The Sims 3: Horské lázně
PC

149
Nákupem získáte 4 Kredity
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Doporučený věk: Od 12 let
Jazyk: České titulkyČeské titulky
Kód produktu: 16778
  • Hra není na DVD, ale obsahuje v krabičce předplacený kód, který vám umožní si tento dodatek stáhnout ze stránek. Více pak v instrukcích u hry.

    Do Horských lázní se vydávají celebrity a boháči, aby zde našli odpočinek a únik před pozemskými starostmi. Mnozí z nich nedokážou odolat zvěstem o údajných léčivých silách ve zdejších lesích a vodách. Někteří z místních, kteří žijí ukryti mezi stromy, jsou však velmi tajemní a mají jakoby lehce světle zelený nádech pokožky. Opravdu jsou to kouzla? Čeká na vás nový svět — setkáte se s novými Simíky, objevíte nová místa a odhalíte záhadné léčivé síly Horských lázní. • Objevíte kouzlo – Objeví Simíci pozoruhodné kouzelné účinky Horských lázní? Při zkoumání okolního prostředí možná narazíte na omlazující prameny, napijete se z Fontány mládí a některá tajná přání vašich Simíků se tak mohou stát skutečností. • Nové exkluzivní předměty – Hru si můžete přizpůsobit pomocí desítek nových předmětů, objektů, účesů, oblečení a dalších věcí, které najdete jen v Horských lázních. • Noví Simíci a jejich příběhy – Exkluzivní útočiště pro bohaté a slavné? Nebo záhadný svět mocných léčivých sil? Ať už je odpověď jakákoli, jedna věc je jistá: vaše Simíky v Horských lázních čekají nová dobrodružství a příběhy, které nejsou z tohoto světa. Hra je v češtině. Jedná se o datadisk a ke hraní je nutné vlastnit původní hru Sims 3.

  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (9)

    • kattu


      chci se zeptat, zda se dá sehnat tato hra i na DVD nosič, nebo pouze jako kod?
      Jak to funguje potom v případě, že mi spadne počítač a nestihnu zálohovat? Dá se nainstalovat znuvu, i když je kod jednorázový??

    • VUTlpQeQ

      vecernik napsal:will jsem na to narizal nekde na netu.. ale nikde o tom neni ani zminka, tak nevim estli to je schvalne nebo co a jak.. mozna by to chtelo rozsirit mezi vic lidi nebo se treba zeptat na valve-foru. tam jsem se sice regnul, ale nemuzu porad psat.

    • Alias

      Koupila jsem si The Sims 3 Horské lázně ale při zadání stránky do vyhledávače se mi zobrazí chyba a hru nelze stáhnout. Poradíte mi někdo, jak tenhle problém vyřešit? Děkuji

    • Chimmy

      POPIS HRY

      Hra není na DVD, ale obsahuje v krabičce předplacený kód, který vám umožní si tento dodatek stáhnout ze stránek. Více pak v instrukcích u hry.


      Radši si nejdřív přečtěte popis idioti a pak tu na ně nepiště sračky. Že jsou to čubky. Co prodavaj takové sračky! Nemáte to kupovat dokaď si to nepřečtete co tam je. Jste fakt trapní :-).

    • Čáryfuk

      Pěkně drahá prázdná krabička (bez CD) a v ní papírek s kódem pro stažení. Tohle NIC si koupí leda trotl. Za své prachy chci krabičku, v ní placku s instalačkou hry (bez nutnosti online připojení & aktivace). A PROTO NEKUPUJU.

    • Tomas

      to je příšerný každý takhle vydaný město ma 10 obytnejch domů a 8 z toho je zaplněnejch

    • Johny555

      huhi-souhlasím....to je moc toto...cd key za 400...

    • huhi

      To je neskutecne co vsechno EA dokaze prodat a jeste k tomu tak draho. A to jsem fanousek Sims.

    • Štěpáánek

      Jen bych chtěl upozornit, že tu máte "Horké Lázně" správně je to "Horské lázně" :)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly