Far Cry: The Wild Expedition
PC

699
Nákupem získáte 28 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Doporučený věk: Od 18 let
Štítky: FPS
Jazyk: České titulkyČeské titulky
Kód produktu: 18100
  • Minimální požadavky

    Ověřte si zda splňujete HW požadavky
    (stránka v angličtině)

    Kategorie

    PC / PC hry / Akční
    Kompletní kompilace k desetiletému výročí série Far Cry obsahuje: Far Cry 1 (cz dabing), Far Cry 2 (cz titulky), Far Cry 3 (cz titulky) a Far Cry 3: Blood Dragon (anglicky).

    Far Cry 1 - Jack Carver. Zkušený kapitán, brázdící svou lodí Jižní Pacifik. Domníval se, že už ho nic nemůže zaskočit - mýlil se! Stane se lovnou zvěří bandou profesionálních žoldáků. Tato HD verze nabízí úžasně realistickou zeleň, denní a noční cykly a podvodní a létající transportní prostředky.

    Far Cry 2 - Střílečka z pohledu první osoby, která vás zavede do hloubi jednoho z nejkrásnějších a nejvíce nehostinných prostřední na světě: do Afriky. Tato verze obsahuje plnou singleplayerovou kampaň i multiplayer.

    Far Cry 3 - Za hranicemi civilizace se rozkládá jeden ostrov, kde neplatí žádné zákony, je to místo, kterému vévodí pirátství a lidská bída, a odkud je úniku pouze skrze drogy nebo kulku do hlavy. A přesně tady se ocitáte. Zůstali jste trčet tam, kde se nerozlišuje dobro od zla, na místě, které se řídí principy násilí. Odhalte krvavá tajemství tohoto ostrova a postavte se tváří v tvář nepříteli; improvizujte a k přežití využijte okolního prostředí. Mějte se na pozoru před krásami a záhadami tohoto neprobádaného ráje a přežijte, abyste vyzráli nad celou řadou bezcitných lidí bez naděje. Na to, abyste přežili, vám totiž pouhé štěstí stačit nebude. Obsahuje plnou singleplayerovou kampaň, multiplayer a co-op módy.

    Far Cry 3: Blood Dragon - Jste seržantem Rexem Coltem, kybernetickým bojovým agentem typu IV. Píše se rok 2007, Země je zpustošená nukleární válkou, k níž došlo v devadesátých letech. Střet východu se západem zuří už celé generace. Lidstvo se snaží po katastrofálním desetiletí jít zase kupředu. Je třeba najít nové cesty vedoucí k míru. Americká armáda kyborgů dost možná nalezla řešení, kterým je biologická zbraň z odlehlého ostrova. Vaším úkolem je získat informace a zjistit, co se ksakru děje.

  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (9)

    • risha03

      Obsahuje hra jen jeden kód na uplay, nebo na jednotlivé hry?

    • Louza

      Tato HD verze nabízí úžasně realistickou zeleň, denní a noční cykly a podvodní a létající transportní prostředky. - Tak o tomhle tvrzení dost pochybuji. Podle datumů souborů na mediu jde o normální zpaskřivenou playmanovu verzi, která už v různých reedicích vyšla xkrát.

    • Lukas

      TO Florenc:
      jen doplním, že tuto kompilaci mám a ne, tato kompilace neobsahuje žádný patch ohledně 64-bit systému. On tam být ani nemůže, protože nikdy žádný patch vydaný nebyl, tak jak jsem uvedl.
      Když jsem si hru stáhl a nainstaloval, tak hra prostě neběžela, zčernala obrazovka a tím to skončilo. Myslel jsem si, že ze steamu to bude jiné, ale bohužel. Takže jediný způsob jak si Far Cry 1 zahrát na 64-bit je postupovat dle návodu v odkazu co jsem sem dal.

    • Lukas

      TO Frolec:
      tak předně žádný oficiální ani neoficiální patch na Far Cry 1 ohledně 64-bit systémy nevyšel takže nevím co máš doma, ale zřejmě nic a jen tak kecáš. je tady jedna možnost jak hru zprovoznit, návod na internetu je a není těžké to pochopit. Já si uvedenou kompilaci koupil na steamu. Zde byl Far Cry 1 jen v angličtině, ale podařilo se mně do něho dostat českou lokalizaci včetně dabingu. Jediný problém, který u prvního dílu mám, že i když jsem ho koupil na steamu, tak musím mít v mechanice original CD, ale to je jen detail, hra běží a o to jde.

      Srozumitelný návod jak hru spustit je zde:

      http://www.jakubsenk.eu/2011/07/jak-nainstalovat-far-cry-v-64-bitovych.html

    • MR.sugar

      Frolec: No, právě že neni a opravdu to dělá problémy na x64. Obecně mám s tim packem problémy. Jediný co mi jde je blood dragon, Far Cry 3 nejde spustit. FC1 nejde nainstalovat (dá se to obejít přez příkazovou řádku a hra se nainstaluje, jestli ale jde spustit nevim, protože mi nejde použít ani serial number, kterej mi ani nejde u FC2). Takže s packem docela problém... :(

    • Frolec

      Já nevím nad čím tady přemýšlíte. První FarCry jsem dohrál do konce asi 8x, a tuším, že si to ještě párkrát dám. A když jsem zjistil, že mám x64 systém a původní hra chce x32, tak jsem si prostě stáhnul a nainstaloval patch. Doteď ho mám v připravený v počítači. To si myslíte, že to není napatchované na 64bit systém, když už je to v tom packu ? :-D

    • rokyska

      Pojede FarCry 1 na Win 7 64 bitový systém.

    • Martin Schovanec

      Jak uvadime v popisku, je anglicky.

    • BoB

      Far Cry 3: Blood Dragon je taky v češtině?

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

kingdomcomedeliverance, kcd, kingdomcomedeliverance2, henryhascometoseeus
fallout, falloutseries, vault, falloutlucy
hracversusprisery, hernicteni, jaroslavsvelch
playstation5, playstation4, jarnislevy, springsale
starwarsoutlaws, starwars, hvezdnevalky, darek
valak, figurky, horor