WildStar - Deluxe edition
PC

199
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Doporučený věk: Od 12 let
Štítky: Sci-Fi
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 18216
  • Minimální požadavky

    Ověřte si zda splňujete HW požadavky
    (stránka v angličtině)

    Kategorie

    PC / PC hry / RPG
    PC / PC hry / Online a MMORPG
    Deluxe edition obsahuje navíc: speciální balení, nádherný steelbook a nespočet exkluzivním ingame bonusů (výzdoba do obydlí, vznášedlo, eldanský kostým, eldanský hráčský titul, barvy – eldanské barvy). Edice je kusově velmi omezená.

    Za WildStar stojí vývojáři z Carbine Studios a už z prvního nahlédnutí pod pokličku je zřejmé, že ve světě MMORPG zavane nový, svěží vítr. První vítanou změnou je už samotný fakt, že si na chvíli budeme moci odpočinout od klasických fantasy propriet a ponořit se do světa science fiction. WildStar se odehrává ve vzdálené galaxii, na planetě Nexus, která se nepyšní zrovna nejpohostinnějším prostředím, a tak ke slovu přijdou nejen všudypřítomné meče, ale i laser a pořádné boty. Na výběr pak bude warrior, esper, engeneer, medic, spellinger a stalker. Při hře za kteréhokoli z nich budete mít volné pole působnosti, neboť vývojáři se rozhodli vypořádat s klasickými nešvary a chtějí vyjít vstříc jak odhodlaným hardcore hráčům, kteří milují obtížné raidy a náročné PVP, tak zatvrzelým sólistům, již chtějí svá dobrodružství podnikat na vlastní pěst. Těšit se tak můžeme na stále se měnící dungeony a vzrůstající obtížnost, propracovaná PVP bojiště, která budou hráči moci sami modifikovat, i propracované osobní příběhy, které zasáhnou do dění celého světa. Zapomínat se nebude ani na hráče na nejvyšších úrovních - těm se otevřou zcela nové možnosti a nebudou tak odkázáni pouze na raidy či zdlouhavé zvyšování reputace, jak tomu občas u jiných MMORPG bývá.

  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (5)

    • MishaCZ

      Ahoj Kirill předplacený karty jsou na 15-30 a vice dní já je nekupuju tak moc nevim ale dá se taky kupovat přímo na strankách wildstar ve svém účtu měsíční poplatky ale pak az dosahnes treba na 50 lvl tak neni problém si koupit c.r.e.e.d myslim ze to poukaz na měsíc hrani a dá se zaplatit formou zlaťáku ve hre ;) kdyby ses chtěl na cokoli zeptat jsem tedka furt ve wildstar whipsni na Lady MishaCZ ;) jsem u dominionu

    • Kirill

      A dotaz číslo dvě, nějak to nemůžu sám najít.. Dá se herní čas nakupovat i pomocí kreditní karty/bankovním převodem? Nebo jediná možnost jsou předplacené karty? -mám obavu z toho, že nemusí být vždy dostupné, případně zmizí z prodeje úplně :-) Děkuji předem za odpovědi!

    • Kirill

      Ehm, já jen tak pro zajímavost, Deluxe Edice stojí 45 EUR, na oficiálních stránkách Wildstar: https://shop.wildstar-online.com/?lang=en

      Takže cena zde je naprosto boží... Měl bych otázku, jaká je předplacená herní doba v ceně samotné hry? Je to 1, 2 nebo 3 měsíce? Nebo v ceně tohoto produktu žádná předplacená herní doba není a musí se dokupovat?

      Hezký den :-)

    • Martin Schovanec

      Dog: na oficialni Wildstar strance prodavaji jen digitalni Deluxe edici, coz je podstatny rozdil. Dostanete v podstate jen klic, zadne fyzicky bonusy a tak, proto ten cenovy rozdil.

    • Dog

      Mohu se zeptat proč je cena u vás vyšší než v jakémkoliv jiném obchodě v ČR nebo také na oficiální Wildstar stránce? O více jak 200 Kč

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly