Crysis 2 - NANO Edition
X360

1 599
Nákupem získáte 13 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Štítky: FPS, Sci-Fi
Jazyk: České titulkyČeské titulky
Kód produktu: 14977
  • 2023, New York. Od událostí z prvního Crysis uplynuly tři roky a mimozemšťanům se za tu dobu povedlo rozpoutat další světovou válku. Válčí se v brazilském Riu de Janeiru, pod palbou se ocitl Londýn, boje se nevyhly japonskému Tokiu a především pak nepřítel zamířil do samotného srdce USA, New Yorku. Všechna tahle města musela být evakuována a jejich obyvatelé přesunuti do bezpečnějších částí, ale o to poslední chtějí lidé bojovat až do posledního muže. Na svých cestách po New Yorku zavítáte na spoustu známých míst a také zapředete rozhovor s řadou obyvatel, protože jak říká producent hry, v každé válce se najdou blázni, kteří ignorují všechna nebezpečí a dál zůstávají ve svých domovech. O případné ztráty na civilistech je tedy postaráno. Zbývá ještě rozřešit, kdo že je tím hlavním hrdinou hry - několikrát ho totiž občané oslovili jako Propheta, ústřední postavu jedničky. Je ale dost možné, že celá věc s hlavní postavou bude o něco komplikovanější. Na osiřelých ulicích tak vedle bláznů a mimozemšťanů potkáte také paravojenské jednotky Crynet Ops a novou třetí stranu konfliktu, jak naznačil závěr předváděčky. Autoři se též dušují, že každou situaci budete moci řešit na několik způsobů a že zaběhnutá volba mezi otevřením palby a plížením se kolem z původní hry bude ve dvojce znatelně pestřejší.
    Ke objednávce triko s motivem hry ZDARMA!! Více o akci zde.

    Nano Edition v sobě zahrnuje bonusové zkušenosti, SCAR hologram na odlákání nepřátel, extra skin zbraní, platinové psí známky přímo do hry. Obsahuje i hmatatelné prvky. Celá hra je zabalena do ocelové krabice s efektem nanoobleku, dále naleznete spolu se hrou 11ti palcovou sošku postavy Alcatraz stojící na taxíku, 150ti stránkový artbook, a batoh stylizován do podoby nanoobleku 2 vhodný pro 17 palcový laptop Obrázek zde , zde a zde.

    2023, New York. Od událostí z prvního Crysis uplynuly tři roky a mimozemšťanům se za tu dobu povedlo rozpoutat další světovou válku. Válčí se v brazilském Riu de Janeiru, pod palbou se ocitl Londýn, boje se nevyhly japonskému Tokiu a především pak nepřítel zamířil do samotného srdce USA, New Yorku. Všechna tahle města musela být evakuována a jejich obyvatelé přesunuti do bezpečnějších částí, ale o to poslední chtějí lidé bojovat až do posledního muže. Na svých cestách po New Yorku zavítáte na spoustu známých míst a také zapředete rozhovor s řadou obyvatel, protože jak říká producent hry, v každé válce se najdou blázni, kteří ignorují všechna nebezpečí a dál zůstávají ve svých domovech. O případné ztráty na civilistech je tedy postaráno. Zbývá ještě rozřešit, kdo že je tím hlavním hrdinou hry - několikrát ho totiž občané oslovili jako Propheta, ústřední postavu jedničky. Je ale dost možné, že celá věc s hlavní postavou bude o něco komplikovanější. Na osiřelých ulicích tak vedle bláznů a mimozemšťanů potkáte také paravojenské jednotky Crynet Ops a novou třetí stranu konfliktu, jak naznačil závěr předváděčky. Autoři se též dušují, že každou situaci budete moci řešit na několik způsobů a že zaběhnutá volba mezi otevřením palby a plížením se kolem z původní hry bude ve dvojce znatelně pestřejší.
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (5)

    • elmaniaKain5770

      Tak asi sem vykoupil poslední NANO edici na xko, už nejsou...že to byla ,ae rychlost jak se rozebrala :-)

    • Rob

      Ale ten batoh je hodně libovej! Ten se mi moc líbí..škoda že se nedá sehnat normálně zvlášť :(

    • Rob

      To je docela blbé ne ?!..Kdo si zaplatí za NANO edici příjde o češtinu..Opravdu NANO edice :)

    • Majllo

      Asi ne a to mě ser...

    • SF1SHER

      V teto edici nebude cestina ve hre ?

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly