Far Cry: The Wild Expedition
PS3

899
Nákupem získáte 36 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Doporučený věk: Od 18 let
Štítky: FPS
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 18101
  • Kompletní kompilace k desetiletému výročí série Far Cry obsahuje: Far Cry 1, Far Cry 2, Far Cry 3 a Far Cry 3: Blood Dragon.

    Far Cry 1 - Jack Carver. Zkušený kapitán, brázdící svou lodí Jižní Pacifik. Domníval se, že už ho nic nemůže zaskočit - mýlil se! Stane se lovnou zvěří bandou profesionálních žoldáků. Tato HD verze nabízí úžasně realistickou zeleň, denní a noční cykly a podvodní a létající transportní prostředky.

    Far Cry 2 - Střílečka z pohledu první osoby, která vás zavede do hloubi jednoho z nejkrásnějších a nejvíce nehostinných prostřední na světě: do Afriky. Tato verze obsahuje plnou singleplayerovou kampaň i multiplayer.

    Far Cry 3 - Za hranicemi civilizace se rozkládá jeden ostrov, kde neplatí žádné zákony, je to místo, kterému vévodí pirátství a lidská bída, a odkud je úniku pouze skrze drogy nebo kulku do hlavy. A přesně tady se ocitáte. Zůstali jste trčet tam, kde se nerozlišuje dobro od zla, na místě, které se řídí principy násilí. Odhalte krvavá tajemství tohoto ostrova a postavte se tváří v tvář nepříteli; improvizujte a k přežití využijte okolního prostředí. Mějte se na pozoru před krásami a záhadami tohoto neprobádaného ráje a přežijte, abyste vyzráli nad celou řadou bezcitných lidí bez naděje. Na to, abyste přežili, vám totiž pouhé štěstí stačit nebude. Obsahuje plnou singleplayerovou kampaň, multiplayer a co-op módy.

    Far Cry 3: Blood Dragon - Jste seržantem Rexem Coltem, kybernetickým bojovým agentem typu IV. Píše se rok 2007, Země je zpustošená nukleární válkou, k níž došlo v devadesátých letech. Střet východu se západem zuří už celé generace. Lidstvo se snaží po katastrofálním desetiletí jít zase kupředu. Je třeba najít nové cesty vedoucí k míru. Americká armáda kyborgů dost možná nalezla řešení, kterým je biologická zbraň z odlehlého ostrova. Vaším úkolem je získat informace a zjistit, co se ksakru děje.

  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly