Professor Layton and the Curious Village
NDS

859
Nákupem získáte 17 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Doporučený věk: Od 7 let
Štítky: Logické
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 20056
  • Kromě řady úkolů v hlavním módu se můžete zúčastnit řady vedlejších misí, které posílí vaše mozkové závity. Přitom budete neustále narážet na podivné předměty, jako jsou části strojů, nábytek nebo fragmenty obrazů, které naleznou využití v dalších objevených minihrách. A až dosáhnete svého cíle a naleznete Zlaté jablko, nebudete muset profesora Laytona a tajuplnou vesnici tak rychle opustit. Neboť každý týden si můžete přes Nintendo Wi-Fi Connection stáhnout nové hlavolamy a hádanky.
    Vítejte v Saint-Mystère, tajuplné vesnici plné hlavolamů, prapodivností a divných týpků. S profesorem Laytonem se ponoříte do poutavého příběhu, v jehož průběhu budete muset vyřešit více než 130 hlavolamů – od logických úkolů po vtipné otázky.

    Vklouznete do role podivného profesora Laytona a jeho mladého pomocníka Luka – a budete se dostávat do stále tajuplnějšího příběhu. Vaše mise: Musíte najít zmizelé Zlaté jablko, které odkázal zesnulý bohatý baron Augustus Reinhold svým pozůstalým. Ovšem předtím musíte nejprve vyřešit množství záhadných událostí (včetně neočekávaného úmrtí dalšího člena baronovy rodiny), sledovat stopy a zodpovídat komplikované otázky. Plně animované scény v kvalitě kreslených filmů vás budou provázet od jedné stopy ke druhé.

    Kromě řady úkolů v hlavním módu se můžete zúčastnit řady vedlejších misí, které posílí vaše mozkové závity. Přitom budete neustále narážet na podivné předměty, jako jsou části strojů, nábytek nebo fragmenty obrazů, které naleznou využití v dalších objevených minihrách. A až dosáhnete svého cíle a naleznete Zlaté jablko, nebudete muset profesora Laytona a tajuplnou vesnici tak rychle opustit. Neboť každý týden si můžete přes Nintendo Wi-Fi Connection stáhnout nové hlavolamy a hádanky.
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly