Prince of Persia 2: Warrior Within
PC

299
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Štítky: TPS
Kód produktu: 11156
  • Kategorie

    PC / PC hry / Akční
    V pokračování se náš hrdina bude muset postavit vlastnímu osudu (Dahaka), kterému v jedničce unikl, ale který se nyní nemilosrdně hlásí o své naplnění. Budete proto prchat po celé zemi, přemísťovat se z místa na místo a neustále zápasit o vlastní přežití v temných interiérech i venkovních lokacích. Ostatní si mohou myslet, že se prostě zbláznil, ale on dobře ví, jak velká smrtící síla je mu v patách. Těšit se můžeme na celou řadu lidských nepřátel, fantasy kreatury, náročnější bossy na koncích levelů a mnoho dalšího. Hráč bude moci opět manipulovat s časem, ale přibudou též další prvky (síly), které zpestří souboje i celkovou hratelnost. Součástí dvojky je také cestování v čase, stručně řečeno možnost vrátit se do minulosti, abyste mohli ovlivnit přítomnost a pokračovat v cestě. V soubojovém systému se inspirovali vývojáři především filmy z hong-kongské produkce a možné je tedy prakticky cokoliv. Pro obranu i útok budete moci využívat mnoho objektů ze svého okolí, klasicky hlavně zdi, trámy, lana, případně i záclony a závěsy. Prostředí je tentokrát přece jen o něco interaktivnější. V průběhu hry se budete postupně v boji zdokonalovat, což se odrazí na množství a efektnosti vašich pohybů, chvatů a komb.
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (4)

    • vražda

      je to dost dlouhy a pokut vezmete vseh 9 zivotu prida se vam jeste 1 kolo(dahaka).

    • Libor Vrážel

      shcanim seznam 9 zivotu prosim pomozte mi!

    • Kizuoto

      Já si myslim, že oproti Prince of Persia 3 je 2ka jen solidní. Uvidíme. Jinak jsem sháněl na internetu CZ a kde nic, tu nic :,(
      Ale jinak je to super hra, kterou hraju už asi po 4. Ale hledám skryté zbraně, nevíte, kde se daj sehnat nějaký jiný, než plyšovej medvídek a zeleně světélkující meč? Pokud ano, kontaktujte mě prosím na E-manil.

    • ascate

      já ci češtinu :(
      já si to omylem koupil v AJ

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly