Sight Training
NDS

190
Nákupem získáte 8 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Doporučený věk: Pro všechny
Štítky: Logické
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 20040
  • Ovládání samozřejmě spoléhá na osvědčený model interakce skrze stylus a dotykovou obrazovku. Jednotlivé mini-hry se zaměřují na nejrůznější oblasti: od koordinace očního a motorického aparátu až po procvičování periferního vidění. Nemějte však strach z nudné simulace čtení symbolů či písmen: zahrajete si stolní tenis, postavíte se do boxerského ringu a okusíte i roli hráče baseballu. A co víc, královsky se pobavíte a pochvala od očního lékaře vás jistě nemine!
    Vydařená kolekce mini-her, které atraktivní a poutavou formou procvičují váš zrak i postřeh. Stejně jako u koncepčně spřízněných „Brain“ titulů i zde na začátku hry absolvujete sérii několika testů, které určí stav vašeho očního a postřehového aparátu. Na základě dosaženého výsledku pak hra sama vytvoří individuální herní režim, jehož cílem je neustálé zlepšování vašich reakcí a zároveň se při tom bavit.

    Ovládání samozřejmě spoléhá na osvědčený model interakce skrze stylus a dotykovou obrazovku. Jednotlivé mini-hry se zaměřují na nejrůznější oblasti: od koordinace očního a motorického aparátu až po procvičování periferního vidění. Nemějte však strach z nudné simulace čtení symbolů či písmen: zahrajete si stolní tenis, postavíte se do boxerského ringu a okusíte i roli hráče baseballu. A co víc, královsky se pobavíte a pochvala od očního lékaře vás jistě nemine!
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly