Command & Conquer 3 Deluxe
PC

349
Nákupem získáte 14 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Doporučený věk: Od 16 let
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 21578
  • Minimální požadavky

    Windows XP, Vista[32bit], odzkoušeno na Win 7, odzkoušeno na Win 8, 2000MHz, paměť 2048MB RAM, grafická karta s 128MB RAM (GeForce 4 (nikoliv MX), Radeon 8500), 10.00GB volno na disku, DVDROM

    Kategorie

    PC / PC hry / Strategie
    CandC 3 - Hra (Tiberium Wars) s datadiskem (Kanes Wrath)

    3. díl legendární klasiky realtime strategií. V této edici naleznete pohromadě jak základní hru, tak datadisk Kanes Wrath.

    Command and Conquere 3: Tiberium Wars
    Příběh se odehrává v roce 2047, kdy se smrtelně jedovatá mimozemská substance Tiberium šíří nekontrolovaně po celé planetě Zemi. Aliance technicky nejvyspělejších států známá jako GDI se snaží šíření Tiberia zastavit, ale naráží na aktivity nepřátel z Brotherhood of NOD, které vede šílený megaloman Kane, jenž hodlá využít Tiberia k transformaci Země a její populace podle svých zvrhlých představ. Tiberium se tak zase po letech stává příčinou globální války, která rozhodne o budoucnosti lidstva, jež visí na vážkách.
    Tiberium Wars nabízí tradiční akční hratelnost CandC titulů. Základem hry je dlouhá singleplayer kampaň, v jejíž rámci na vás čeká řada misí s odlišnou náplní, v nichž budete moci kromě jiného používat tradiční mobilní základny, ION kanóny, ale dojde i na vzájemné kombinování stávajících jednotek ve zbrusu nové.

    Command and Conquere 3: Kanes Wrath (datadisk)
    Příběh se točí kolem oblíbeného padoucha jménem Kane. Singleplayerová kampaň retrospektivně vypráví, jak se vlastně Kane kdysi dostal k moci a jak vliv Nod posílil po druhé válce o tiberum. Mise se ale odehrávají i v době CandC3 a příběh vás pak zavede také do budoucnosti. Vyjasní se tak některé nezodpovězené otázky nebo přímo chyby v ději předešlých her, jak je objevili samotní hráči.
    Každé ze stran konfliktu (GDI, NOD a mimozemští Scrinové) nově přísluší dva oddíly/uskupení speciálních jednotek. Přibyl Global Dominance mód, popisovaný jako Risk na steroidech s pohybem armád po mapě světa, kde si jednotky zachovají svou pozici natrvalo, což poskytne delší a globálnější kampaň. V případě nějakého střetu se pak obraz přepne do normálního RTS módu se starou známou hratelností.

    Obrázky :
    • obrázek Command and Conquer 3 Deluxe
    • obrázek Command and Conquer 3 Deluxe
    • obrázek Command and Conquer 3 Deluxe
    • obrázek Command and Conquer 3 Deluxe
    • obrázek Command and Conquer 3 Deluxe
    • obrázek Command and Conquer 3 Deluxe
    • obrázek Command and Conquer 3 Deluxe
    • obrázek Command and Conquer 3 Deluxe
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly