalo, slyšíte lidi a ono jsou skoro statičtí....

    • Jirka

      Nabyla by nekde ukazka dabingu ?

    • Pavel

      Tak vážení,na mě nikdo nemá.Co jsem říkal 14.5.06 ve 14:54 hod,že to bude ještě zlevněno a nespletl sem se,ale přímo na korunu trefil.

    • HermanVT

      Já už jsem si anglickou verzi radši koupil.A sehnal jsem ji za 500.A až vyjde česká a potom třeba nový patch,tak majitelé českých originálek budou zase čekat,protože se bude muset česká verze zase schválit.

    • Sniper

      Proboha kdy to vůbec vyjde už mám chutě tu objednávku zrušit a koupit si anglickou verzi.Už na to čekám 6.měsíc a nic.Jen samý odklady.Kdyby aspon nám hráčům dali vědět proč to tak odkládaj a v čem je vlastně ten problém.Je to vůči Cenegy nefér.Jdu pařit rači FAR CRY.

    • Pavel

      Choosen: Já budu teprv Dooma 3 hrát. Mě se také Quake 4 líbil. Když tak se mi ozvi na ICQ 239-878-814

    • Choosen

      Pavel: Jo , ja to poznal . A taky jsem odpovídal. Ale jelikož mi tam uniklo jedno neslušné slovíčko , tak ten přízpěvek smazali. No a jelikož se mi nechtělo psát příázpěvek nový , tak jsem se na to víš co :)
      Btw quaka4 mám už dávno projetého . Líbí se mi více , než Doom3. Zatim cawko

    • Pavel

      Choosen:Tady Pavel z modifikace.cz tys to nepoznal?Ale pokud se pletu tak promiň.Patří mi ten příspěvek ze 14.5.2006

    • Choosen

      no neříkal jsem to? :) po dubnu to přešlo na květen a nyní na červen :D Pak se to odloží na červenec ... nakonec na podzim to zruší , tak jako ten datadisk do painkillera. A já se jim ani nedivím. Když nedodržujou termín ,tak bych je taky zrušil z nabídky..

    • Pavel

      Choosen: Že se ti nechtějí utrácet velké peníze?Já měl už loni v prosinci Quaka 4 dohranýho,díky Special DVD edici(tehdy za 1799 kč)Takže mám i druhý díl s datadisky!A co sem četl už dávno na Tiscali,tak čeština na Quake 4 měla být neoficiální,díky jednomu fandovi.Jenže ten se ji rozhodl poskytnout Ceneze,nebo nějak tak to bylo,už nevím.Taky mi teda vrtá hlavou proč se CZ verze neustále vleče.Asi kvůli schvalování překladu,jako např u TOCA 3 od CD Projektu.Ale zas na druhou stranu,budeš za dlouhé čekání odměněn nižší cenou a to se vyplatí.Já tipuji že to spadne až na 499 kč.

    • Choosen

      Nyní je datum květen 2006. Po něm bude čarven 2006, pak se tpo změní na podzim 2006 . A tak to půjde dál a dál až nakonec v prosinci 2008 to zruší :D :D :D

    • Doberman.Us

      to jsem zvědav o kolik se trhnou

    • Martin Schovanec

      Choosen: Verte, ze me jako prodejce to unavuje jeste vice a kdyby me v Ceneze rekli ze to bude konec roku 2006, tak to sem uvedu. Jenze co delat, kdyz vam reknou: 100% to bude do konce mesice, s tim muzete pocitat :)
      Alespon mala naplast na cekani je, ze by cena hry mela jit kvuli temto posunum jeste trochu dolu.

    • Choosen

      Samé posouvání termínů . Už mě to klišé fakt nebaví a unavuje mě to . Kdyby dali rovnou datum vydání : konec roku 2006, bylo by to lepší .

    • intemes

      Super, super. Snad o prázdninách budu mít co hrát ...

    • Pavel

      Tipuji další odklad na květěn.A taky zrušení dalších objednávek.

    • DOBERMAN.US

      to už je ale blbá sranda

    • Killer

      Tak dneska jsem zrušil objednávku a už to pařím od kámoše,blbá cenega, v angličtině je to v poho a už nemíním čekat

    • zany

      ANO spravne. bombartujte Cenegu!!!!!

    • Přemysl Jaroš

      Tu kritiku by jste měl směřovat na cenegu.

    • Jan Červený

      Že Vy si z nás děláte srandu? Opakovaný vtip ale přestává být vtipem... kdy to proboha bude? Jak dlouho si ještě mám nechávat stranou těch sedum kil?

    • Martin Schovanec

      To je dotaz spise na Cenegu - www.cenega.cz, ktera hru v CR vydava. My jen posouvame datum dle jejich vydavatelskeho planu.

    • Zobrazit všechny komentáře
  • Recenze (4)

    (Xzone.cz)
    Neověřený nákup
    • Zajímavý, i když na vedlejší kolej hozený, příběh; vyladěný engine z D3; super akční část(většina hry); zajímavé puzzly; výborný závěr! a celkově téměř celá druhá část hry
    • Lehce předvídatelný děj; pár zbraní bych vyměnil za zbraně z předchozích dílů; za snížení HW nároků bych se nezlobil, ale na starší mašině se to dá hrát(1,8GHz;512MB RAM; 64MB grafika)

    Hodně akční a zajímavý singl a mulťoch je údajně ještě o trochu zajímavější i když stále nepokoří předchůdce -> Quake 3:Arena

    (Xzone.cz)
    Neověřený nákup
    • -Vyladěný engine Dooma 3,pár efektů navíc.
    • -Zábavný Multiplayer.
    • -Dnes už nízká cena.
    • Singleplayer není to, co býval.Má blíž spíše k Doomovi 3.Z Q4 nám vznikl mix obojího a to je podle mě veliká škoda.Častý problém s vyhledáváním online serverů (někdy se jich objeví tucet,jindy jeden).Tupá AI protivníků,místy nevyvážená obtížnost a stereotypní levely posílají v celkovém hodnocení tuhle jinak graficky a technicky slušně zpracovanou gamesu hodně dolů...

    Pokud nevyužijete Multiplayer,sáhněte raději po Doomovi 3.Q4 není dokonalá hra,na druhou stranu multiplayer jí ještě vykřesal jiskřičku naděje.

    (Xzone.cz)
    Neověřený nákup
    • akce,prostredi,dvojrole
    • nepratele a jejich chovani+mizi po zabiti jako upiri,grafika-doom3 engime spatne upraven

    prumerna akce ktera na Doom 3 nema.

    (Xzone.cz)
    Neověřený nákup
    • Skvela grafika vykouzlena vylepsenym enginem DOOM3. Rychlejsi spad hry. Spolubojovnici davajici alespon pocit, ze hrac neni sam.
    • One-man show ke konci hry, kdy je hrac opet postaven do role jednoclene armady. Maly prostor pro ostatni cleny komanda. Trochu nedotazene mise ve vozidlech. Minimum informaci o hlavnim "nemem" charakteru.

    Uvod v zakopech a pozdejsi skupinove boje jsou bohuzel vystridany typickou "doomovkou". Jinak vyborna hra, ktera stoji za zahrani.

    Celkové hodnocení vypočítáváme z ověřených i neověřených hodnocení.
    Ověřený nákup - zákazník prokazatelně zakoupil produkt u nás v obchodě.
    Neověřený nákup - nemůžeme ověřit, zda zákazník produkt zakoupil.

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly