L.A. Noire Complete Edition
PS3

699
Nákupem získáte 21 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Doporučený věk: Od 18 let
Štítky: Mafiánské
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 16579
  • LA Noir je nový počin vyvíjený studiem Team Bondi, jenž je pod křídly Rockstar Games. Uprostřed zlatého věku Hollywoodu, Cole Phelps je detektivem LAPD, jenž je lapen do Los Angeles roku 1947 a vhozen do událostí záhadných vražd. Aby toho nebylo málo, je zde boj s korupci, vzestup drogových kartelů, žhářské útoky, vydírání, spiknutí. Vše je řízeno chaoticky, ale je tomu opravdu tak? Kdo tahá za nitky? Kdo je strůjce všeho? Kope LAPD za správný tým? To vše Vás čeká ve strhujícím a akcí nabytým dobrodružství, které využívá tu nejmodernější technologii pro vyobrazení mimiky lidské tváře a mnoho dalšího. Napětí je všude a příběh právě začíná. Píše se rok 1947!!!
    V Complete Edition obdržíte kromě originální plné hry také multifunkční kód pro přístup ke všem stahovatelným rozšířením a případům. Mezi ně patří všechna DLC, jež předtím vyšla v konzolových verzích, jako je případ žhářství Nicholson Electroplating, kauza mravnostního deliktu Reefer Madness, dopravní případ The Consul’s Car, kauza mravnostního deliktu The Naked City a dopravní případ A Slip of the Tongue.

    LA Noir je nový počin vyvíjený studiem Team Bondi, jenž je pod křídly Rockstar Games. Uprostřed zlatého věku Hollywoodu, Cole Phelps je detektivem LAPD, jenž je lapen do Los Angeles roku 1947 a vhozen do událostí záhadných vražd. Aby toho nebylo málo, je zde boj s korupci, vzestup drogových kartelů, žhářské útoky, vydírání, spiknutí. Vše je řízeno chaoticky, ale je tomu opravdu tak? Kdo tahá za nitky? Kdo je strůjce všeho? Kope LAPD za správný tým? To vše Vás čeká ve strhujícím a akcí nabytým dobrodružství, které využívá tu nejmodernější technologii pro vyobrazení mimiky lidské tváře a mnoho dalšího. Napětí je všude a příběh právě začíná. Píše se rok 1947!!!
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (4)

    • martin5

      jindra:
      taky by mě zajímalo, jak je to s cz lokalizaci, protože na PC to jde jiste, jenomže na moji šunce bych to nerozběhal, tak proto uvažuji o kupe PS3 verzi, vyjde to lacněji jako kdybych musel měnit celé PC

      moje angličtina není na nejlepší úrovni a privítal bych, kdyby jsem měl něco z té hry ...

    • jindra

      chci se jenom zeptat ta čeština opravdu platí i pro PS3 verzi?

    • ramboba

      lukáš> Už to tak bude.. :)

    • Lukáš

      Heh to jste trochu prohodili ne? Že by byla kompletní edice levnější než obyč? :D

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

valak, figurky, horor
pochmurnykraj, harrowcounty, deskovahra, komiks
hobit, bilbopytlik, bilbobaggins, hobbit
heroesofmightandmagic3, deskovka, deskovahra, heroesofmightandmagic, homam
gympl, gymplfilm, vinyl, filmovysoundtrack, soundtrack
zaklinac, geratl, ovineakrvi, divokyhon