Blitzkrieg: Mission Kursk
PC

199
Nákupem získáte 8 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Štítky: Real-time strategie, Světová válka
Kód produktu: 11644
  • Kategorie

    PC / PC hry / Strategie
    Bitva o Kursk byla poslední německou útočnou operací na ruské půdě a je známa především ohromnými tankovými boji. Dozvíte se, jak vypadalo první rozsáhlé bojové nasazení doposud utajovaných německých tanků Tiger, či Ferdinand. 15 rozsáhlých historických misí. Přes 40 nových vysoce detailních 3D modelů tanků, letadel, vozidel a děl. Více než 25 nových budov Přes než 60 nových zvuků tanků, dopravních prostředků a zbraní. Více než 210 různých textur. Nejméně 50 hodin souvislého hracího času. K hraní datadisku musíte mít naistalovaný buď Blitzkrieg, Burning Horizion, nebo Rolling Thunder.
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (9)

    • Frydla

      Pro Mausera,Cassiuse Chaerea v popisu hry se píše že u kurska byl TIGER použit poprvé rozsáhle ve větším množství a ne ojediněle,příště si to lépe přečtěte jo.

    • tatiček

      Zdravím,mám zájem o tuto hru a tak se chci zeptat,zda se ještě někdy objeví???Díky

    • enemy666

      zdravim mam takovy neprijemny problem po uspesnem dokonceni prvni mise mi to najede na menu a pak se mi ukaže scena a po scene je scena aurorsky konec a pak mi to najede na hlavni menu nevi nekdo cim by to mohlo byt ?

    • trim

      OP: Nevim jestli hrajes severni nebo jizni mise, ale obecne musis pro dalsi postup hry najit asi 4 mista kde je trhlina v minovym poli. Tzn. i pokud mas vycisteny miny vzit zenisty a pomalu s nima prozkoumavat (ne jenom projet!) predni okraj minoveho pole (treba i byvaleho), jakmile najdes vsechny pruchody pres miny spusti se skript a hra jede dal. Jinak nejaky bugy opravuje patch 1.3

    • Vlastimil jr. Beneš

      Poprve byly "Tygři" bojově nasazeni u Leningradu v zimě roku 1942

    • OP

      Může mi prokristapána někdo říct jak dokončit tu první misi s těma minovejma polema? Pobil jsem všechny bolševiky, vyčistil všechny miny, ale nic! Díky

    • Cassius Chaerea

      Na východní frontě byl tigr nasazen poprvé u Leningradu v roce 1942 na zkoušku a hned se jim tam snad dva ze čtyř kusů utopily v bažině. U Stalingradu byl nasazen až v prosinci 42 a taky jen pár kusů.

    • trim

      Super. Rozlehlý mapy, vetší dostřel a další změny k lepšímu. Komu se líbí první Blitzkrieg více než arkádovitá dvojka, ten si tohle užije.

    • Mauser

      To som nevedel že tigre boli nasadene po prvy krat pri kursku.oni už boli nasadene,pri Stalingrade v 41.Vobec po prvy krat sa objavili v afrike a spojenci s nich boli dost v piči.

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly