Panzer Elite Action + Dunes of War
PC

499
Nákupem získáte 20 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Kód produktu: 12566
  • Panzer Elite Action: Fields of Glory, jak se titul celým svým názvem jmenuje, vás nechá v rámci tří kampaní o 18 misích ovládnout třicetitunového obrněného obra a zažít ty nejvýznačnější bitvy 2. světové války. Každá kampaň je příběhem jednoho ze tří velitelů tanku a jeho posádky. Nechybí ani multiplayerový mód až pro 32 hráčů ve stylu Conquest. Při hře za německého velitele se po úspěchu bleskových výpadů do Polska a Francie přesouváte na východní frontu, kde vás čeká bitva o Stalingrad. V kampani za velitele tanku patřícího rudé armádě na vás také čeká účast v bitvě o Stalingrad a účast v masivní tankové bitvě u Kursku. A konečně v kampani za velitele tanku patřícího americké armádě na vás čeká vylodění v Normandii během památného D-dne, bitva u Bulge, přežití debaklu u Arnheimu a překročení řeky Rýn.

    Kategorie

    PC / PC hry / Simulace
    Pack obsahuje hry Panzer Elite Action a samostatně hratelný datadisk Panzer Elite Action: Dunes of War za akční cenu 499 Kč (obě hry se prodávají za celkem 1600 Kč).

    Panzer Elite Action: Fields of Glory, jak se titul celým svým názvem jmenuje, vás nechá v rámci tří kampaní o 18 misích ovládnout třicetitunového obrněného obra a zažít ty nejvýznačnější bitvy 2. světové války. Každá kampaň je příběhem jednoho ze tří velitelů tanku a jeho posádky. Nechybí ani multiplayerový mód až pro 32 hráčů ve stylu Conquest. Při hře za německého velitele se po úspěchu bleskových výpadů do Polska a Francie přesouváte na východní frontu, kde vás čeká bitva o Stalingrad. V kampani za velitele tanku patřícího rudé armádě na vás také čeká účast v bitvě o Stalingrad a účast v masivní tankové bitvě u Kursku. A konečně v kampani za velitele tanku patřícího americké armádě na vás čeká vylodění v Normandii během památného D-dne, bitva u Bulge, přežití debaklu u Arnheimu a překročení řeky Rýn.
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (2)

    • Montoja

      tak ta cena vypadá hodně příznivě

    • bj

      tak tohle je něco skvělýho !!

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly