Battlefield 3 + Call of Duty: Modern Warfare 3
PC

1 799
Nákupem získáte 36 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Štítky: FPS, Taktické
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 16754
  • Modern Warfare 3 naváže na závěr dvojky invazí ruské armády na Manhattan (jako v Crysis 2), k čemuž jsou povolány jednotky Delta Force. Hrát budete za jejich člena jménem Frost (jeden ze dvou nováčků v sériii), který se proletí nad New Yorkem v Blackhawku nebo zkusí potopit ruskou ponorku v řece Hudson. Na monotónnost si ani u dalších čtrnácti misí singleplayerové kampaně určitě stěžovat nebudete: vystřídáte role federálního ruského agenta nebo třeba člena britských SAS. Dostane se vám odpovědí na nejpalčivější otázky, které v hlavě uvízly z minulých dílů.

    Kategorie

    PC / PC hry / Akční
    Speciální komplet dvou nejprodávanějších akčních her tohoto roku: Battlefield 3 a Call of Duty: Modern Warfare 3. Pokud si hry koupíte v tomto kompletu ušetříte 300 Kč (oproti některým kamenným obchodů dokonce o 600 Kč). Nabídka je kusově omezená do vyprodání zásob.

    Battlefield 3 (v češtině)

    Battlefield 3 předbíhá svou dobu díky výkonu nové verze špičkového herního enginu Frostbite™ 2 studia DICE. Právě tato nejmodernější technologie tvoří základ hry, která bude vynikat především vysokou kvalitou grafického zpracování, celkovou robustností, propracovanými efekty destrukce, dynamickým zvukem a neuvěřitelně věrnými animacemi postav. S kulkami svištícími okolo hlavy, hroutícími se zdmi a explozemi, nutícími člověka padnout k zemi, působí bojiště realističtěji a umožňuje mnohem vyšší míru interakce, než kdykoli předtím. V Battlefield 3 se hráči octnou v roli příslušníka elitní jednotky americké námořní pěchoty, která se do boje zapojuje mezi prvními. Zažijí adrenalinové mise v rozmanitých lokalitách, jako je Paříž, Teherán či New York.

    Call of Duty: Modern Warfare 3

    Modern Warfare 3 naváže na závěr dvojky invazí ruské armády na Manhattan (jako v Crysis 2), k čemuž jsou povolány jednotky Delta Force. Hrát budete za jejich člena jménem Frost (jeden ze dvou nováčků v sériii), který se proletí nad New Yorkem v Blackhawku nebo zkusí potopit ruskou ponorku v řece Hudson. Na monotónnost si ani u dalších čtrnácti misí singleplayerové kampaně určitě stěžovat nebudete: vystřídáte role federálního ruského agenta nebo třeba člena britských SAS. Dostane se vám odpovědí na nejpalčivější otázky, které v hlavě uvízly z minulých dílů.
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (9)

    • cellfactor

      neviete preco sa mi pokazilo origin pise mi stale ze davam zle heslo alebo login pritom som dal spravne poslal som si na email aj nove heslo a dal som ho azase ze mam nieco zle

    • Maniok

      Jako jsem taky zarytej battlefield player, mam temer vsechny az na modern warfare co byl na stary xbox. Jako bf3 mam jeste z predobjednavky, ale tohle by se mi hodilo tak, ze bych bfko dal tatkovi a sám bych zkusil CoD.

    • Gree

      Já bych si to klidně koupil. (kdybych už neměl BF doma) Je mi uplně jedno jestly je to BF nebo COD. Jde mi o kvalitu hry a v tomhle případě jsou kvalitní obě.

    • Brothell

      Dobry den, jedná se jen o verze pro PC nebo i ps3?

    • Samanta

      tak to je nášup... kterej zarytej Battlefielďák co nenávidí to CoDko a OBRÁCENĚ si tohle koupí... :-D ... to by chtělo projít si diskuze co kdo napsal a pak si nechat ukázat, kdo si to objednal... ať se pobavíme.

    • lukke

      stanley:
      no tak jsem to prehlidl aby ses neposral!!

    • stanley

      lukke:
      sry, ale hloupější otázku jsem neslyšel, co kdyby sis napřed přečetl info a pak se tu tak hloupě ptej.. viz Nabídka je kusově omezená do vyprodání zásob.

    • lukke

      dobrej chci se zeptat do kdy plati tahle akce doufam ze az do konce roku.dik

    • Tomáš Pavlata

      Kompletně smazáno z důvodů porušení pravidel fóra.

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly