Mirrors Edge: Catalyst - Collectors Edition
XBOX

1 999
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Doporučený věk: Od 16 let
Štítky: FPS
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 19690
  • SBĚRATELSKÁ EDICE OBSAHUJE

    - hru
    - figurku Faith (35,5cm)
    - dočasné tetování
    - steelbook
    - litografii v obálce
    - 10 tištěných koncept artů

    Mirrors Edge: Catalyst - Collectors Edition (PC)

    Catalyst není ani tak pokračováním, jako novým začátkem Mirrors Edge. Tentokrát na vás a vaše nožky čeká kompletně otevřený svět městských mrakodrapů a temných tunelů pod nimi. S Faith se dozvíte vše o její minulosti, jak se z obyčejné dívky stala Běžkyní, která otevřela oči celému utlačovanému městu.


     

    VOLNOST POHYBU
    Ve hře poznáte jako je to být Běžcem, prohánět se volně po střechách, objevovat nové cesty a účastnit se různých výzev. Díky pohledu z vlastních oči vás čeká naprosto strhující pocit volnosti, umocněný ladným a plynulým pohybem. Kromě už tak bohatých pohybových možností, získá Faith v průběhu hry spoustu dalších gadgetů, které rozšíří její schopnosti.

    Mirrors Edge: Catalyst (PS4)

    RŮZNÉ AKTIVITY
    Příběh hry je vyprávěn sérii propojených misí, ale mezitím máte absolutní svobodu v běhání po městě. Můžete se účastnit závodů, řešit hádanky a provádět mnoho dalších aktivit. Například "Dash" je závod, kde se musíte dostat co nejrychleji z bodu A do bodu B. To prověří vaše schopnosti plynule se pohybovat městem, udržet si rychlost a samozřejmě orientaci ve městě. Pak jsou tu hádanky, jako třeba “Billboard Hack”. V něm musíte najít cestu na vrchol billboardu a hacknout jej, aby jste na něm místo korporátní propagandy zobrazily svůj běžecký tag.

    Mirrors Edge: Catalyst (PS4)

    NEPOTŘEBUJETE ZBRAŇ
    I když jde ve hře primárně o nádherný pocit z pohybu a volnosti, Faith má přeci jen nepřátele a je zkušenou bojovnici. Boj je opět zaměřen hlavně na pohyb a hbitost. Faith si již dávno slíbila, že nebude používat střelné zbraně. Místo toho je zbraní její tělo a v rukou šikovného hráče se proseká nepřáteli jako nůž máslem. Důležité je hlavně být stále v pohybu, nenechat se trefit a využívat okolního prostředí jako přednosti.

    Mirrors Edge: Catalyst (PS4)

    BOJ ZA SVOBODU
    Faith je Běžkyní žijící na střechách města. Hrdě a odvážně se ujímá nejtěžších zakázek, pracuje jako lupič, kurýr nebo korporátní špeh. Její život se točí kolem svobody a tělesnosti, ovšem v momentě kdy ji jedno neuvážené rozhodnutí zpřetrhá svět na cucky je nechtěně zatažena do boje proti konglomerátu. Odmítá kompromisy v tom co je dle ní správné, Faith se proto ocitá v křížku s úřady a její cesta ze střech nejvyšších mrakodrapů míří rovnou do nejtemnějších tunelů pod nimi. Po cestě si udělá spoustu nových přátel i nepřátel a navždy změní celé město.

  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

playstation5, soutez, narozeniny, nerdales, ps5
assassinscreed, ezioauditore, altaïribnlaahad, purearts
nerdales, narozeniny, slavime
dungeonsanddragons, dnd, baldursgate
harleen, komiksycesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla