Micro Machines V4
PC

499
Nákupem získáte 20 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Štítky: Auta
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 12035
  • Kategorie

    PC / PC hry / Závody
    PC / PC hry / Simulace
    V této hře se snoubí chaos a zmatek v miniaturním měřítku s maximálně zábavnými multiplayerovými závody. Hra MICRO MACHINES v4 je prostě nabitá ztřeštěným, bláznivým, šíleným a potrhlým závoděním nejrychlejších autíček, která však mají v záloze překvapivá vylepšení a zbraně. Můžete startovat se stovkami různých modelů, z nichž každý má jiné přednosti a schopnosti. Nastartujte miniaturní motůrky a vyrazte na nejdivočejší trati, kde se běžné věci domácí potřeby stávají obrovskými a smrtelně nebezpečnými nástrahami. Sportovní a silniční auta, motokáry, 4x4, plážové vozíky, lowridery i krásné bouráky – všechny tyto modely najdete na improvizovaných tratích v domě MICRO MACHINES, na zahradě a nyní poprvé i mimo ně! Příznivci klasických her MICRO MACHINES jistě ocení návrat některých oblíbených závodních drah. Kličkujte po prostřeném stole a dávejte pozor na rozlitá jídla, prosvištěte kuchyní, přejeďte kulečníkový stůl (a nezapomeňte se vyhnout zrádným dírám) nebo šlápněte na plyn a udržte se na okraji vany – a pozor na divoké proudy, které se přelévají přes okraj! Kromě důvěrně známého prostředí vám tato hra přináší závodní svět, který je oproti předchozím dílům mnohem rozsáhlejší a rozvinutější. Projeďte se po tratích za domem i v zahradě a zakuste slasti jízdy po střechách, v kanálech či v obchodech, muzeích a na statku dokonce i v nebezpečném kurníku! Samozřejmě by to nebyly MICRO MACHINES, abyste neměli k dispozici rozsáhlý arzenál vylepšení a zbraní, které můžete sbírat a v závodě pak použít proti svým soupeřům. Hra MICRO MACHINES v4 vám opět přináší vaše favority včetně obrovského automobilového kladiva.
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (4)

    • savory

      he, kamoš dokonca prehlásil, že je to lepšie ako mashed ktorý sme drtili tiež volakedy a toto je ešte chytlavejšie, za dva dni sme si v musťáku odomkli všetky trate

    • savory

      no, ani tomu nechcem veriť, ale da sa to hrať. recenzia v tomto prípade pasuje ako šerbel na riť a ak sa vám pozdávala tak neváhajte a chodťe do toho:-)

    • Savory

      nie je to až taká zlá hra, ale detaily nie sú silnou stránkou tejto hry

    • savory

      škoda že grafika nie je ako na tom obrázku na krabici od hry

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly