Axle Rage
PC

499
Nákupem získáte 15 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Štítky: FPS
Jazyk: České titulkyČeské titulky
Kód produktu: 11568
  • Kategorie

    PC / PC hry / Závody
    PC / PC hry / Akční
    Hra se odehrává v post-apokalyptickém světě a kombinuje prvky závodů motocyklů a přímých soubojů. Axle Rage má poměrně lineární strukturu a prostý příběh. Podíváte se do post-apokalyptického města Nailsdale, místa, jehož ulice jsou plné různých napružených motorkářů, jimž bude lépe, než se vyhnout, pořádně natlouct. Narazíte zde ale i na různé další pochybné existence, a dokonce i policejní sbory. Všichni pro vás budou představovat nějaké nebezpečí. Nejen pouliční bitky však budou vaším denním chlebem. Čeká vás i řada různých úkolů, odhalení tajných lokací a další dobrodružství. Vše se točí okolo hlavní postavy jménem Axel, člena gangu No Dice. Byl totiž zapleten do obchodu s velmi drahou syntetickou drogou, ale jak už to bývá, všechno se zvrtne. Axlův přítel je zavražděn a Axel sám zůstane živ jen šťastnou náhodou. Tato zkušenost ho vyprovokuje k tvrdému jednání a nalezení odpovědi na otázku, co je ona droga vlastně zač. Vedle vlastních pěstí budete moci coby hlavní hrdina používat i další zbraně, jako basebalovou pálku, boxera, střelné zbraně i výbušniny (i když minimálně), ale i další věci, jako nože, katany, páčidlo, apod. Občas vám nezbude ale nic jiného, než použít právě to, co bude po ruce, tedy i např. odpadkový koš. Co se soubojů týče, ovládání je velice intuitivní a Axel bude schopen nejen údery zasazovat, ale i vykrývat. Pokud jde o jízdu na motocyklu, za hru vystřídáte několik různých strojů. Hra je v češtině.
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (7)

    • Martin Schovanec

      Jack: to je mozne, protoze Cenega zvysila predbezne ceny u vsech her od 1C, ktere meli drive stat 499 Kc, na 699-799 Kc. U teto jeste ale neni 100% rozhodnuto.

      MARIE MICHÁLKOVÁ: bude nejdrive koncem unora.

    • Jack

      Vsadím se že cenu ještě zvednou o dvě stovky.

    • MARIE MICHÁLKOVÁ

      mám dotaz je tato hra jiz k dostání? dekuji Michalkova

    • Fuki

      Uz je to moc dlouho co jsem o tom slysel..ve stylu Gta, ale podle toho jak to bylo dlouho ve vyvoji to vypada na solidni becko.

    • F.E.A.R

      no to su mudre odpovede

    • Helfy

      No hra ne? Co jíného...

    • 123456789

      Co to je?

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

kingdomcomedeliverance, kcd, kingdomcomedeliverance2, henryhascometoseeus
fallout, falloutseries, vault, falloutlucy
hracversusprisery, hernicteni, jaroslavsvelch
playstation5, playstation4, jarnislevy, springsale
starwarsoutlaws, starwars, hvezdnevalky, darek
valak, figurky, horor