Devil May Cry 3
PS2

(2x)
499
Nákupem získáte 20 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Kód produktu: 11363
  • Třetí díl je prequel k oběma prvním dílům. Zavádí hráče do doby, kdy hlavní hrdina Dante ještě netuší nic o svých zvláštních silách a schopnostech, které zdědil po svém otci - bájném rytíři a bojovníku proti temnotě jménem Sparda. Hra začíná v okamžiku, kdy se před Dantovou detektivní kanceláří Devil May Cry materializuje magická věž. Na jejím vrcholku stojí Dantovo ďábelské dvojče Virgil a vyzívá Danta na finální konfrontaci. DMC 3 je stejně jako předchozí díly rychlá third person akce s komplexní soubojovou složkou a snadno přístupným ovládáním. Novinkou v sérii je systém stylů, který hráči nabízí možnost vybrat si z několika odlišných bojových stylů (boj na krátkou, či delší vzdálenost, zvýšená obrana, účinnější útok atd.). Pro každý ze stylů je navíc připravena unikátní sada speciálních schopností, čímž se zvyšuje znovuhratelnost titulu. DMC 3 opět nabídne detailně zpracované a vysoce stylizované gotické lokace, dramatický příběh plný zvratů a skvělou temnou atmosféru, která je podpořena dynamicky se měnící hudbou. Vedle velkého množství, nepřátel, dostupných zbraní i speciálních schopností je k dispozici i široká paleta bonusů, skrytých předmětů, postav i úrovní.
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (3)

    • Duf

      prej všecky hry na Ps2 jdou hrát i na Ps3,Grimli

    • Grimli

      Pude mi ta hra i na PS3 skousel to nekdo dik

    • Dante

      DMC 3 je fakt dost stylová záležitost!!!

  • Recenze (2)

    (Xzone.cz)
    Neověřený nákup
    • Grafika, ovládání, příběh, souboje, možnost úpravy zbraní, bojové "styly"
    • Krátká herní doba, pro někoho přílišná obtížnost

    DMC je dnes jednou z nejlepších herních sérií, které patří Capcomu, i když DMC3 nepřekonal první díl této série, pořád ho můžeme řadit mezi to nejlepší co se dá na PS2 koupit.

    (Xzone.cz)
    Ověřený nákup
    • Docela dost dobrý příběch i grafika je docela dobrá.....hodně věcí co se dají různě vylepšovat,styly boje,zbraně,možnost hrát za další postavu..... docela dobře propracovaný boj při kterém můžete dělat i více komb najednou s pomocí zbraní ale těch komb neni hodně a to je mínus
    • Procházení už hotových úrovní.Obtížnost by mohla být větší,mohli by být více propracovanější postavy,boj je propracovaný ale ještě je co zlepšovat.....jenom tam přídete rozmlátíte a zase musíte najít ten správný předmět...ted se vrátit no a to je všechno. A taky docela smutná je doba hraní ...stačí si k tomu sednou a za pár hodin máte polovinu ale zase při dalších obtížností se zvišuje počet protivníků a jejich výdrž nicméně by mohlo být i víc komb protože někdy jenom mačkat ty samé tlačítka no to je někdy fakt dost otravné!

    DMC3 stojí za to koupit pořádná pařba se někdy nenajde u her a DMC toto nabízí. A hra jako celková je docela dobrá ale až na ty mínusy! Pořád je co zlepšovat ale věřím že u DMC4 bude fakt vše dokonalé(doufám) ale každá hra neni bez chyby. Jestli chcete tak si tuto hru kupte i když už je trochu starší:D!

    Celkové hodnocení vypočítáváme z ověřených i neověřených hodnocení.
    Ověřený nákup - zákazník prokazatelně zakoupil produkt u nás v obchodě.
    Neověřený nákup - nemůžeme ověřit, zda zákazník produkt zakoupil.

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly