Pack 9: Still Life + Syberia 2 + Gooka 2
PC

399
Nákupem získáte 12 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Jazyk: České titulkyČeské titulky
Kód produktu: 11952
  • Kategorie

    PC / PC hry / Adventury
    Speciální cenově zvýhodněný pack tří her. Běžná cena her samostatně je 997 Kč. Nabídka je kusově a časově omezená.

    Pack 9 obsahuje:

    Still Life (české titulky):

    Still Life je adventura s horovým nádechem, jejíž děj se odehrává v dnešním Chicagu a v Praze dvacátých let. Viktoria McPherson je skvělá mladá FBI agenta, která právě vyšetřuje případ sériového vraha. Obětí už je pět a Viktoria nemá nic, čeho by se mohla při vyšetřování chytit. Jediné co má, je hromada papírování a šéfa, který ji dýchá na krk. Aby si trošku odpočinula rozhodne se navštívit svého otce, který žije na venkově. V sentimentální atmosféře blížících se vánoc si povídá se svým otcem o rodině a zmínka padne i dědečkovi, který býval soukromým detektivem. Tato rozprava dovede Viktorii k tomu, aby si přečetla jeden dědečkův starý případ, kde objeví spoustu podobností mezi 75 let starým případem z Evropy (děj se odehrává v Praze) a případem, který právě vyšetřuje v Chicagu...

    Syberia II (české titulky):
    V pokračování tvůrci přidali spoustu nových vlastností, provedli pár změn a grafických vylepšení, takže nyní budete moci zaregistrovat i animovaný sníh a led, komplexní real-time stínování, apod. Také příběh hry obohatili o více akce. Ne tedy v tom smyslu, že je Syberia II snad tentokrát arkádou nebo něčím takovým, ale spíše tak, že bude děj dynamičtější a Kate zažije spoustu nečekaných a dramatických událostí. Kromě Hanse, kterého jste se celý předchozí titul snažili najít, se setkáte také s mnoha dalšími různými osobami a prostředí hry také bude celkově interaktivnější. Všechna místa, na která vás Syberia II přivede, budou úplně jiná než v původním titulu. Především se tedy ocitnete v tom tajemném světě, o kterém jste toho v předchozí hře tolik slyšeli. Co se týče Kate, její model tvůrci vybavili několika novými detaily a pro každou lokaci ji obdařili jinou výstrojí. Podobně dopadly i ostatní postavy. Kate již nebude s okolním světem spojena pomocí mobilního telefonu. Většina nových dobrodružství se bude odehrávat venku. Vypravíte se hodně daleko na sever, všude bude plno sněhu a ledu a nejednou se ocitnete i ve sněhové bouři. Čím víc se budete přibližovat severu, tím hutnější podmínky vás budou čekat. Ledové království Syberia II je rozděleno do čtyř regionů. Kate, Hans a Oscar se svým vlakem pojedou z Aralbadu (jejich poslední zastávky v Syberii) do ruského města Romansbourgu. Neodmyslitelnou součástí míst, která v tomto městě (a nejen zde) navštívíte, budou opět automatoni. Díky novým efektům, dynamickým stínům a úhlům kamery, bude celá scéna působit dramatičtějším dojmem.

    Gooka 2: Záhada Janatrisu (český dabing):
    Příběh je koncipován jako pokračování přibližně po 10 letech, kdy se Lidře narodí Gookův syn Yorimar a temné síly to nenechají jen tak. Námětem byl 2.díl knihy od Richarda D. Ewanse alias Vládo Ríša (šéfredaktor časopisu IKARIE). Děj je postaven tak, aby nevyžadoval znalost jedničky, respektive nutné znalosti hráči nenásilně připomeneme. Ve hře se ocitnete v roli váženého soudce Gooky, obdařeného telepatickými schopnostmi, které mu umožňují nahlížet do myslí jiných lidí a předvídat tak jejich jednání. To je, uznejte sami, velmi užitečná vlastnost, zejména při souboji se zlem, které se začíná nebezpečně rozmáhat nad celým Jantarisem. Příběh začíná vaším návratem z dlouhé cesty, přičemž váš dům naleznete sežehnutý, ženu nemocnou a svého syna... svého syna nenajdete vůbec, protože toho kdosi unesl. Hra kombinuje několik různých žánrů, najdete v ní prvky adventury, RPG i akce. Připraví vám setkání se 40 různými NPC postavami, které vám na vaší cestě za nalezením syna pomohou. Těšit se můžete na poznání nových míst, zajímavé hádanky, tahově pojaté souboje, to vše zpestřené dynamický počasím a efekty.

  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (1)

    • Al koholik

      gooka je sice originální hra, ale nemusí sednout každému

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly
ohrachalidech, casopislevel, hernicteni, hernilegendy