Star Trek: Legacy
PC

1 399
Nákupem získáte 14 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Štítky: Sci-Fi
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 12295
  • Kategorie

    PC / PC hry / Strategie
    Strategicko-akčního sci-fi pojme časově všechna období známá z populární televizní série Star Trek. Hráči budou na samém počátku hry vsazeni rovnou do kapitánského křesla jedné nejznámějších lodí Star Treku. Jako admirálové pak budou mít pod palcem veškeré následující dění. Ovládání lodi by mělo být velmi jednoduché a intuitivní. Budete moci ovlivnit zbraně, řídit manévry a taktické přesuny a mnoho dalšího. Kdykoliv bude třeba, se budete moci přepnout do kterékoliv jiné lodě své flotily. Mimochodem vedle celé řady známých typů vám vývojáři chystají představit i některé dosud nevídané koráby. Každá třída lodí se bude od těch ostatních v mnoha ohledech (rychlost, odolnost štítů, adt) lišit. Souboje budou probíhat v reálném čase a budou to ty nejskvělejší a nejfilmovější akce, jaké jste kdy v souvislosti se Star Trekem viděli. Singleplayer je samozřejmostí, ale ochuzeni nebudete ani o multiplayer, kde si také budete moci zahrát kromě Federace i za Klingony, Romulany a Borgy.
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (44)

    • silenyZUBAR

      thort: vsechny nejsou spatne. existuje 1, ktera je skvela - Star Trek: Elite Force II

    • Thort

      Je naprosto neuveritelne. Filmy i serialy jsou uspesne. Proc co hra to propadak. Nemluve o tom vybornem ovladani.

    • Kovi

      KKING: Jo, to je nejaka pitomina. Pro jistotu jsem to radsi prestal resit, i kdyz to v jedne misi bylo primo v Hintech. Divam se ted na Lapiduch a tam Killer pise: "Nejprve SHIFT+T pro zapnuti a pak, kdyz se objevi ty ikonky tak drzet T a mysi vybrat, co chcete. Je to slozite a na totalne stupidni a sam to nepouzivam."

    • KKING

      No mne se to docela libi.. jen se mi nejak nedari zamerit protivnikuv system kdyz se zamerim systemy se ukazi, tak nemuzu vybrat ktery chci znicit.

    • Cent :o)

      Sem v kole kde musíte obsadit 3 satelity a zajmout bird of prey se splecialním makování. Když vše provedu, tak se kolo standartně ukončí, ale další kolo hned jakmile začne tak se zobrazí mise uspěšně dokončená a načte se další mapa. Není tam žádný ukol, po zničení všech nepřátel i všech vlastních lodí hra pokračuje. A toto kolo se načítá stále :((

    • Cent:o)

      Tuhle hru mi byl čert dlužnej. Takže nejde ani dohrát to je perfektní :(

    • Dash

      Cent: pomůžeš mi s přidáním nových lodí do BC?včera jsem to zkoušel,a nějak to nešlo.apiš když tak na mail,byl bych super vděčnej:)

    • Cent :o)

      Ne nic nepomáhá, asi to dělájí ty mody :o)

    • Dash

      mám taky BC,a nepadá mi to na XPčkách.zkus patche

    • Cent:o)

      bože díky za ten filefront :o)) Ale vyvojáře té hry by zasloužilo upálit na hranici! Kdyby mi ST BC nepadal kvůli XPčku tak sem si jinou hru ani nepořizoval :(

    • Kovi

      Jura: Jeste jsem to nezkousel, ale vysel mod na ukladani a nahravani pozice behem mise - kdyztak ho zkus: http://legacy.filefront.com/file/Saving_and_Loading_Enabled;73513

    • Weyoun

      A skirmish je taky na dvě věci...složitý a přitom v něm snad kromě zajímavé myšlenky Enemy waves nic není...ani loď nepřítele si nemůžete nastavit(tedy alespoň já jsem nepřišel na to jak) vždy ji nastaví ai, podle toho, co si nastavíte za svou vlastní loď, tedy pokud si vemu sovereign, tak romulani vemou warbird, klingoni neghvar atp...Na konci každé bitvy se pak vás jak u debilů pc ptá "opravdu si přejete ukončit hru?" když vám stejně nic jiného nezbívá, jiné tlačítko tam buď není, nebo ho romulani zneviditelnili...Takže po každá ať už vyhrané či prohrané bitvě se vrátíte do hlavního menu a můžete začít nastavovat znovu....fascinující...alespoň se nenudíme:-((

    • Weyoun

      ProvšechnyZakladate! Hlavně si to nekupujte! Je to strašný!
      Ovládání je otřesný, stále se snažíte donutit loď aby vám tam nehopsala jak chce a přitom hledat cíl (zlatej Bridge commander) nepůsobí to naprosto vůbec realisticky, loďka se tam v některých momentech točí jak káča. Model lodi nevypadá zas tak zle, ALE nesmí se do něho něco trefit, pak zjistíte že letíte vzduchoprázdnem s papírovým modelem! Jinak je grafika dosti průměrná, mnohdy i odstrašující, phasery na ty mě dochází slov to je děs, připadal jsem si s nimi jak ve staré dobré Strafleet Academy a dále je tu naprosto debilní bug - někdy se vám stane, že vámi zaměřená loď "vypadne z hledáčku" a vy ji musíte, zvláště když je kolem spousty lodí, znova hledat! Co všechno lze s lodí dělat? No kromě střílení, plutí s warp pohonem ještě takové věci, jako scan, transport, tractor beam, dávání energie do systému pohon, štíty a zbraně a zaměřování subsystémů, prostě klasika, ALE v tak strašném ovládajím prostředí, že proti tomu byl Starfleet commander byl 14denní pobyt na Rise! Torpéda jsou snad jediné co se mi na Legacy opravdu líbilo, pominuli strašné zaměřování, kdy jsem s lodí čelem k nepříteli a photony se něchtějí zaměřit. Zvláště fotonové torpéda éry ENT a TNG byly docela povedené...také není na škodu, že autoři "okopírovali" např. NEXUS a přiřadili prim. a sek. zbraním odlišné atributy - phasery jsou výkoné na štíty, torpéda zas na trup... Bohužel se obávám, že tahle zpatlanina opravdu není případ Bridge commandera a nové modely lodí, textury torpéd a štítů mu prostě nepomůžou..... Tedy radím všem obyvatelům Dominionu, aby se tomuhle vyhnuli velkým obloukem, sehnali si BC, nahustili do něho pár desítek módů a nových lodí a máte naprosto skvělí herní zážitek z prostředí Star Trek....jo a dožrali mě, že tam nedali Dominion.....frakce která napáchala v alfa kvadrantu nejvíce škody a oni jí smetou pod koberec, no fuj (to jsem nejdříve nemohl odpustit ani Activisonu u BC)! PS: Zapomeňte, že jedna borgská krychle zmasakruje nejmíň čtyři lodě, tady ji dostanete lodí třídy Intrepid(Voyager)razdva

    • Jura

      Zacinam litovat, ze jsem si tuto hru vubec poridil. Kdyby to bylo alespon jako zminovana Armada. Ale tato hra nema s Armadou nic spolecneho. Zadne staveni lodi, zadne kolonizace planet, tezba surovin, proste nic. Na zacatku mise 4 lode a delej co umis. Ovladani otresne.

      Navic neni mozne v prubehu kampane hru ulozit. Takze podesate hraju tutez misi, kterou nemuzu dokoncit.

      Zlata Armada II.

    • Dash

      tak jsem dvě hodiny hrál kampan,a musím říct,že to není až taková hrůza.aspon zatím.videa jdou odkliknout,takže nehrozí,že by mi běhen nich zničili lod,grafika taky celkem ujde a hlavně lodě vydrží asi desetkrát tolik než ve skirmishi,kde je po pár zásazích jste kaput.taky je celkem pěkný pohled na lod,která má v sobě deset dír.jinak nepřátelé mají stejnou odolnost jako ve skirmish,takže není nijak těžké je zničit.hrál jsem to na střední obtížnost.

    • Bredys

      Tuto hru opravdu nedoporucuji. Zkusil sem par misi a byl sem z toho znechucen. Asi sem od toho ocekaval uplne neco jineho. Ta hra je podle meho nazoru naprosto nedotazena a styl teto hry mne jako fandu ST primo odrazuje.

    • Dash

      tak nevím,zkusil jsem skirmish,a i s nejsilnější lodí federace bylo hned po mně.čekal jsem,že ty lodě vydrží tedy víc.nebo je tam snad někde nějaké nastavení,které jsem přehlídl.btw. na screenshotech je vidět,jak ukazatel "zdraví" lodě jde potom z červené do šedé.mně to končí v červené.dělá to tak každému?

    • avenger

      Led to believe this was going to be an epic Star trek game, unrivalled visuals and spread across all 5 Captains. Dont know about you, but I got the impression each Captain would have their own Story campaign. We get Archer, Kirk and Picard. Sisko is left as an objective in Picard's Campaign, and Kate Mulgrew gets a couple of minutes voice acting. The game is incredibly short. Dont get me started on all the bugs.

      http://startrek.bethsoft.com/forums/index.php?showtopic=4366&st=80

    • Dash

      Kovi-ta stránka fakt nemá chybu.podle toho,co jsem čet je to fakt naprd (ještě jsem to nehrál,takže teprv uvidím),ale ty mody vypadaj skvěle.dík za tip.

      avenger:kdes to četl o janewayové a siskovi?na janewayovou jsem se těšil uplně nejvíc,miluju třídu intrepid:)

    • Kovi

      Nekde jsem to uz psal nebo nekomu rikal - kdyz mela hra puvodne vyjit v zari, vyvojari celou dobu tvrdili, ze je vsechno v pohode a vsechno se stiha, a pak se najednou po hre v zari celkem slehla zem, tak to bylo zvlastni. A kdyz to nakonec "zahadne" stihla do obchodu 14 dni pred Stedrym dnem, coz uz je vazne na posledni chvili, tak to bylo hodne podezrely.

      Cent: Kdyz uz jsi zminil tu Armadu 2... ty blaho, ta z toho primo rve. Kdyz jsem sledoval "briefing" k prvni misi, tak jsem mel pocit, ze koukam prave na Armadu 2. Dokonce i font zustal stejny...

      Celkem by me zajimalo, kam se podela ta next-gen grafika, ze ktere byli pravidelne paf vsichni, kteri hru behem vyvoje zahledli (jak tvrdili vyvojari). V tomhle bode nas ale doufejme zachrani komunita - viz treba Hi-Res NX-01, kterou jsem si do hry hned nacpal. Pokud jste tam jeste nebyli, nezapomente navstivit http://legacy.filefront.com - behem roku by ta hra mohla vypadat dost dobre;-)

    • avenger

      2.2GB, janeway a sisko byli z kampane uplne vystrizeni co sem cetl

    • Dash

      to je celkem čudný s tou kapacitou.tak ze zajmavosti,kolik zabírá instalačka?celkem pochybuju že 5Gb,jak hlásili vývojáři.

    • avenger

      A ne ze sem vas nevaloval. Hlavne toho pana na voziku nize.

    • Cent :o)

      A ještě aby toho nebylo málo: Hra vám přijde ve velkém balení(jako videokazeta).V balení je místo na 5 DVD. ALe nachází se tam jenom jedno! Kapacita DVD je zabrána pouze z poloviny! COž už dává na jevo že hra nebude moc obsáhlá! Hra není opatřena žádným seriovým klíčem! Po instalaci vůbec nepotřebujete originální disk!

    • Cent :o)

      Sozhlasím, šilené množství chyb tam je. Ovládání je těžkopádné, pokud někdo hrál ST Bridge Comandera + nějaký ten mod a koupil si tuhle hru tak musí být v oku. Je to trapné, lodě si tady do sebe narážejí a jediné co se stanejke j že se odrazí. TO tu bylo ve hrách tak před xx lety. Je to traparna. Grafika upně uboha, detaijli trapna, je vidět jako by to někdo krelil pastelkama. Fakt hodně velké sklámání! Napsal bych téhle hře co předtím psali rencezenti na ST Armada2. Pokud mate radi StarTrek a vyznáte se v jeho prosttředí tak tuto hru obejděte hlubokým obloukem!

    • Igoreso

      ty prachy si vivojari nezaslouzi... Uplne nejblbejsi je mise kdy utocite na borgy.. splnite prvni ukol,nacez nasledije dlouha nepúreskocitelna animace pri ktere bezi normalne cas a vasi lod vam skoro vzdy rozstrili napadrt(lod dokonce sama zastavi a to v momente kdy vas honi). a takovejch absurdit tam JE HORA... za 600kc proc ne,ale za tyhle prachy NE!

    • Cent:o)

      Hral sem ji asi 30minut a zatím se mi jeví že ta hra bude asi největší propádák dob. Prostě vzali ST Armadu2 a zkopirovali ji. (teda bez možnosti budování, jinak je grafika trapná, zas je loď stejně velké jako planeta) 1500kč vyhozených zokna :o))

    • Cent :o)

      To už je vyprodáno? A pak že u nás v ČR není zájem o Star Trek :o) By mě zajímalo kolik bylo kusů :o)

    • Petr Ustyanovič

      haha,pan vtipnej.akorát to zní trochu divně, že by si tu hru někdo nechal poslat za zahraničí za kdoví kolik, jen aby to mohl mít o pár dní dříve, a pak nás všechny uchránit před tímto zlem.O díííky:)

    • Cent:o)

      avenger: :o)))))))))))
      ******************************
      Tak termín zůstal ne změněn , takže to máme zítra doma 8-)

    • avenger

      Ne. Pocházím z budoucnosti, kde jsi to hrál ty a poslal si mne zpět časem, abych tě před koupí varoval. Při první misi sis totiž omlátil hlavu o monitor a ochrnul :/

    • Dash

      a jak to víš?hráls to snad?

    • Dash

      a jak to víš?hráls to snad?

    • avenger

      Chtel bych varovat vechny ty, kteri od teto hry ocekavaji neco vic nez Quake ve vesmiru, aby nekupovali zajice v pytli... (ja si to tu take malem predobjednal)

    • Jirka006

      Uvítal bych update o datu prodeje... :-) ...a větší reklamu na hlavní straně XZone. Poptávku lze stimulovat. :-)

    • Cent :o)

      :o)Spoždění bude tak či tak. Se jim třeba někde převrátí náklaďák.

    • Kovi

      Podle poslednich informaci uz Legacy v USA zamirila do obchodu. V Evrope ji ma Ubisoft v planu vydat 7.12., nicmene podle informaci obchodu se muze dostat do prodeje 8., 15. nebo az 22.12. Tak doufejme, ze to bude co nejdriv:-)

    • Martin Schovanec

      Cent :o) : tahle hra bude z dovozu. Pravda je, ze jeden cas mela Cenega tuto hru ve vydavatelskem planu na 2006, ale v posledni dobe zmizela. Pokud ji vydaji, tak urcite ne drive jak v pristim roce.

    • Cent :o)

      Tak sem se někde dočet, že distributor je Cenega, tak to zas bude nikdy nekončící příběh stejně jako při vydání Dreamfall :))

    • Cent :o)

      Já se vsadím že dřív jak na novej rok to nebude :o))

    • Harry

      No měla vyjít už 7. listopadu ... pak 21. listopadu a ted je termín mezi 5. az 8. listopadem pro severni Ameriku. Jo a jen pro informaci ... demo predem nebude abychom okoukli hardwarove naroky

    • Deaconn

      No podle těch screenshotů, na které se vážně nemůžu vynadívat, to opravdu vypadá na zatím vůbec nejlepší strategii/simulátor z ST her co znám, možná vůbec nejlepší. Akorát se bojím těch nároků na minimální konfiguraci..

    • Jiří Buchvaldek

      Už se těším! Bude to bomba!

    • Anonym

      Tak jsem na to zvedavej paril jsem srmadu a byla dobra doufam ze todle bude lepsi

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly
ohrachalidech, casopislevel, hernicteni, hernilegendy