Warhammer 40,000: Space Marine - Sběratelská edice
PC

899
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Štítky: Sci-Fi
Jazyk: České titulkyČeské titulky
Kód produktu: 15461
  • Kategorie

    PC / PC hry / Akční
    Sběratelská edice obsahuje hru v profesionální české verzi, artbook v pevné vazbě, soundtrack, sadu 25 sběratelských kartiček, dvojici DLC do hry – Zlatý bolter a Zlatý rotomeč. Obrázek balení zde.

    Warhammer 40 000: Space Marine vyvíjí Relic Entertainment a chopíte se zde role vesmírného mariňáka, který bude v Imperiál Forge World bojovat s invazí Orků na planetu důležitou pro správný chod společnosti. Budete se zde prosekávat skrz hordy orků, probojovávat plameny války a arzenál bude hrát tu nejdůležitější roli. Sekat končetiny, masakrovat nepřátele, o to tady jde a cena? Cenou Vám bude vysoká hodnost a zapsání do historických knih, jako ochránce světa, ochránce společnosti.

  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (15)

    • Kyblik

      ja to udelal tak, ze sem koupil CE na PS3 a normal na PC a sem spokojenej, i kdyz o par stovek chudsi :)

      jinak si nemyslete, ze my mame CE na prd a ZBYTEK sveta neco super.. EU jako celek ma horsi CE, USA ma vetsinou tu lepsi, to si neplest. stejne jako nadavate vy, nadava tak i spanel nebo anglican, pokud samozrejme nekupujou na eBay nebo z USA.

    • Jirka

      Honza & Tyruss: Nemuzu nez souhlasit. Po otevreni SE od Comgadu jsem ji okamzite vratil a objednal pravou SE z ciziny. Timto jsem s kupovanim od ceske distribuce skoncil. Comgay at shnije v pekle.

    • Tyruss

      Přesně tak. SE už jen dovozem. Vždy k ní mají ještě nějaké kravinky navíc, nemusí se tak čekat a samotná hra je levnější. To co předvedli se Space marine je totální výsměch .. hlavně když vydavatel oznámí že s purity seal by to bylo drahé a pak ji rozdává jako unikátní dárek když kupujete pouze od něj. Příště jedině z ciziny a nebo rovnou na steamu (nic Xzone nevyčítám ale vydavatel je *****)

    • Honza

      Kdyz pominu fakt, ze standardni verze vysla v patek a na tuto "sberatelskou" si clovek musel pockat, dockal se za cekani pouze zklamani. Cesky preklad nepotrebuji a nepouzivam, ale samozrejme ho nepovazuji za zapor, nicmene slogan "ja jsem valka" zni ponekud bezzube oproti "I am war". Krabicka vypada pekne. Z venku. Vevnitr je hozeny artbook, soundtrack, hra a sberatelske karty. Takze krasne baleni ve forme knihy s purity seal se opravdu nekona. Pro priste vim, ze je zbytecne nakupovat Collector's Edition v ceske distribuci (na PC, konzolove verze jsou vsechny stejne, tedy vsechny evropske, USA miva casto neco navic i na konzolich). Je mi to opravdu lito, Collector's Edition je tedy mozne sehnat uz pouze v zahranici (a priplatit si nemalo za dopravu). Pokud jste sberatele, nakupujte v zahranici, jinak si poridte standardni verzi, o nic neprichazite a zaplatite polovinu. Uz dlouho jsem nebyl produktem tolik zklamany.

    • Gilt

      No stav sběratelských edic v poslední době by bylo určitě dobré téma do blogu pana Schovance. To co se nám sem "dováží" místo krásných sběratelek, které se prodávají ve zbytku světa, je fakt nehorázná drzost. Pak se nám tu stále někdo stačí vysvětlit, že by jsme měli nakupovat u lokálních distributorů a přijde něco jako tohle nebo ten **** co byl ve sběratelce Mortal Kombat..... Fakt aby člověk spíš začal hledat nějakého dobrého zahraničního distributora. Bo sběratelská edice Space Marine je už extrémní výsměch.. no hlavně, že je to česky (sarkasmus).

    • Tyruss

      Tak jsem zrovna otevřel tu sběratelskou edici a už teď lituju že jsem si ji koupil ... já čekal tohle http://www.youtube.com/watch?v=N5yTSh7m18I&oref=http%3A%2F%2Fwww.google.cz%2Fsearch%3Fsourceid%3Dchrome%26ie%3DUTF-8%26q%3Dwarhammer%2Bspace%2Bmarine%2Bcollector%2Bedition%2Bunbuxing a místo toho mi přišla papírová krabička a v ní naházených pár věcí. Samozřejmě bez purity seal. Takže podle mého edice na prd

    • Lurk

      bude zde i mozne objednat edici, ktera obsahuje purity seal?

    • Tyruss

      Tak zítra (dnes) si ji jdu vyzvednout ... doufám že ta absence purity seal je jen nějaká chyba jinak budu fakt naštvanej ... za ty prachy a ty problémy to jinak fakt nestojí

    • T.L.Blade

      Tyruss: Purity Seal tam není, Comgad na to odpověděl, že by byla ta sběratelka moc drahá - už takhle je předražená - a dává ji "zdarma" na svém obchodě.

    • Tyruss

      Muzu se zeptat na duvod zdrzeni? Precijen ped dni je dost.

    • Tyruss

      Tak jsem mrknul i na další stránky a mají tam uvedenou i purity seal a ještě k tomu nějaké DLC se zlatym rotomečem a boltrem (strašná kravina ale prostě další věc navíc) ... je šance že to tu budem mít taky?

    • Tyruss

      není jen možné že na ten purity seal zapoměli v popisu? nějak mi nejde na rozum proč zrovna u nás by nebyl v boxu. A jinak cena na oficialních stránkách je 80 dolarů takže ta cena neni nějak menší.

    • Angelos

      Přesně tak, ikdyž tahle sběratelská edice je tak levná, protože neobsahuje Purity seal.....

    • T.L.Blade

      Mě spíše zaráží, že sběratelské edice u nás nejspíše nebudou obsahovat tu nejzajímavější věc, Purity seal. V zahraničních verzích má být obsažena, ale u nás ne, něco je špatně.

    • Ivan

      Nu na téměř dvojnásobnou cenu není obsah kdo ví jak přesvědčivý. Když si vezmu co je za podobnou cenu nabízeno u Dukem Nukema či Two worlds roayal edition, tak se moc THQ nevytáhlo :(

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly