Action Pack
PC

(1x)
399
Nákupem získáte 16 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Štítky: FPS
Kód produktu: 13186
  • Svět je jako sud se střelným prachem a teroristé všech tvarů a velikostí – marxističtí rebelové, muslimští extrémisté, fašistické jednotky – všichni bojují, aby mohli zapálit jeho rozbušku. Vstupte do America’s Secret Operations: nejlepší jednotky zvláštního nasazení celého světa. Mezi její členy patří elitní vojáci, jako např. příslušníci Navy SEALS, Zelených baretů či Americké armády – a vy. Kdekoli nastanou problémy, vy zakročíte. Nasazeni rychlostí blesku do problematických lokalit po celém světě, eliminujete veškeré hrozby vůči světové bezpečnosti. Používáte jak svůj mozek tak sílu zbraní k útokům se zničující silou a mizíte – aby jste se objevili na jiném kontinentu, kde proti ohni bojujete ohněm.

    Kategorie

    PC / PC hry / Akční
    Kolekce tří skvělých akčních her od City Interactive, která nesmí chybět ve sbírce žádného vojáka.

    Battlestrike: Call To Victory

    Staň se elitním vojákem 2. Světové války. Jsi elitou US Airborne, která se narodila s dovedností zabíjet. Byl si opuštěn hluboko za hranicemi nepřítele a nacházíš se v obležení. Beze zbraně a posádky musíš použít vlastních perfektních schopností pro přežití. Jako sniper máš praxi v taktickém boji, vzdálenost a stíny jsou tvým přirozeným spojencem. Boj je odlišný, jako voják bojující na nejobtížnějších evropských bojištích, budeš muset používat každou dostupnou zbraň, aby si v tvrdém boji nakonec zvítězil. Bude nutné utajení, pokud je vůbec během útoků možné s vlastním elitním družstvem kolem, zničení nepřítele bude jediným pravým cílem.

    Terrorist Takedown: Conflict In Mogadishu

    Somálsko, rok 1993: americké ozbrojené síly jsou rozmístěny v Mogadishu na operaci Task Force Rangers. Zabývají se opravdovým bojem poprvé od války ve Vietnamu. Jako příslušník Army Rangers, speciální elitární operační jednotky můžete najmout fanatické příslušníky teroristického hnutí do zuřivého boje o kontrolu nad městem. V boji ruka v ruce se spoluválečníky, můžete potřebovat vzdušnou podporu více než jednou! Připravte se na podnětnou kampaň, kde budete zachraňovat rukojmí, chytat teroristické vůdce, ničit klíčové vybavení nepřítele a chránit zásobovací konvoje před zástupy banditů. Připravte se na rychlý boj v Mogadishu, akce nikdy nekončí!

    Americas Secret Operations

    Svět je jako sud se střelným prachem a teroristé všech tvarů a velikostí – marxističtí rebelové, muslimští extrémisté, fašistické jednotky – všichni bojují, aby mohli zapálit jeho rozbušku. Vstupte do America’s Secret Operations: nejlepší jednotky zvláštního nasazení celého světa. Mezi její členy patří elitní vojáci, jako např. příslušníci Navy SEALS, Zelených baretů či Americké armády – a vy. Kdekoli nastanou problémy, vy zakročíte. Nasazeni rychlostí blesku do problematických lokalit po celém světě, eliminujete veškeré hrozby vůči světové bezpečnosti. Používáte jak svůj mozek tak sílu zbraní k útokům se zničující silou a mizíte – aby jste se objevili na jiném kontinentu, kde proti ohni bojujete ohněm.
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (1)

    (Xzone.cz)
    Neověřený nákup
    • Vypadá to možná lákavě že? Tři hry za cenu jedné, nízké HW nároky příslib akce, ale...

    • No a poměr cena-množství je dobrý, to jediné musím doopravdy uznat.
    • Přiznám se, že po té hromadě HD hi-tech fpesek jsem relativně před nedávnem chtěl zkusit něco opravdu průměrného, abych si pak kvalitních a skvěle vypadajících her ještě více vážil.
    • Tak jsem koupil Action Pack a nezklamal jsem se.
    • Každý z nás ale určitě nemá takové choutky, takže tady jsou důvody proč by jste se měli AP vyhnout a koupit si něco lepšího.

    • Všechny tři ''tituly'', ať jsou dějově situované kamkoli spojuje..

    • 1.Totální vypatlanost nepřátel.
    • 2.Slabá hratelnost, samé repete, jednotvárné mise+bugy.
    • 3.Slabá grafika, i když v roce 2002 by to možná byla bomba.
    • 4.Slabé se mi zdálo i ozvučení zbraní a to na zvuky nejsem žádný fajnšmekr.

    Když si uvědomíte, že za tu samou částku máte např. skutečně kvalitní fps na UT enginu, možná vás chuť na 'Action Pack'přejde stejně rychle mě, když jsem odehrál prvních pár misí od každého.

    Celkové hodnocení vypočítáváme z ověřených i neověřených hodnocení.
    Ověřený nákup - zákazník prokazatelně zakoupil produkt u nás v obchodě.
    Neověřený nákup - nemůžeme ověřit, zda zákazník produkt zakoupil.

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly