Planescape Torment + Baldur´s Gate + Fallout 2
PC

199
Nákupem získáte 6 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Štítky: Fantasy, Pseudo
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 18247
  • Kategorie

    PC / PC hry / RPG
    Sběratelské balení tří her ve velké tvrdé krabici obsahuje jedny z nejlepších RPG her.

    Planescape Torment

    Vítejte v Sigilu, Městě bran - místě, v němž tě brány zavedou do dalších jsoucen, budeš-li mít ten správný klíč. Je to neutrální země a oddychové místo pro všechny rasy všehomíra - pod ostražitým dohledem Vládkyně bolesti, záhadné panovnice města. Je to místo, kde slovo je mocnější než meč, kde myšlenka určuje skutečnost a kde víra má moc nad světem a může měnit fyzikální zákony. Stvoření postavy je jen pouhý začátek - v průběhu hry se vaše postava přizpůsobí vlastnímu hernímu stylu. Můžete se znovuzrodit, hovořit s mrtvými a získat magické vlastnosti. Svět Planescape je prostředí, jaké jste nikdy dřív nezažili, plné ostrých obrazů, bizarních protivníků a neznámé magie. Najdete položky do inventáře s vlastní osobností. Veďte nepředvídatelnou partu těch nejpodivnějších spojenců, aby čelila alternativním rovinám jsoucna. Vytvořeno Bioware Infinity Engine, stejným herním enginem, který byl použit ve hře Baldur´s Gate.

    Baldur´s Gate

    Propracovaný fantasy svět, skvěle zvládnutý vývoj postav a poutavý příběh. To jsou jen některé klady této již klasické fantasy RPG hry.

    Fallout 2

    Fallout 2 je pokračování hry, která byla nadšeně všemi přijata a která konečně osvobodila RPG z podzemních sklepení klasických dungeonů a vrhla děj do dynamického, poapokalyptického světa budoucnosti. Bylo to 80 dlouhých let potom, co tvůj předek Vault Dweller prošel křížem krážem celý tehdejší zpustošený svět. Ty nyní hledáš Rajskou zahradu, abys zachránil svou primitivní vesnici - těžká rozhodnutí jsou před tebou a jejich ještě těžší následky tě očekávají. Tvoje cesta je dlážděna zchromující radiací, megalomanskými mutanty - a neochabujícím proudem lží, podvodů a zrad. Svět tam venku je temný a nebezpečný a ty se začínáš ptát sám sebe, jestli vůbec někdo stojí o to, získat vůbec něco v tomto nádherném novém světě... Všechny hry jsou kompletně v angličtině. Počet kusů silně omezen.
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

playstation5, soutez, narozeniny, nerdales, ps5
assassinscreed, ezioauditore, altaïribnlaahad, purearts
nerdales, narozeniny, slavime
dungeonsanddragons, dnd, baldursgate
harleen, komiksycesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla