Vivisector: Beast Inside
PC

(3x)
199
Nákupem získáte 8 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Štítky: FPS, Sci-Fi
Jazyk: České titulkyČeské titulky
Kód produktu: 11449
  • Kategorie

    PC / PC hry / Akční
    V roce 1878 se na neobydleném ostrově Soreo usadil vědec jménem Dr. Morehead, známý pro své zvrácené experimenty. Jeho cílem bylo vytvořit zcela novou rasu - změnit zvířata tak, aby vypadala, cítila a chovala se jako lidé. Mnoho let tvrdé práce ho stál tento sen, a i když dosáhl toho, že se zvířata podobala lidem, nepodařilo se mu potlačit jejich přírodní divokou podstatu a jednoho dne svým vlastním dětem stal kořistí. V roce 1881 navštívil ostrov H. M. S. Spider. Přistála zde skupina námořníků, kteří však na tomto místě nenalezli nic živého kromě místních docela malých zvířat. Teprve později některé noviny otiskly jakési záhadné informace, kterých se ovšem zmocnila armáda a tak na veřejnosti zůstalo než u nepotvrzených spekulací. O sto let později se na ostrov Soreo dostáváte za záhadných okolností i vy, hráči. V podstatě nemáte na výběr a musíte se pustit do prozkoumávání tohoto ztraceného ostrova. Během svého pátrání mj. zjistíte, že ostrov není tak neobydlený, jak se na první pohled zdálo, že v posledním století sloužil jako základna pro jakousi nejnovější technologii. Při vašem dalším zkoumání již ostrov odhalí své příšerné tajemství. Hráč by se měl ve Vivisector setkat se třemi základními typy nepřátel. Jednak to budou mutace zvířat, např. hyeny, které nebudou sice příliš silné, ani inteligentní, zato budou útočit ve skupinách a pro chabě vyzbrojeného hrdinu tak mohou představovat těžko překonatelnou hrozbu. Pak to budou hybridy lidí a zvířat, tzv. humanimals. Ti už budou inteligentnější, i když ještě ne tak, jako člověk, zato však budou oplývat mnohem větší silou a rychlostí. Potkávat je budete v malých skupinkách po dvou až třech v blízkosti profesorovy laboratoře. Třešničkou na dortu a vrcholem vědcovy práce jsou tzv. Brutes, tvorové nezměrné síly. K dispozici budete mít zbraně poměrně moderní, tedy takové, které byly k dostání v roce 1978. Blíže konci hry se vám dostanou do rukou i mírně futuristické kousky. Hra je v češtině.
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (11)

    • Frater Omega

      Docela slusna parba co se strilecky tyce. Jenom je opravdu potreba pretrpet tak prvni pomerne tragickou 1/4 hry, dal uz to je solidni vyplachovka a hra zraje jak vino. Popravde hra mi prijde jak kdyby byla seskladana tak ze 2-3 engienu, prvni levely se s temi nad polovinou hrou nedaji vubec srovnavat a to povsech strankach vc. grafiky. A za 2 kilka (v mojim pr. z casopisu) to jde.

    • 666

      Re: Tamer
      Sice jsem hral jenom demo a na stredni obtiznost, ale jako peklo mi to v narocnosti rozhodne neprislo, zahraj si starickej AvP 1 at vis co je mineno peklem treba na Hard ;)

    • Tamer

      je to peklo i na nejlehči obtiznosti!!!!!!!!!
      zna nekdo na to njake cheaty?

    • stan

      pokud si hru chcete zahrát a potřebujete český návod tak ho najdete na www.madukas.estranky.cz

    • petr cz

      Ano pojede.

    • Guru

      Pojede mi to na FX 5200 128 MB???

    • Pavel

      Škoda že to nevydal Top CD u něj by to stálo 299 kč.Jenže Cenega ta umí prd,akorát prodávat nekvalitní budgetové hry za plnou cenu.A vůbec nehraje roli lokalizace.

    • petan_no.1

      ASi jo no,nebo si to seženu jinde no...ehm... :)

    • paja

      ale raději si počkám až to bude za 299kč:-)

    • paja

      já hrál jen demo,a docela to šlo.

    • petan_no.1

      Hele,pařil to už někdo? Jaký to je? Vypadá to slušně docela... B)

  • Recenze (3)

    (Xzone.cz)
    Neověřený nákup
    • Od 1/4 hry vyse solidni "oldschoolova" strilecka; pekne zvuky zbrani, jejich vyvazena ucinnost i jejich mnozstvi, dostatek naboju i zdravi na kazdem kroku (skoro az moc a to i na stredni obtiznosti), dobry pocit ze zastrileni a "rozstrelovani" jednotlivych zvirecich nepratel/mutantu (pekne krvave zpracovane), roznorodost prostredi, solidni hudebni doprovod - obcas ambient, ale i tvrdy rock je k slyseni, poctive dlouha delka hry.
    • Pres vsechny klady je to stale bohuzel budget s klasickymi neduhy techto her ve zpracovani i v hratelnosti: 1/4 hry neni slabsi, ale po vsech strankach primo tragicka - nutnost ji preklenout, dale samozrejme bugy ve stylu semtam vypadle textury ci skrze ni propadleho predmetu jako beden apod, A.I nepratel je celkove take slaba a v posl. levelech az fixlujici (strileni skrze stromy, "rentgenovy" zrak, neustale scriptovane spawny nepratel za zady i pred postavou hrace), koridor s nemoznosti postupovat ci taktizovat alespon malinko po svem, zebriky (spatne se jich chyta a snadno se stale ve hre odnekud pada a o zivot ci zdravi prichazi), 2 (slovy dva) prihlouple, nelogicke rebusy - jednou s neporazitelnym bossem s nutnosti prijit na jeden jediny mozny script jak situaci s nim preklenout, druhy nelogicky s "bublinkami" v jednom z poslednich levelu, spatne a nevyrazne podany pribeh ktery hrace nicim nevtahne i pres skutecnost ze zakladne pritomen ve hre je. Podle meho zbytecne a beze smyslu (nikoliv ale co do ucinnosti) zakomponovane RPG prvky ktere do tohoto typu her dle meho nepatri

    Vivisector je strilecka, ktera ma sve svetle stranky, ale bohuzel i spoustu tech druhych. Pokud se preklene 1/4 hry tak pak vse viz. vyjmenovane klady. Celkove je ale hra znacne rozporuplne napric postupem hrou zpracovana a tahne ji to tam kam celkove patri, a to do budgetovych vod beckovych her pro jedno zahrani...

    (Xzone.cz)
    Neověřený nákup
    • grafika
    • nepřátelé
    • 2. třetina hry
    • začátek a konec
    • po čase nudí

    Kdyby hra měla pouze jen prostřední čas, byla by to super záležitost. Úvod je dost amatérský a závěr je už stereotypní. V polovině hry jsem se slušně bavil, díky také zajímavým nepřátelům ze zvířecí říše.

    (Xzone.cz)
    Neověřený nákup
    • Slušná grafika, hodně druhů nepřátel, velký arzenál, skvělý záasahový systém nepřátel (zranění jsou různá podle toho jak se tefíte)
    • Je to jen střílečka, po čase stereotypní, trochu mě mrzelo, že se zbraně nenabíjí (ale to je detail)

    Slušná střílečka, jejíž hlavní klad jsou zásahové zóny u nepřátel.

    Celkové hodnocení vypočítáváme z ověřených i neověřených hodnocení.
    Ověřený nákup - zákazník prokazatelně zakoupil produkt u nás v obchodě.
    Neověřený nákup - nemůžeme ověřit, zda zákazník produkt zakoupil.

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly