Starcraft Bundle
PC

1 149
Nákupem získáte 23 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Štítky: Sci-Fi, Real-time strategie
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 17110
  • StarCraft II: Wings of Liberty je první díl trilogie obsahuje kampaň za lidi. Ta začne na planetě Mar Sara, kam se Jim Raynor vydá bojovat proti Dominionu. Starcraft II pokračuje v epickém příběhu Protossů, Teranů a Zergů. Tyto tři odlišné a mocné rasy se ještě jednou střetnou ve svižné real-time strategii vycházející s legendárního prvního dílu. Legie veteránů, vylepšené a zcela nové druhy jednotek budou bojovat napříč celou galaxií ve snaze, aby právě ta jejich rasa přežila jako jediná. Uvedením unikátní kampaně pro jednoho hráče, která naváže tam, kde Starcraft: Brood War skončil, představí Starcraft II, v chytlavém sci-fi příběhu plného dobrodružství a intrik, nové hrdiny i důvěrně známé tváře. Navíc Blizzard znovu nabídne bezpříkladné online hraní skrz Battle.net s několika vylepšeními a novými možnostmi, které udělají ze Starcrafta II ultimátní real-time strategii.

    Kategorie

    PC / PC hry / Strategie
    Speciální komplet her Starcraft Gold a StarCraft II - Wings of Liberty a licencované podložky pod myš Steel Series Starcraft Findlay mouse pad. Podložka je v podstatě zdarma.

    StarCraft II: Wings of Liberty je první díl trilogie obsahuje kampaň za lidi. Ta začne na planetě Mar Sara, kam se Jim Raynor vydá bojovat proti Dominionu. Starcraft II pokračuje v epickém příběhu Protossů, Teranů a Zergů. Tyto tři odlišné a mocné rasy se ještě jednou střetnou ve svižné real-time strategii vycházející s legendárního prvního dílu. Legie veteránů, vylepšené a zcela nové druhy jednotek budou bojovat napříč celou galaxií ve snaze, aby právě ta jejich rasa přežila jako jediná. Uvedením unikátní kampaně pro jednoho hráče, která naváže tam, kde Starcraft: Brood War skončil, představí Starcraft II, v chytlavém sci-fi příběhu plného dobrodružství a intrik, nové hrdiny i důvěrně známé tváře. Navíc Blizzard znovu nabídne bezpříkladné online hraní skrz Battle.net s několika vylepšeními a novými možnostmi, které udělají ze Starcrafta II ultimátní real-time strategii.
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (2)

    • corwin78

      @Corvus - vykašli se na Widle, v Linuxu díky Wine chodí původní StarCraft i StarCraft 2 naprosto bez problémů.

    • Corvus

      Dobrý den, jde hrát Starcraft (první + datadisk) pod Win7? Děkuji za informaci.

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

hracversusprisery, hernicteni, jaroslavsvelch
playstation5, playstation4, jarnislevy, springsale
starwarsoutlaws, starwars, hvezdnevalky, darek
valak, figurky, horor
pochmurnykraj, harrowcounty, deskovahra, komiks
hobit, bilbopytlik, bilbobaggins, hobbit