Burnout Paradise: The Ultimate Box
X360

(1x)
499
Nákupem získáte 15 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Štítky: Auta
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 13958
  • Rádi působíte se svým vozem zmatky v ulicích? S ohledem na bezpečnost vaší i ostatních účastníků provozu, stejně jako na bodový systém, nelze Burnout 5 než doporučit. V této hře se budete moci vyřádit tak, jako ještě nikdy. K dispozici vám bude město Paradise City a jeho impozantní infrastruktura vozovek během plného provozu. Každá křižovatka bude představovat potenciální nebezpečí kolize a každá ulice příležitost k porušování všech pravidel. V celé sérii Burnout totiž platí, že pravidla jsou od toho, aby se porušovala. Agresivita, rychlost a destrukce, to je to, oč tu běží a v Burnout 5 se toho všeho dočkáte ještě ve větší míře než v předešlých hrách. V Burnout 5 mají auta 80 dílů, které po případné srážce budou moci navštívit vozovku. Mimochodem, zrovna v tomhle případě dávají tvůrci přednost spektakulárním efektům před snahou o zachování realismu, takže se připravte na obrazy totálně zničeného vozu, vozu připraveného o střechu nebo rozpůleného.
    Oficiální česká stránky hry.

    The Ultimate Box edice hry reedice PS3 verze + všechny doteď vydané add-ony (motorky, nové challenges, nové závody, 24-hodinový cyklus den/noc, bonusové vozy apod.) Dále obsahuje zcela nový režim Party Mode – jde o velice rozsáhlý offline multiplayer, kdy skupina hracu střídavě plní tytéž úkoly. Vylepšení se dočakala i technická stránky hry.

    Rádi působíte se svým vozem zmatky v ulicích? S ohledem na bezpečnost vaší i ostatních účastníků provozu, stejně jako na bodový systém, nelze Burnout 5 než doporučit. V této hře se budete moci vyřádit tak, jako ještě nikdy. K dispozici vám bude město Paradise City a jeho impozantní infrastruktura vozovek během plného provozu. Každá křižovatka bude představovat potenciální nebezpečí kolize a každá ulice příležitost k porušování všech pravidel. V celé sérii Burnout totiž platí, že pravidla jsou od toho, aby se porušovala. Agresivita, rychlost a destrukce, to je to, oč tu běží a v Burnout 5 se toho všeho dočkáte ještě ve větší míře než v předešlých hrách. V Burnout 5 mají auta 80 dílů, které po případné srážce budou moci navštívit vozovku. Mimochodem, zrovna v tomhle případě dávají tvůrci přednost spektakulárním efektům před snahou o zachování realismu, takže se připravte na obrazy totálně zničeného vozu, vozu připraveného o střechu nebo rozpůleného.
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (6)

    • CQm

      Ale doporučuji

    • CQm

      dcla me stve ze když dostanete novy ridicak projete zavody se vam zase odemknou sice je nemusite jezdit porad znova ale pozdeji nemate na vyber=docela nuda

    • smovie

      Jen se chci zeptat,tohle je normalni Burnout paradise s tema add-onama ?

    • kery

      dobry den mam dotaz tykajici se cestiny kdyz ted u toho noveho budlu je burnou podle popisu v cestine je i tento cesky?

    • Jerry240

      demo na x-boxu je celkem super :-)

    • twix

      pujde hrat multak i s vlastniky starych burnout paradise ?

  • Recenze (1)

    (Xzone.cz)
    Neověřený nákup
    • +naprosto famózní ničení aut a následovná animace
    • +spousty aut
    • +spusty závodů
    • +grafika
    • +zdarma přidané mody např motorky
    • -nelicencovaná auta
    • -žádný řidič za volantem (někdy když trošku rozbijete auto a je vidět přes přední sklo tak je to trochu divní že tam nikdo nesedí)
    • -nemožnost tuningu (alespoň základ by bodl)

    Toto je výborná závodní hra vyvedená skoro do dokonalosti,nejvíc mě asi mrzelo že auta nebyla licencovaná ale jinak perfektní.

    Celkové hodnocení vypočítáváme z ověřených i neověřených hodnocení.
    Ověřený nákup - zákazník prokazatelně zakoupil produkt u nás v obchodě.
    Neověřený nákup - nemůžeme ověřit, zda zákazník produkt zakoupil.

Sledujte nás na instagramu

soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly
ohrachalidech, casopislevel, hernicteni, hernilegendy