Metal Gear Solid: The Legacy Collection
PS3

1 599
Nákupem získáte 32 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Doporučený věk: Od 18 let
Štítky: FPS, Taktické
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 17845
  • Kompletní série k 25. výročí série, která obsahuje 7 propracovaných titulů a dalších bonusů formou stahovatelného obsahu. Užijte si víc jak 60 hodin té nejlepší akce, nenapodobitelného zážitku, v této cenami ověnčené série, kde nejen hry Vás povedou příběhem, ale i videa, jenž Vás zavedou hlouběji a pomohou Vám se ponořit do tohoto famózního příběhu. Tato kolekce obsahuje Metal Gear Solid formou kódu, Metal Gear Solid: VR Missions formou kódu, Metal Gear Solid 2: HD Edition, Metal Gear Solid 3: HD Edition včetně Metal Gear a Metal Gear 2: Solid Snake, Metal Gear Solid: Peace Walker HD Edition, Metal Gear Solid 4: Trophy Edition, digi komiks Metal Gear Solid: Digital Graphic Novel a Metal Gear Solid 2: Digital Graphic Novel a Metal Gear Solid: The Legacy Book, který obsahuje 100 stran ilustrací. Oslavte zrod špióna a projděte jeho životem utrpení, boje a spasení.
    !! Jedná se o US verze her, u stahovatelného obsahu je nutné vlastnit účet US PSN, kde se dají stáhnout, kódy nelze aplikovat na účet vedený na EU PSN. Jedná se o hry Metal Gear Solid, Metal Gear Solid: VR Missions a komiks Metal Gear Solid: Digital Graphic Novel a Metal Gear Solid 2: Digital Graphic Novel

    Kompletní série k 25. výročí série, která obsahuje 7 propracovaných titulů a dalších bonusů formou stahovatelného obsahu. Užijte si víc jak 60 hodin té nejlepší akce, nenapodobitelného zážitku, v této cenami ověnčené série, kde nejen hry Vás povedou příběhem, ale i videa, jenž Vás zavedou hlouběji a pomohou Vám se ponořit do tohoto famózního příběhu. Tato kolekce obsahuje Metal Gear Solid formou kódu, Metal Gear Solid: VR Missions formou kódu, Metal Gear Solid 2: HD Edition, Metal Gear Solid 3: HD Edition včetně Metal Gear a Metal Gear 2: Solid Snake, Metal Gear Solid: Peace Walker HD Edition, Metal Gear Solid 4: Trophy Edition, digi komiks Metal Gear Solid: Digital Graphic Novel a Metal Gear Solid 2: Digital Graphic Novel a Metal Gear Solid: The Legacy Book, který obsahuje 100 stran ilustrací. Oslavte zrod špióna a projděte jeho životem utrpení, boje a spasení.
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (14)

    • Iggy

      Já vím, že už je otravné ptát se stále na EU verzi, ale napsat byste něco mohli. Třeba i to, že nevíte, kdy má vyjít.

    • borak

      Taky by mě zajímala EU verze...

    • Tomas

      jak to vypada EU verzi ?

    • Lukas

      zatim nic o EU verzi ?

    • Tomáš Pavlata

      Bude, ale zatím než bude tak je tato edice z dovozu.

    • Bob

      Mám stejný dotaz jako kolega podemnou. Rád bych si objednal EU verzi společně s GTA V a Rayman Legends, ale stále vyčkávám, kdy se EU verze MGS objeví v nabídce.

    • Snake

      A jak mohu objednat Pal verzi hry? V nabídce máte stále jen údaj o US verzi. Děkuji.

    • Tomáš Pavlata

      Ano budeme mít k dispozici.

    • Snake

      Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda budete mít i Pal verzi hry v den vydání. Tedy 12 Září nebo až déle. Děkuji za odpověď.

    • Tomáš Pavlata

      V informacích u hry je hra uvedena a je to skrze stáhnutí z psn, musíte mít však účet mimo čr, prosím přečtěte si informace u hry.

    • Fox

      Dobrej nevíte někdo jestli je tam i Metal Gear Solid 1 ? (nevím možná sem si nějak nevšiml ). A nevíte jestli je na disku nebo jestli o je jen kód na stáhnutí ? Dík za odpověď

    • elfík

      Tak je již potvrzena edice i pro Evropu! Vyjít by měla v září a myslím si že by měla být i levnější.

    • nicnemame

      Ano, stahovatelne budou
      Metal Gear Solid a Metal Gear Solid VR.

    • Miko

      A stahovatelé pomocí kódu jsou pouze Metal Gear Solid a MGS: Missions ?

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly