Konzole XBOX ONE + FIFA 15 + Forza Motorsport 5
XBOX

10 690
Nákupem získáte 43 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Štítky: Herní konzole
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 19031
  • Nejlepší herní ovladač je nyní díky více než 40 technologickým inovacím ještě lepší. Nové vibrační prvky Impulse Trigger poskytují přesnou zpětnou vazbu, takže vaše zážitky budou ještě realističtější. Vylepšení páček, směrového ovladače a kontur pomáhá k dosáhnutí vyšší přesnosti a lepšího pocitu komfortu.
    Balení obsahuje: konzole Xbox One, hry Forza Motorsport 5 a FIFA 15 (hratelná bude až 26.9. kdy vychází) digitálně ke stažení, bezdrátový ovladač, chat headset, 500GB Harddisk, HDMI kabel, nabíječka a zlaté členství služby Xbox Live na zkoušku na 14 dní pro nové členy. NEOBSAHUJE KINECT.

    Vítá vás nová generace her a zábavy. Svět, kde hry posouvají hranice reality. Kde se televize řídí vašimi pokyny. Kde můžete při hraní bez problémů poslouchat hudbu. Kde můžete během okamžiku přepnout z televizního pořadu na film, hudební přehrávač nebo hru. Kde si můžete prostředí přizpůsobit podle sebe. A kde máte veškerý zajímavý obsah na jednom místě. Vítá vás všestranná konzole Xbox One. Xbox One přináší možnosti zábavy, jaké tu ještě nebyly. Inovativním technologiím této konzole může konkurovat jen její ikonický design.

    Nabitá herní mašina

    8jádrový procesor x86 umožňuje snadno a rychle přepínat mezi hrami a oblíbenými zábavnými aplikacemi. 8 GB paměť RAM a 500GB pevný disk vám zajistí spoustu místa na hry, demoverze, filmy, aplikace, hudbu a další obsah. Díky přehrávači Blu-ray můžete sledovat filmy a hrát hry v ohromujícím vysokém rozlišení.

    Jedinečná architektura

    Konzole Xbox One byla navržena jako nejpokročilejší herní konzole všech dob a nejlepší zábavní konzole. Zapomeňte na přepínání vstupů, když se chcete dívat na televizi nebo si zahrát hru. Nyní můžete spouštět obrovské množství aplikací spolu s hrami, aniž by se snížil výkon konzole. Snadno a rychle můžete přepínat mezi hrami, televizními pořady, hudbou a aplikacemi.

    Rozdělení obrazovky, nikoli vašeho času

    Chtěli jste si někdy povídat s přítelem na Skypu a zároveň sledovat sportovní utkání? Pomocí funkce Snap (Přichycení) se můžete věnovat oběma činnostem zároveň.

    Špičkový herní výkon

    Konzole Xbox One poskytuje perfektně vyvážený výkon. Kromě revoluční architektury v sobě Xbox One spojuje procesor, grafický procesor a paměť ESRAM – jako kdybyste v obývacím pokoji měli superpočítač. Syrový výkon však neznamená nic bez odpovídající rychlosti. Xbox One proto svůj výkon využívá efektivněji a přináší tak neuvěřitelnou rychlost, s jakou jste se dosud nesetkali.

    Bezkonkurenční přesnost a komfort

    Nejlepší herní ovladač je nyní díky více než 40 technologickým inovacím ještě lepší. Nové vibrační prvky Impulse Trigger poskytují přesnou zpětnou vazbu, takže vaše zážitky budou ještě realističtější. Vylepšení páček, směrového ovladače a kontur pomáhá k dosáhnutí vyšší přesnosti a lepšího pocitu komfortu.
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (18)

    • Tomáš Pavlata

      Vždy záleží na datu objednávky a když večer přijdete bude pro Vás, pokud by nebyl dostatek kusů, již by jsme konzoli nenabízeli, nebo by se k ní dopsalo, že bude na várky.

    • Lukáš H.

      Dobrý den,
      nemůže se stát, když mám před objednávku a přijdu si pro Xbox večer, že už pro mne nebude k dispozici? Bude záležet na datu objednávky?
      Děkuji za odpověď

    • frybic

      Trochu drzý dotaz :) ale chci se zeptat , zda předobjednávky rostou nebo ne :)

    • Tomáš Pavlata

      ano bude od rána v prodeji na všech pobočkách, a forza bude totožná s tou, která se prodává v našem obchodě samostatně

    • Patrik

      Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli toho 5. září bude ta konzole v prodejně v Brně už od rána.

    • Thanos

      Zdravím, nedá mi se zeptat, ta FORZA 5 bude GOTY nebo standard edice?

    • Tomáš Pavlata

      Dobrý den, bude totožná s Fifou 15, kterou prodáváme v našem obchodě.

    • CalFly

      Dobrý den, ta Fifa co je v balení bude obsahovat češtinu?

    • Tomáš Pavlata

      bude rozesláno vše aby v den D to bylo u Vás

    • frybic

      Dobrý den , jak to bude vypadat toho 5.9. ? Budete rozesílat všechny Xboxi , nebo to bude rozděleno na na více dnů a bude to vypadat : Kdo dřív předobjednal , ten bude mít doma xbox dřív

    • Tomáš Pavlata

      dle mého určitě, neřeknu kdy, ale MS by to poškodilo, kdyby to nešlo pořídit samostatně, nejspíš vše bude oznámeno na GC v Srpnu.

    • zagi20

      zdravím, chtěl sem se zeptat jestli bude v budoucnu možné si kinect dokoupit ?

    • Tomáš Pavlata

      tyto údaje Vám určitě neřekneme, ale řekněme že jich je dost

    • CHlebaCZ

      dobry den chtel jsem se zeptat kolik lidi si preobjednalo tuto konzoli s fifou a forzou
      predem dik

    • Jirka

      Forza Motorsport 5 taky bude jen ke stažení nebo se jedná o krabicovou verzi?

    • Ondra

      Zdravím, mám dotaz, vydání je 5. září. Pokud si teď předobjednám, bylo by možné odeslat to cca o týden déle? (Uvedl bych to v objednávce někam do poznámky) Budu pracovně mimo a vracet se budu 12.9.
      Díky.

    • Tomáš Pavlata

      Doporučuji se rychle rozhodnout, je nutné si uvědomit, že je to koncem roku, je to první vlna a neví se kdy bude další várka, takže tak.

    • martin151

      Jak moc je tato edice limitovaná? Plánuji si ji koupit, ale ještě jsem se pevně nerozhodl.

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly