Nintendo 3DS Aqua Blue 3DS
WII

(1x)
4 590
Nákupem získáte 37 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Doporučený věk: Od 7 let
Štítky: Nintendo 3DS
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 15242
  • PRVNÍ PŘENOSNÝ 3D HERNÍ SYSTÉM BEZ BRÝLÍ

    2 displeje

    Spodní dotykový lze ovládat buď prsty, anebo teleskopickým stylusem. Na vrchním displeji se zobrazují trojrozměrné obrazy, a to bez potřeby brýlí. Na herní konzoli se také nachází ovladač pro regulaci hloubky obrazu (Depth Slider), jenž umožňuje individuální nastavení 3D efektu přesně podle jejich přání. Díky tomuto ovladači lze hloubku 3D nastavit buď na maximum, trojrozměrný efekt zjemnit anebo ho dle přání hráče zcela vypnout.

    Kruhový ovladač

    Kromě už dříve známých ovladačů z předchozích generací přenosné konzole DS, jako jsou křížový ovladač či samostatná tlačítka v dolní části konzole, má Nintendo 3DS navíc i kruhový ovladač (Circle Pad), který umožňuje pohled kolem celé osy hráče, tedy v rozmezí 360°. Právě tato funkcionalita přináší zcela ojedinělý herní zážitek bez jakýchkoli omezení, jenž je při hraní her ve třetím rozměru nepostradatelný. Kruhový ovladač zajišťuje stejnou míru citlivosti, kterou si hráči už dříve vychutnávali při ovládání Maria ve hře Super Mario 64, když Nintendo představilo analogový ovladač pro herní systém Nintendo 64.

    Vestavěný pohybový senzor a gyroskop

    Dokáží reagovat na pohyby a například i naklonit pohled, takže ať už hráč konzoli natáčí ze strany na stranu anebo jí hýbe nahoru a dolů, Nintendo 3DS okamžitě reaguje.

    StrettPass Hráči, kteří na své konzoli zapnou aplikaci StreetPass, si s dalšími hráči, které potkají na ulici, mohou vyměňovat informace o odehraných hrách či osobním postupu ve hře. StreetPass rovněž umožňuje výměnu postaviček Mii, herních map, nejvyšších dosažených skóre nebo personalizovaných postav z her.

    SpotPass Aplikace SpotPass umožní připojení na veřejné wi-fi sítě či na bezdrátový internet doma, a to i v okamžiku, kdy je konzole uvedena do režimu spánku. Pokaždé, když se připojí k internetu, se do konzole automaticky začne stahovat nový, bonusový obsah a aktualizace.

    Fotoaparát

    Nintendo 3DS disponuje celkem 3 fotoaparáty: jeden je uvnitř a míří přímo na hráče, další 2 se nacházejí v horní části venkovního pláště a jejich čočky jsou nastaveny ve směru pohledu hráče. Právě tyto venkovní fotoaparáty umí pořizovat trojrozměrné fotografie. Softwarem nainstalovaným v konzoli lze 3D fotky upravovat a následně je využít při rovněž předinstalované hře Face Raiders, kde střílíte po karikaturách vámi pořízených fotografií.

    3D Sound Díky této aplikaci se Nintendo 3DS stává nepostradatelným hudebním přehrávačem, který podporuje soubory ve formátech MP3 a AAC. Vedle toho umožňuje tato funkcionalita i úpravu ať už hudebních souborů, anebo uživatelem přímo do konzole nahraných zvuků. Pro hráče bude také k dispozici vylepšený internetový prohlížeč, který bude ke stažení přes aktualizace konzole.

    Mii Maker

    Aplikace Mii Maker nabízí ještě širší možnosti personalizace postaviček Mii, než tomu bylo doposud na domácí konzoli Wii. Nejen, že si hráči můžou svá Mii importovat z Wii do konzole Nintendo 3DS (s použitím SD karty), hlavně se ale můžou vyfotit vestavěným fotoaparátem a Mii Maker obrázek automaticky přetvoří na postavičku Mii. Hráči si dokonce můžou svá Mii uložit na SD kartu jako obrázek a následně ji využívat i v jiných aplikacích a službách, jako je například Facebook nebo Twitter.

    AR Games

    Prohlédněte si kartičky AR Cards přes fotoaparát umístěný na vnějším plášti Nintendo 3DS a vstupte do neuvěřitelného světa rozšířené reality. Místo, kde se právě nacházíte (např. vaše kuchyně), se v okamžiku promění v herní svět.

    Rodičovský zámek

    Konzole disponuje i rodičovským zámkem. Díky němu lze například omezit přístup na internet nebo některé funkcionality podporované bezdrátovým internetem. Zadáním PIN kódu můžou rodiče malých dětí zcela vypnout trojrozměrné zobrazování nebo časově omezit dobu, kterou dítě hraním na konzoli stráví.

    Další funkcionality

    Příznivce hraní online jistě potěší, že kódy konzolí už nejsou závislé na jednotlivých hrách, ale vztahují se přímo ke konzoli. Pokud si tedy hráči jednou vymění své hardwarové kódy, kdykoliv poté můžou otevřít seznam svých přátel a zjistit, kdo je online nebo co zrovna hraje. Nintendo 3DS je rovněž kompatibilní se staršími hrami vyvinutými pro minulé generace DS konzolí. U těchto her na SD kartách se ale pochopitelně nebude trojrozměrný efekt zobrazovat. Nový přenosný herní systém obsahuje otvor na SD karty a součástí balení bude i externí SD paměť o velikosti 2GB (majitelé však konzoli mohou vybavit SD kartou o jakékoliv velikosti).
    Nejpozději 2 měsíce po vydání konzole Nintendo 3DS nabídne Nintendo více než 30 her kompatibilních s novým handheldem.
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (7)

    • frydla

      Vůbec nechápu proč se tu najednou nintendo zdražilo o cca 700 stovek.Chtěl jsem ho kupavat tady na xzone ale teď mě nějak přešla chuť.

    • Spony

      Oprava: Tak chápu.. Cena se sníží až 12.srpna 2011

    • Spony

      Naprosto nechápu cenu, za kterou se to tady prodává, když se prodává tato konzole za 169$(3500Kč)...

    • Almara

      Zatim nic nebylo ohlášený, ale jsem si jistej, že bude.

    • spawm

      bude na 3DS nejaky pokemon nebo FF ?

    • montana

      Není ani se nepřipravuje.

    • Nik

      Je menu v CZ a nebo se CZ pripravuje ???

  • Recenze (1)

    (Xzone.cz)
    Neověřený nákup
    • grafka
    • hretlnost
    • 3D podpora
    • hry zatial
    • okuliare
    • troška ta garfika inak nič

    proste konozol ktorá podporuje 3D nič viac :D

    Celkové hodnocení vypočítáváme z ověřených i neověřených hodnocení.
    Ověřený nákup - zákazník prokazatelně zakoupil produkt u nás v obchodě.
    Neověřený nákup - nemůžeme ověřit, zda zákazník produkt zakoupil.

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly