Naruto: Ninja Destiny
NDS

340
Nákupem získáte 3 Kredity
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Doporučený věk: Od 12 let
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 20043
  • V líté bojové vřavě jistě oceníte možnost umocnění vašich bojových výpadů s pomocí stylusu. Tvůrci hry dobře pamatovali jak na ostřílené hráče, tak na nováčky – intuitivní ovládání spolu s unikátním kombo systémem berou v potaz obě zmíněné skupiny. Příběhová linie hry jednoho hráče čerpá z úspěšné animované seriálové předlohy, ovšem poměřit síly můžete i s dalšími hráči v konfrontačním bezdrátovém versus módu.
    Koluje vám v žilách krev odvážných orientálních ninja bojovníků? Potěšte své smysly trojrozměrnou akční bojovou záležitostí Naruto Ninja Destiny. Hlavní hrdina – ctižádostivý mladík – bude čelit početné převaze po zuby ozbrojených protivníků. Šestnáct rozmanitých charakterů je dostatečnou zárukou bohaté hratelnosti, stejně jako využití obou displejů Nintenda DS.

    V líté bojové vřavě jistě oceníte možnost umocnění vašich bojových výpadů s pomocí stylusu. Tvůrci hry dobře pamatovali jak na ostřílené hráče, tak na nováčky – intuitivní ovládání spolu s unikátním kombo systémem berou v potaz obě zmíněné skupiny. Příběhová linie hry jednoho hráče čerpá z úspěšné animované seriálové předlohy, ovšem poměřit síly můžete i s dalšími hráči v konfrontačním bezdrátovém versus módu.
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly