Assassins Creed: Brotherhood DaVinci Edition
X360

699
Nákupem získáte 14 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Štítky: TPS
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 15234
  • Další pokračování světově velice úspěšné série Assassins Creed bude pokračovat v Eziově příběhu odehrávajícím se v Římě a navíc dojde poprvé v této sérii k začlenění hry pro více hráčů. Kritiky velmi kladně přijatý singleplayerový zážitek v podobě Assassins Creed je zpátky a v mnohem vybroušenější podobě. Očekávejte návrat Ezia, který bude svádět lítou bitvu s mocným řádem Templářů. Aby náš hašašínský mistr mohl zasáhnout nepřítele přímo do slabin, musí se vypravit do Říma, centra moci, pýchy a korupce. Boj se zkorumpovanými tyrany ovšem nebude snadný, neboť bude vyžadovat sílu, ale co hlavně, bude vyžadovat vůdcovské schopnosti. Ezio totiž povede celé Bratrstvo, které bude bojovat po jeho boku. Své nesmiřitelné nepřátele mohou hašašíni porazit jen tehdy, budou-li spolupracovat. Assassins Creed Brotherhood poprvé nabízí netušenou sféru hry pro více hráčů. Hráči mohou Templářům pomoci tak, že je s použitím Absterga vytrénují v umění vraždy, aby mohli hašašíny vyhladit jednou provždy. Budou si moci vybrat z pestré škály unikátních postav, kdy každá disponuje typickými zbraněmi a technikami zabití, a porovnat svůj um v různých herních režimech s hráči z celého světa. Jedná se o samostatnou hru.
    Obsahuje DLC Da Vinci Disappearance

    Další pokračování světově velice úspěšné série Assassins Creed bude pokračovat v Eziově příběhu odehrávajícím se v Římě a navíc dojde poprvé v této sérii k začlenění hry pro více hráčů. Kritiky velmi kladně přijatý singleplayerový zážitek v podobě Assassins Creed je zpátky a v mnohem vybroušenější podobě. Očekávejte návrat Ezia, který bude svádět lítou bitvu s mocným řádem Templářů. Aby náš hašašínský mistr mohl zasáhnout nepřítele přímo do slabin, musí se vypravit do Říma, centra moci, pýchy a korupce. Boj se zkorumpovanými tyrany ovšem nebude snadný, neboť bude vyžadovat sílu, ale co hlavně, bude vyžadovat vůdcovské schopnosti. Ezio totiž povede celé Bratrstvo, které bude bojovat po jeho boku. Své nesmiřitelné nepřátele mohou hašašíni porazit jen tehdy, budou-li spolupracovat. Assassins Creed Brotherhood poprvé nabízí netušenou sféru hry pro více hráčů. Hráči mohou Templářům pomoci tak, že je s použitím Absterga vytrénují v umění vraždy, aby mohli hašašíny vyhladit jednou provždy. Budou si moci vybrat z pestré škály unikátních postav, kdy každá disponuje typickými zbraněmi a technikami zabití, a porovnat svůj um v různých herních režimech s hráči z celého světa. Jedná se o samostatnou hru.
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (5)

    • Game.Pro+

      DLC bude, podle zkušeností ze dřívějška, už rovnou součástí hry, takže jej nebudeme muset ani instalovat. (Tedy kromě základního Upgradu pro Xbox)

    • TraS

      To bude na disku. Myslim.

    • big.men

      mně by spíš zajmalo jestli je dlc už na disku s hrou nebo dostanu kod na xbox live

    • TraS

      Hele ja si myslim ze je to cela hra v ktery uz je dlc.

    • jamal

      dobry den chci se zeptaj je to cela hra i s dlc nebo jenom dcl uz mam celou hru a chtel bych si koupit jen datadisk dekuji za odpoved :))

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

hracversusprisery, hernicteni, jaroslavsvelch
playstation5, playstation4, jarnislevy, springsale
starwarsoutlaws, starwars, hvezdnevalky, darek
valak, figurky, horor
pochmurnykraj, harrowcounty, deskovahra, komiks
hobit, bilbopytlik, bilbobaggins, hobbit