Rainbow Six 3: Raven Shield
PC

(2x)
249
Nákupem získáte 10 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Štítky: FPS, Taktické
Kód produktu: 11333
  • Raven Shield je velice dobré pokračování známé takticko-akční série, které v žádném případě neudělá svým předchůdcům ostudu. Přechod na Unreal engine je jasné plus nejen v designu, ale i celkovém zpracování a hratelnosti. Hra každého překvapí svojí hutností, kdy kromě tréninkových misí máte k dispozici patnáct map pro singleplayer celkem ve čtyřech herních modech a následně multiplayer v osmi herních variantách, hratelných i v dalších šesti mapách navíc. Nepřeberné množství modifikovatelných zbraní, výbušniny, granáty explozívní i oblbující, speciality typu detektor tlukotu srdce, noční vidění, plynová maska, šperháky apod. K tomu přidejte možnost misi detailně naplánovat a třeba během ní zůstat v roli pozorovatele, ale i druhý extrém skočení do boje bez zdlouhavé přípravy - prostě jak kdo chce. A nezapomeňme ani na editor map, u kterého se dají strávit neméně zábavné hodiny jako u vlastní hry.

    Kategorie

    PC / PC hry / Akční
    Série Rainbow Six je dobře známá sága počítačového boje proti terorismu, vznikající na motivy knih Toma Clancyho, zřejmě nejplodnějšího autora publikací s touto tematikou, jehož jméno se objevuje již od nepaměti v názvu každého pokračování. Celá série i se všemi datadisky je specifická snahou o zachycení nejen té akční složky konfliktu speciálních ozbrojených sil (Rainbows) s teroristy (Tangoes), ale klade nemenší důraz i na fázi přípravnou, kdy po oznámení konfliktu a přijetí zakázky hráč sám vyhodnotí situaci na dodaných taktických mapách, zvolí z dostupných kandidátů vhodný tým, vybaví jej podle vlastního uvážení, rozdělí do skupin a naplánuje detailně jejich společný postup včetně chování v různých situacích a místech mapy. Až poté dochází k výsadku poblíž místa určení a ke kontaktu s nepřítelem.
    Raven Shield je velice dobré pokračování známé takticko-akční série, které v žádném případě neudělá svým předchůdcům ostudu. Přechod na Unreal engine je jasné plus nejen v designu, ale i celkovém zpracování a hratelnosti. Hra každého překvapí svojí hutností, kdy kromě tréninkových misí máte k dispozici patnáct map pro singleplayer celkem ve čtyřech herních modech a následně multiplayer v osmi herních variantách, hratelných i v dalších šesti mapách navíc. Nepřeberné množství modifikovatelných zbraní, výbušniny, granáty explozívní i oblbující, speciality typu detektor tlukotu srdce, noční vidění, plynová maska, šperháky apod. K tomu přidejte možnost misi detailně naplánovat a třeba během ní zůstat v roli pozorovatele, ale i druhý extrém skočení do boje bez zdlouhavé přípravy - prostě jak kdo chce. A nezapomeňme ani na editor map, u kterého se dají strávit neméně zábavné hodiny jako u vlastní hry.
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (2)

    (Xzone.cz)
    Neověřený nákup
    • Skvělá simulace profesionálního zásahového komanda. Velký výběr zbraní a taktických prvků, možnosti vlastní volby uniformy, možnost plánování a společný vstup do místností. Pěkná grafika Unreal enginu, dynamická hudba. Variabilní prostředí misí. Dobrý multiplayer.
    • Divné chování teroristů. Někdy jsou až nerealisticky bystří a přesní, někdy zase nereagují vůbec. Vaši spolubojovníci se občas někde zaseknou.

    Až na drobné nedostatky je to jedna z nejlepších taktických her a ne jen hloupá střílečka, kterých je v herním žánru plno. Chcete-li si vyzkoušet profesi člena zásahového komanda, tahle hra vám ji nabídne.

    (Xzone.cz)
    Ověřený nákup
    • Dobrý příběh, vysoká míra realističnosti, spousta reálných zbraní, možnost sestavit si tým z možných lidí rozdělených do skupin:
    • Útočníci, průzkumníci, elektrotechnici, pyrotechnici a odstřelovači, dobrá AI, možnost výběru uniformy, členové týmu z různých zemí světa, příběh se odehrává na různých místech světa, dost dobrý multiplayer, taktiku si vemte s sebou!!!
    • nic pro hráče Call of Duty :)
    • slabší grafika
    • možnost dát si na zbraň pouze 1 upgrade(optika, tlumič, velkokapacitní zásobník) :(

    Dobrá hra, má sice pár "mušek", ale která hra ne.

    Celkové hodnocení vypočítáváme z ověřených i neověřených hodnocení.
    Ověřený nákup - zákazník prokazatelně zakoupil produkt u nás v obchodě.
    Neověřený nákup - nemůžeme ověřit, zda zákazník produkt zakoupil.

Sledujte nás na instagramu

fallout, falloutseries, vault, falloutlucy
hracversusprisery, hernicteni, jaroslavsvelch
playstation5, playstation4, jarnislevy, springsale
starwarsoutlaws, starwars, hvezdnevalky, darek
valak, figurky, horor
pochmurnykraj, harrowcounty, deskovahra, komiks