Army of Two: The Devils Cartel
PS3

299
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Doporučený věk: Od 18 let
Štítky: FPS, Multiplayer
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 17191
  • Zakladatel taktické kooperace ve hrách se vrací! Unikátní akční hra Army of Two: The Devils Cartel viděná z pohledu třetí osoby vzniká u vývojářů ve Visceral Games a díky enginu Frostbite 2 nabídne maximální destrukci prostředí. Spolu se svým parťákem budete bojovat proti násilnému drogovému kartelu, který ovládl Mexiko. Budete likvidovat cokoliv, co vám bude v boji proti kartelu překážet - v chytlavých misích založených na kooperaci se musí každý z hráčů vzdát svých individuálních zájmů a spolupracovat na společném úkolu. Čím efektivnější bude vaše týmová práce, tím více si užijete zábavné masové destrukce, jíž vás bude nový herní mód Overkill odměňovat. Explozivní kooperativní kampaň si můžete užít jak online, tak v režimu rozdělené obrazovky u vás doma v obýváku.
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (3)

    • Tomáš Pavlata

      jiry: chápu Vaše rozhořčení a taktéž nás jako Xzone mrzí, že to takto dopadlo

    • jiry

      Jelikoz distributor firmy Xzone nebyl schopen dodat a ani nedoda predprodejovou OVERKILL edici, chtel bych alespon touto formou vyjadrit sve zklamani, jakozto dlouholety fanousek teto serie a doufam, ze poridim lepe v zahranici.

    • jiry

      Jelikož jsem předobjednávku vrátil jelikož podle obalu se jednalo o klasickou verzi...chci se tímto zeptat jestli předprodejová OVERKILL edice bude nadepsaná na obalu nebo se jedná o přiložený DLC kupon uvnitř normální edice?

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly