Wii Party U Selects
WIIU

649
Nákupem získáte 13 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Doporučený věk: Pro všechny
Štítky: Párty, Hudební
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 17998
  • Vychutnejte si deskové hry a minihry na televizi, zahrajte si známé stolní hry na Wii U GamePadu nebo ze svého obývacího pokoje udělejte herní místnost. Ať už pořádáte jakoukoliv párty, ve Wii Party U se najde pro každého něco.



    VYBERE SI KAŽDÝ

    Užijte si zábavné stolní hry a minihry na TV ve např. při odběru většího rozměru díky Wii U GamePad ovladači, nebo změňte celý obývák na jednu obrovskou herní plochu. Hra obsahuje přímo obrovské množství různých zábavných her včetně vstřikovanou, autodráhy ale i různých puzzle her. Nezáleží na tom, jakou hru chcete hrát-Wii Party U nabízí něco pro každého.

    VYUŽIJTE GAMEPAD
    Užijte si nové způsoby hraní s použitím Wii U gamepadu. Například ve hře "Lost-and-Found Square" můžete být hráčem, který drží Wii U GamePad a pomocí popisu věcí, co jsou kolem Vás se snažíte ostatním hráčům vysvětlit, kde se nacházíte, aby Vás našli.

    HRANÍ S VYPNUTOU TV
    Když chcete hrát jen na ovladači Wii U GamePad, není to problém-hra totiž nabízí i možnost hraní s vypnutým TV. Můžete tak hrát jen na ovladači množství her, například futball, baseball a mnoho dalších a to v kooperativním nebo i konkurenčním multi-player módu.

    Navíc k základním hrám, které mohou hrát všichni spolu, hra obsahuje 80 miniher, které můžete hrát zcela sami. Tento výběr také obsahuje i hry, které můžete hrát bez použití TV.

  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly